Jump to content
Shipfriends

DAAS

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DAAS

  1. Απο αυτα που εμαθα το MARINOS D δεν εχει ερθει ακομα στην Ελλαδα και δεν αναμενεται να ερθει μεχρι και το τελος του ετους. Γνωριζει κανεις κατι αλλο ???
  2. Δυστηχως οι δικηγοροι εχουν κερδιζει τις υποθεσεις στα δικαστηρια και μας λενε οτι αν δεν βρουμε τουλαχιστον απο που και ποτε ακριβως επιβιβαζονται στα πλοια που τους μεταφερουν για να τους πιασουν επ' αυτοφορω, δεν υπαρχει περιπτωση να μας πληρωσουν. - η εφορια λεει "που να ξερω ποτε ταξιδευουν αυτοι" - και η τροχαια δηλωνει αναρμοδια. - προσπαθω τωρα με το λιμενικο. αλλα δεν ξερω αν θα βγαλω ακρη !!!
  3. προσφατα ξεκινησα να εργαζομαι σε μια ναυτιλιακη εταιρεια (λογιστηριο) και βρεθηκα μπροστα σε μια απελπιστικη κατασταση. Η εταιρεια γενικα παει καλα αλλα ειδα οτι για μια περιοδο (2004-2005) ειχε φαει πολλα φεσια απο τη χορηγηση ακτοπλοικων εισητηριων σε φορτηγα-αυτοκινητα (για μεταφορες Ελλαδα-Ιταλια, Ιταλια-Ελλαδα, Ελλαδα-Ισπανια και Ισπανια-Ελλαδα). οι ιδιοκτητες των φορτηγων επαιρναν "επι πιστωσει" και αφου εκαναν τις μεταφορες και τσεπωναν τα χρηματα γινοντουσαν αφαντοι. Η εταιρεια επειδη γνωριζε τα στοιχεια των φορτηγων-αυτοκινητων καθως και τους οδηγους στραφηκε εναντιον τουσ δικαστικα και δικαιωθηκε αλλα τωρα δεν μπορει να εντοπισει τα φορτηγα-αυτοκινητα τους για να τους υποχρεωσει να καταβαλλουν τα οφειλομενα. Γνωριζει κανεις απο το forum πως μπορουμε να εντοπισουμε τα φορτηγα-αυτοκινητα. Για παραδειγμα να μαθουμε τι δρομολογια κανουν σημερα, που κανουν μεταφορες. Αν γνωριζω το αριθμο κυκλοφοριας υπαρχει περιπτωση να βρω καποια ακρη απο καποια υπηρεσια. ;)
×
×
  • Create New...