Jump to content
Shipfriends

NEA MAKRH

eMembers
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by NEA MAKRH

  1. Πάντως είναι επιεικώς απαράδεκτο να είμαστε 20 Απριλίου και ακόμα να μην ξέρουμε επίσημα και οριστικοποιημένα ποια θα είναι τα δρομολόγια όχι μόνο των ταχύπλοων αλλά και κάποιων συμβατικών σε αρκετές γραμμές. Ασυνέπεια στο μεγαλείο της..

  2. Υπέροχα νέα! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Οπότε αναμένουμε σύντομα να το δούμε στα μέρη μας μαζί με το αδερφάκι του!

  3. Επίσης καλό θα ήταν εφόσον η εταιρεία πλέον θα διαθέτει έναν στόλο ποιοτικότερο, να βγάζει πιο έγκαιρα τα πλάνα της για να μπορεί ο κόσμος να προγραμματίζει τις διακοπές του κλπ πιο νωρίς και όχι στο παρά 5.

  4. Δεδομένου ότι το πλοίο δεν έδειχνε τα πραγματικά του «δόντια» από θέμα ταχύτητας στη περιοχή που δραστηριοποιούταν, ποια θεωρείται ότι θα είναι η υπηρεσιακή ταχύτητα εδώ στην Ελλάδα; Μια ταχύτητα γύρω στα 35-36 είναι εφικτή;

  5. Ένα δρομολόγιο Ραφήνα - Τήνος - Μύκονος - Πάτμος - Μύκονος - Τήνος - (Άνδρος) - Ραφήνα είναι ότι πρέπει. Η Πάτμος είναι το πιο "must" νησί των Δωδεκανήσσων τα τελευταία χρόνια και μπόλικος κόσμος θέλει να πηγαίνει γρήγορα και να το συνδυάζει απο Κυκλάδες.

  6. Ανακοινώθηκαν και αναρτήθηκαν τα δρομολόγια του Speedrunner για τη νέα σεζόν:

    http://www.aegeanspeedlines.gr/site/el/index.php/δρομολογια/δρομολόγια-2019-πειραιάς-σέριφος-σίφνος-μήλος

    Βλέπουμε ότι είναι απούσα η Κίμωλος από τα φετινά δρομολόγια, πράγμα παράξενο καθώς τα πήγε εξαιρετικά πέρσι καθώς είναι ένας ανερχόμενος προορισμός

  7. Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται τέτοιου είδους εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Ο καθένας έχει την δική του οπτική γωνία και άποψη και για αυτο το λόγο υπάρχουν τα forums σαν αυτό για να μπορέσουμε να κάνουμε μια όμορφη και πάνω απ'όλα πολιτισμένη συζήτηση.

    Όσον αφορά το πλοίο φαντάζομαι ότι η κοινοπραξία θα κάνει την κίνηση με  την πιο συμφέρουσα κατάληξη. Εδώ είμαστε για να το δούμε και να τα συζητήσουμε. :)

  8. Έως 36,4 έφτασε σήμερα στο 1ο δρομολόγιο, που νομίζω αποτελεί ρεκόρ ταχύτητας για το πλοίο από την στιγμή που δρομολογήθηκε στα μέρη μας. Μάλλον έγινε καλή δουλειά στο μηχανολογικό κομμάτι.

×
×
  • Create New...