Jump to content
Shipfriends

mvin

eMembers
  • Posts

    367
  • Joined

Posts posted by mvin

  1. Επειδή έκανε την όποια καταγγελία ένας επιβάτης ή υπήρξαν παράπονα από κατοίκους που δεν έφεραν το Icon Of The Seas προς αντικατάσταση του BS Chios και έφεραν το Πρέβελης, δε σημαίνει ότι δεν κάνει για καμία γραμμή....μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

  2. 9 hours ago, Captain Smith said:

    ....πλέον υπάρχει η επιλογή για αίτηση εργασίας στους μη έχοντες ναυτικό φυλλαδιο... 

    Η συγκεκριμένη επιλογή αφορά βιογραφικά για υπαλλήλους στεριάς (γραφείων, κ.λ.π.) και όχι ναυτικούς ή ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν ως πλήρωμα σε κάποιο πλοίο και θα βγάλουν εκ των υστέρων φυλλάδιο.

  3. E, πέστο ντε....πρώτα πετάς τη "φιτιλιά", μετά λες να μην το συνεχίζουμε και ότι κακώς το έγραψες και στη συνέχεια συνεχίζεις να απαντάς στα όποια σενάρια γράφουν άλλοι όπως με το "καμία σχέση".....ή το λες ή άσε μας να γράφουμε σενάρια...!

  4. Όπως είπε και ο @proud_ionian λίγο πριν και όπως βλέπουμε και στην απογευματινή φωτογραφία, στο πλοίο σβήστηκαν τα διακριτικά της Adria Ferries, μπήκε μπανεράκι κόκκινο "operated by superfast" και στις δύο μπάντες και στην τσιμινιέρα τοποθετήθηκε το σινιάλο της Superfast σε λευκό φόντο.

  5. Ας δούμε τι γινόταν έξω από το πλοίο, περίπου στις 16.00 σήμερα Παρασκευή 24/5/2024, στην πρώτη του εμφάνιση στην Πάτρα με το νέο του όνομα και τα νέα του σινιάλα!

    Για την ιστορία, η αναχώρηση του ήταν στις 15.30 και τώρα 18.55 (3.5 ώρες μετά) παραμένει ακόμα στο λιμάνι!

  6. Λίγο υπερβολικό βρίσκω τόσες σελίδες για το αν θα μπει στη γραμμή το Tera, πότε θα μπει, γιατί δεν μπαίνει, πόσες μηχανές θα δουλεύουν, με ποιες τουρμπίνες, πόσες τουαλέτες θα είναι ανοιχτές, πόσες κλειστές......κ.λ.π.

  7. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είναι από τις λίγες μεγαλουπόλεις με 8χλμ παραλιακό μέτωπο, που οι κάτοικοι της έρχονται τα ΣΚ μαζικά στη Ναύπακτο και στις γύρω παραλίες να πάρουν το μπάνιο τους και να μας αφήσουν τον οβολό τους! 😇

×
×
  • Create New...