NHSOS XIOS Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 (edited) Προτιμησα αντι να κανω καποια απο τα εξωτερικα καταστρωματα,την οδο της διακεκριμενης(οπως προειπα)ωστε να κατεβαινετε απο την γεφυρα και να πινετε ενα καφεδακι(καναπεδες εχει απο καρεκλες τιποτα ομως...).Σαν τεχνικα χαρακτηριστικα,εβαλα αναλογα με εκεινων των ΝΗΣΟΣ και το virtual πλοιο 'πιανει' 27.5 μιλια στο 100%. ΥΓ.Μπορειτε να βαλετε οπου θελετε screenshot απο το πλοιο και να λετε ''χαχα εγω ηδη εχω το καινουργιο blue star'' ΑΛΛΑ παρακαλω πολυ,να βαζετε και ενα λινκ που να δειχνει οτι το κατεβασατε απο το shipfriends... Επισης,να μην 'βανδαλιστει' το μοντελο του πλοιου,δηλαδη,να μην ανοιχτει το αρχειο Χ και το χρησιμοποιει ο καθενας οπως θελει!(αλλαγη σινιαλων-χρωματων-παιρνουμε οτι χρειαζομαστε και το βαζουμε αλλου...κλπ).Οποιος θελει,ας φτιαξει το πλοιο απ την αρχη,δεν χρειαζεται να επεξεργαστει αυτο που εφτιαξα εγω. Blue_Star_2011.rar Edited February 11, 2011 by proud_ionian
bsnaxos Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Θα μπορούσες μήπως, τώρα που ξέρουμε τα ονόματα, να το ανεβάσεις και ως Δήλος-Πάτμος? Ευχαριστώ
tasioan Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 καταρχας φιλε NHSOS XIOS σε ευχαριστουμε για τα πλοια που μας εχει δωσει. κατα δευτερον θα συμφωνησω με το φιλο απο πανω. παντως αν ασχοληθεις βαλε αν θες και κανα λαμπακι. το βλεπω ετσι σκοτεινο οταν επιστρεφω νυχτα στο λιμανι και μαραινεται η καρδια μου. επισης και τα χιος μυκονος που εχω απο σενα υστερουν σε αυτο τον τομεα. και παλι σ ευχαριστουμε για τα καραβια σου
Recommended Posts