Jump to content
Shipfriends

pantelis2009

eMembers
  • Posts

    1,581
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pantelis2009

  1. To Άρης ΙΙΙ βγήκε για να καθαριστούν και βαφούν τα ύφαλα του και για να επιθεωρηθεί απο τους αγοραστές. Την Πέμπτη σύμφωνα με τον Καπετάνιο του θα πέσει στη θάλασσα. 

  2. Απ' ότι μου είπε ο Cpt. Στράτος οι δουλειές θα κρατήσουν περίπου 2 μήνες, μαζί με το δεξαμενισμό του που θα γίνει στο ναυπηγείο ΕΛΘΩΜ.

    Το Δασκαλογιάννης θα άλλαξει κλάση και θα γίνει Β΄ γι' αυτό και όπως βλέπετε στις φωτο θα κλειστή ένα κομμάτι στην πρυμη και θα κατασκευαστή καμπούνι. Έτσι θα δημιουργηθούν 2 στεγανά διαμερίσματα, γιατί όπως λέει ο  καπετάνιος του, τώρα η πλώρη λειτουργή σαν " φαράσι" όταν έχει καιρό και ξέρουμε τι καιρούς βγάζει εκεί. Επέισης σαν Β' κατηγορία θα μπορεί να πηγαίνει και Γαύδο που είναι 21 μίλια.

  3. Το πλοίο δεν βγήκε για δεξαμενισμό στου Φραντζή. Στο ναυπηγείο πήγε για να αλλάξει όνομα και να προσθεσει ένα σαλονάκι κάτω απο τη γέφυρα.

    Κανονικά το Θάσος ΙΙ θα έπρεπε να κάνει 2ετία το Ιούλιο (αφού η καθέλκυση του έγινε 16/07/2011), αλλά φαίνετε επέλεξε αυτή τη στιγμή η εταιρεία του για δεξαμενισμό, για να μην τον έχει Καλοκαιρίατικα. Το δεξαμενισμό του θα τον κάνει στη Χαλκίδα απ' ότι μου είπε ο καπετάνιος του. Καλή συνέχεια σε πλήρωμα και πλοίο και περιμένουμε φωτο.

  4. Το Le Gamba (e.x. Κυριάκος) έφυγε χωρίς να το πάρουμε είδηση. Απ' ότι άκουσα σήμερα πρέπει να έφυγε Δευτέρα ή Τρίτη και ή δεν έχει ανοίξει το AIS του ή βρίσκετε σε περιοχή που δεν πιάνει. Εύχομαι καλά ταξίδια σε πλήρωμα και πλοίο γιατί είναι ένα πλοίο αξιόπλοο και έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στους νέους του πλοιοκτήτες.

  5. Μέσα στην πολυτάραχη ζωή του να προσθέσουμε ότι το Αγία Βαρβάρα μαζί με το Θεοχάρης Λ είχαν συμμετάσχει στον εφοδιασμό του USS ENTERPRISE όταν είχε έλθει στον όρμο του Φαλήρου στις 28/03/2102. Εδώ φωτογραφημένο απο την Κυνόσουρα.

  6. Το ναυπηγείο Βασιλειάδη είναι άλλο. Δεν ανοίκει στον Παναγιωτάκη.

    Το ναυπηγείο Βασιλειάδη είναι αυτό που σήμερα λέμε ναυπηγείο Θεωδορόπουλου και φτιάχτηκαν τα Γλυκοφιλούσα, Φιλόθεος.

  7. Οπότε απαντηθήκαν τα ερωτήματα σου και σε σένα και σε άλλους φίλους.

    Ας δούμε τις εξελήξεις στο Πανορμίτης σε σημερινές πόζες του.

    Η δουλειά προχωρά γοργά, τα ελάσματα που είναι κάτω απο τη γάστρα θα αφαιρεθούν αφού κολληθούν οι λαμαρίνες της γάστρας, ώστε να μπορεί να τακαριστή στα μπλόκια που υπάρχουν αριστερά και δεξιά και για πρώτη φορά ανέβηκα απάνω του (τελευταία φωτο).

  8. Φίλε ΣΕΙΡΙΟΣ δεν ξέρω ποιός απο τους δύο μας έχει δίκιο, σχετικά με τις ημερομηνίες.

    Εγώ έχω φωτο του στην Κέρκυρα 04/08/2008 και απο 17/08 έως 06/09/2008 όταν ήταν στο ναυπηγείο Κανέλλου και είναι τραβηγμένο πάνω απο το Αποστόλης Τ που κατασκευαζόταν εκεί. Και όπως λέει ο φίλος enas chiotis έτσι μου είχαν πει και απο το ναυπηγείο τότε, ότι θα έφευγε με το ίδιο όνομα.

  9. Η εταιρεία που το κατασκευάζει λέγετε Φράττης και Κοτσέλης. Το ναυπηγείο Παναγιωτάκη απλά νοικιάζει το χώρο, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες κατασκευές που έγιναν.

×
×
  • Create New...