Jump to content
Shipfriends

ioanest

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ioanest

  1. Καλημέρα φίλε μου. Ψάχνω κατά προσέγγιση, πάντα, την πιθανή διάρκεια ταξιδιού ενός container ship πχ, από το Ρότερνταμ ας πούμε μέχρι το οποίο λιμάνι μπορεί να πιάσει στην Αυστραλία. Επειδή έχουμε μια "διαφωνία" με έναν συνάδελφό μου, μήπως και καταφέρουμε να βρούμε μια άκρη. 

  2. Καλημέρα σε όλους. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι το σωστό thread για την απορία που έχω άλλα ας το προσπαθήσω 🙂Έχουμε μια απορία σχετικά με την διάρκεια ταξιδιού ενός εμπορικού πλοίου από Ευρώπη προς Αυστραλία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποία απάντηση. 

  3. 23 hours ago, Nick the Greek said:

    Το καμπινούλα κάντο καμπινάρα, δείχνει πολύ σένια και ευήλια.

     

    9 hours ago, nomikos said:

    Για την ιστορία η ίδια καμπίνα Luχ του Delos δεν είναι στο καθρέφτη είναι πίσω από τη γέφυρα και δεξιά.Έχει ίδια έπιπλα και διακόσμηση με τη διαφορά ότι δεν είναι στη γωνιά πάνω στο καθρέφτη,βλέπει μόνο δεξιά από ένα μεγάλο φιλιστρίνι.Του Blue Star Patmos είναι καταπληκτική,όντως..

    είναι μια καταπληκτική καμπίνα. βολική, άνετη, σε ταξιδεύει. και παρόλο που το ταξίδι που έκανα είχε και γεμάτο 8άρι στο ικάριο, δεν θα έλεγα ότι κατάλαβα και πολλά. γενικά νόμιζες ότι ταξίδευες με τρένο και όχι με πλοίο. απίστευτη η συμπεριφορά του βαποριού !!

  4. On 5/7/2021 at 7:24 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

    Ποιο πλοίο υπάρχει στα πέριξ του Πειραιά που είναι εκτός δρομολογίων και μπορεί να κάνει αυτή τη γραμμή??

     

    Το Πρέβελης θα μείνει στη δεξαμενή μέχρι τη Δευτέρα 10 Μαϊου, οπότε δεν πρέπει να είναι κάποια σοβαρή βλάβη.

    άντε με το καλό να μας ξαναέρθει! μπορεί να ακούει πολλά , αλλά η δουλειά που κάνει είναι ανεκτίμητη!!

  5. 1 minute ago, nomikos said:

    Αν η ΑΝΕΚ σεβόταν όλον αυτόν το κόσμο που τη στηρίζει τόσα χρόνια,μεταφορείς και επιβάτες έπρεπε να ματώσει να βρει αντικαταστάτη.Έχουνε μάθει τη καραμέλα του ανεκτέλεστου...

    υπάρχει καμία ιδέα για το τι βλάβη προέκυψε?

×
×
  • Create New...