Jump to content
Shipfriends

Superfast

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Superfast

  1. Να ρωτήσω κάτι...Έχω ξεκινήσει την κατασκευή του Superfast VI στο Sketch up και έχω φτάσει στο σημείο που πρέπει να φτιάξω το Γάμα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ(τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ γι'αυτές) ξέρει όμως κάποιος με ποιο εργαλείο γινέτε;

  2. Έχει βγεί το Euro truck simulator 2 και έχω να πώ πως είναι φοβερό...Για το κομμάτι με τα πλοία υπάρχουν 4 γραμμές στο παιχνίδι:Dover-Calais με το Moliere,Amsterdam-Harwich ένα αδερφό του Moliere και Amsterdam-Hull με ένα άλλο αδερφό του Moliere  :P και τελευταία Harwich-Rotterdam με ένα μικρό ro/ro αν δεν κάνω λάθος.

  3. Επειδή ταξίδεψα φέτος το καλοκαίρι στη Ρόδο πρέπει να πώ πως το λιμάνι είναι όντως ακατάλληλο και ηδικά με τόσα μποφόρια δεν υπάρχει περίπτωση το πλοίο να μπει μέσα.Anyway:Τώρα μάλλον ηρέμησαν τα πράγματα γιατί το βλέπω να επιστρέφει στο λιμάνι...εγώ λυπάμαι τους επιβάτες που πέρασαν τόση ταλαιπωρία.

  4. Πολύ καλό νέο που ξαναάνοιξε πλήρως το site και που έχει όλο το υλικό μέσα.Και που είναι και ενημερωμένο...έχει ακόμα και την πώληση του Superfast VI. :)

×
×
  • Create New...