Jump to content
Shipfriends

tasosgr

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tasosgr

  1. 12 hours ago, sarantatrio said:

    Και στο Ιόνιο μια χαρά θα δούλευε το καραβάκι! Ακόμα και σαν ro-ro να το έβαζε κάποιος απο Κυλλήνη θα βοηθούσε την κατάσταση με τα φορτηγά που σε κάθε δρομολόγιο μένουν και 4-5 έξω.

    Δεν έχουν καλές σχέσεις όλες οι μεταφορικές με την levante και μην ξεχνάμε και τις τιμές που είναι στα ύψη! Δεν μένει τίποτα στην τσέπη για αυτούς! 

    Υ.Γ: Αυτό δεν το βγάζω απο το μυαλό μου,οι Ζακυνθινοί το είχαν προτείνει αλλά..

    έχει χαμηλό γκαράζ απ'ότι ξέρω, γιαυτό δεν κάνει σίγουρα για roro

  2. Μεγάλη Πέμπτη είναι, η άλλη δεν έχει την απαιτούμενη νοημοσύνη να κλείσει εισιτήριο πιο νωρίς της φταίει η εταιρία μετά;; Λες και το φιορ δεν είναι γεμάτο σήμερα και αύριο ή η εταιρία θέλει να ταλαιπωρεί τον κόσμο ντε και καλά.

  3. λίγο δύσκολο να έκαναν μετασκευή στο mare και να αφήσουν στις γραμμές μόνο του το φιορ. για την αγορα του κάλβου δεν είχε βγάλει ποτέ ανακοίνωση η εταιρία τίποτα σχετικό οπότε αυτά ήταν φήμες.

  4. το αξονικο και οι λοιπές ζημιές που έχει το πλόιο θελουν πανω απο 800χιλ. ευρώ για αποκατάσταση, κόστος που ξεπερνά και την αξία του καραβιού. Δεν το βλέπω να ξανάρχεται ειδικά τώρα που πήρε καινούργιο..

  5. 17 hours ago, popolaros said:

    Πάντως  το μόνο ασφαλές συμπέρασμα  που λαμβάνω προσωπικά  είναι η οικονομική αδυναμία  της levante ferries να πάρει αυτή το Κάλβος  και να θωρακίσει την μερίδα του λέοντος  στις γραμμές του Ιονίου .

    @popolaros δεν νομίζω να οφείλεται στην οικονομική αδυναμία(κατι που οπως εχουμε καταλαβει δεν έχει). μπορεί να μην της κάνει ο κάλβος και ψάχνεται για άλλο καράβι 

    29694918_368987566920041_7781326412056625152_o.thumb.jpg.7032247ae1a7b0d7ec641978ef4a7c79.jpg στο χθεσινό βραδινό δρομολόγιο με το φιορ ειπα να το βγάλω μια φωτογραφία...

  6. Κατα την αποψη μου @proud_ionian ο ενας εχει επενδυσει ενα σεβαστο ποσο και περιμενει την μεγιστη αποδοση της επενδυσης και ο αλλος εχει βρει πλοια σε πολυ καλες τιμες, τα εκμεταλευεται και επωφελειται και πολιτικα. Η μια πιο «επισημη», μελος ενος ομιλου και η αλλη πιο «οικογενειακη», με τα παιδια του λυκουδη να «φαινονται» περισσοτερο απο τον ιδιο. Βεβαια δεν ξερουμε και εμεις αν η μια εχει προτεινει συνεργασια με την αλλη και το απερριψε ή το ανάποδο..

  7. Συμφωνώ σε όσα λέτε. Εγώ πάντως, που επισκέφτομαι συχνά την Ζάκυνθο έχω ακούσει ότι οι διαφημίσεις της εταιρίας γενικά έχουν φέρει πολύ κόσμο στο νησί. Και διαβάζοντας το σχόλιο του proud, καλύτερο δεν είναι που η εταιρία λειτουργεί με δικά της πρακτορεία και το eticket?

     

    ΥΓ: δεν παίρνω το μέρος καμίας εταιρίας, απλά ως καραβολάτρης και επισκέπτης της ζακύνθου εκφράζω την γνώμη μου

    +τι λέτε να γίνει; τι εξελίξεις περιμένουμε σχετικά με λεβαντε και κεφαλονιαν;

×
×
  • Create New...