Jump to content
Shipfriends

notos

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by notos

  1. Έτσι για να θυμόμαστε τα α/τ τύπου Adams παραθέτω φωτογραφία του α/τ Φορμίων από άσκηση κάπου στο βορειοανατολικό Αιγαίο.
  2. Καλησπέρα σε όλους και από εμένα.Βλέποντας τις φωτογραφίες και χωρίς να δημιουργώ πρόβλημα στο συγκεκριμένο topic σκέφτηκα να ανεβάσω μια φωτογραφία του πλοίου στο οποίο εγώ υπηρέτησα ως ναύτης.Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από την Πάλμα στην Μαγιόρκα το φθινόπωρο του 2001 κατά την διάρκεια νατοϊκής άσκησης.Είναι το πλοίο με τον ψηλότερο ιστό και ακούει στο όνομα α/τ Φορμίων. Ο Φορμίωνας το καλοκαίρι του 2005 βρισκόταν στην Σούδα.Το έμαθα από πολύ καλό φίλο ο οποίος ανέβηκε στο πλοίο και εντυπωσιάστηκε από την κατάντια και την κατάστασή του.
  3. Σε ευχαριστώ πολύ.Δεν πολύ θέλω να το πιστέψω.Κρίμα,κάποια πλοία πρέπει να "υπάρχουν",έστω και στην κατάσταση που βρίσκονται.Ο Φορμίωνας έκανε μπόλικη "βρωμοδουλειά" και αποτέλεσε σχολείο για όσους υπηρέτησαν σε αυτό και στα 3 υπόλοιπα Adams.
  4. Καλησπέρα σε όλους.Έχω ακούσει πολλά για το α/τ Φορμίων.Γνωρίζει κάποιος τι απέγινε τελικά το συγκεκριμένο πλοίο;Ξέρω ότι το καλοκαίρι του 2002 κατηφόρησε προς Σούδα μεριά.Άκουσα ότι χρησιμοποιήθηκε ως στόχος στο πεδίο βολής Κρήτης από φ/γ Σπέτσαι.
×
×
  • Create New...