dimitrakis81 Posted October 18, 2021 Posted October 18, 2021 Το λοιπόν, επειδή δεν είδα κανέναν να ανεβάζει networks για το hamachi να παίζουμε όλοι οι Έλληνες, θα το κάνω εγω. Obligatory δεν έχω ιδέα πως λειτουργέι με το VSF το hamachi. Εδώ είναι το scenery που λογικά θα χρησιμοποιούμε εκτός αν έχετε καμιά καλύτερη σύσταση. Εδώ είναι ο Discord server που έφτιαξα γι' αυτή τη δουλειά. Εδώ είναι το λίνκ για το Hamachi. Αυτά για τώρα.
dimitrakis81 Posted October 18, 2021 Author Posted October 18, 2021 (edited) *Και θα ήθελα κάποιον που ξέρει πως λειτουργεί το hamachi με το vsf να μου εξήγησει. DISCLAIMER: Ο discord server δεν είναι έτοιμος ακόμα οπότε μη ξαφνιαστείτε με τα χάλια του. Edited October 18, 2021 by Nick the Greek Quote
dimitrakis81 Posted January 2, 2022 Author Posted January 2, 2022 Εφόσον δε μπορώ να κάνω Delete Post, Αυτος ο συνδεσμος δεν ισχυει απο σημερα. Δεν εχω χρονο να τον διαχειριστω τον σερβερ.
ΟΡΕΣΤΗΣ Σ Posted January 16, 2024 Posted January 16, 2024 Μπορει κάποιος να με βοηθήσει , εδω πωλείται μια κονσόλα προσομοίωσης , ταιριάζει στο παιχνίδι vehicle simulator ; , γιατί δεν θέλω να την παραγγείλω τζάμπα .
Recommended Posts