Jump to content
Shipfriends

lostromos

eMembers
  • Posts

    550
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lostromos

  1. 9 hours ago, iord said:

    2. Τα ωράρια επρεπε να ειναι τουμπα, πρωινο για χανια ωστε να παρει τους επιβατες που θελουν να αρχισουν τις διακοπες τους και θα φτασουν 1 στα χανια πανω στην ωρα για το τσεκ ιν. Και 2 απο χανια ωστε μετα το τσεκ αουτ να φυγουν για το λιμανι. Δεν καταλαβαινω την λογικη αυτων των ωραριων.

     

    Απ ότι κατάλαβα από τα ωράρια θέλει να  κάνει εκδρομές ημερήσιες Χανιά για Μήλο. Εκεί ποντάρει και όχι Πειραιά Χανιά.

    45 minutes ago, marioskef said:

    Θεωρώ ότι το Πειραιάς Χανιά  v. v. δεν θα δουλέψει πολύ, ειδικά τις μερες που η κοινοπραξία θα εχει ημερήσια. Δεν γνωρίζω για την μήλο... Είναι μια πολύ γρήγορη σύνδεση αλλά πλέον η Μήλος έχει και τα Πάλας. 

     

    Τώρα δεν είναι Κοινοπραξία.

  2. Καλησπέρα σας.

    Υπήρχε μια έκπτωση πρίν λίγα χρόνια για την Λέσβο (και μάλλον για άλλα νησιά του ανατολικού Αιγαίου) που είχαν έκπτωση στην επιστροφή όσοι κάνανε διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία του νησιού.

    Υπάρχει ακόμα αυτή η έκπτωση;

  3. Τα πυραυλικά συστήματα πετάνε με πολύ υψηλότερες ταχύτητες από αυτές ενός πλοίου ακόμα και ταχύπλοου. Αλλά τέτοια πλοία κενά φορτίου δεν είναι στόχος.

  4. Το πλοίο ξεκίνησε μετά το συμβάν. Το ρεμέντζο δεν είδε τι έγινε να ειδοποιήσει την γέφυρα;

    Ο λιμενικός προφανώς είχε πάρει την κατάσταση κίνησης ύστερα από τον καφέ που απολάμβανε με τις ώρες και έφυγε νωρίτερα από το πόστο του.

    Εύχομαι οι αποζημιώσεις που θα πάρουν οι συγγενείς του ανθρώπου να κάνουν τα χρέη της Attica να είναι αδιάφορο ποσό μπροστά τους.

  5. 5 hours ago, JTEDimandix said:

    (Άραγε όταν έφυγε από το Ρέθυμνο, αφού ήταν επιδοτούμενη άγονη, πως δεν κυρήχθηκε έκπτωτη και πως δεν έγινε διαγωνισμός αντικατάστασης όπως έγινε στα Κύθηρα όταν έφυγε ο Κορνάρος; Και γιατί το ΣΑΣ ενέκρινε την απόφασή τους να φύγουν, ενώ ο Νομός έχει σοβαρό πρόβλημα;).

    Πότε επιδοτήθηκε το Ρέθυμνο;

  6. Από το Ηράκλειο φεύγει πολύ νωρίς 7 το πρωί. Γιατί να γίνεται αυτό; Το Santorini Palace φεύγει 9. Το βλέπω να κάνουν πείραμα για τις ώρες να δούνε του χρόνου τι βολεύει καλύτερα.

  7. Γύρω στα 90 Ι.Χ. και 2 βάρκες άφησε το Κνωσσός Παλάς ερχόμενο από Πειραιά και αρκετούς πεζούς.

     

     

    Από Κρήτη για Μήλο το Φαιστός άφησε αν όχι ακριβώς περίπου 25 Ι.Χ. και λίγους πεζούς απ ότι είδα στην wedcam.

     

  8. 2 hours ago, Mad Pax said:

    Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, μόλις έκλεισα μετάβαση στη Λέσβο τον Οκτώβριο που πάω κάθε χρόνο στον Ταξιάρχη.

    Σούπερ οικονομική δύο άτομα και ένα μηχανάκι με επιστροφή με το Νησος Ρόδος, 230 ευρώ

    Skyexpress δύο άτομα με αυθημερόν επιστροφή, 234 ευρώ +11 ευρώ το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο ...χωρίς πολύωρη ταλαιπωρία, έξοδα στο πλοίο κλπ. 

    Δεν με ενδιαφέρει το κόστος του πετρελαίου και τα μισθολογικά κόστη των εταιρειών, και δεν νομίζω οι μισθοί στις αεροπορικές να είναι μικρότεροι από τα πλοία, ο μισθός μου είναι καθηλωμένος στα 1080 ευρώ πολλά χρόνια και σύμφωνα με αυτόν υπολογίζω, οπότε να τα χαίρονται τα πλοία τους.

    Οι μισθοί στις αεροπορικές είναι πολύ μικρότεροι από τα πλοία. Τα αεροπλάνα για Λέσβο έχουν 4-5 άτομα πλήρωμα. Τα πλοία πάνω από 100.

×
×
  • Create New...