Jump to content
Shipfriends

giorgos1094

eMembers
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by giorgos1094

  1. Κάτι μου λέει ότι η κοινοπραξία στο Ηράκλειο παίρνει πιο πολλούς επιβάτες από την Μινοαν. Μαλλον πρεπει η Μινοαν να ρίξει τιμές απο Ηρακλειο για να προσελκίσει κοσμο .Επισης αν άλλαζε και την ώρα αναχώρησης από Πειραιά και την πήγαινε 22:00,θα μειωνόταν και κάπως ο χρόνος των Ηρακλειωτών επιβατών στο πλοίο.Γιατί με ώρα άφιξης στις 7.30,η κρουαζιέρα θεωρείται ανυπόφορη. 

  2. 2 hours ago, Nikos_Chania said:

    Τι εννοείς είναι πλασματική απο τους Χανιώτες;

    Με λίγα λόγια έχει δουλειά για όλους αυτήν την περίοδο και με δεδομένο τα πρωτόκολλα σε ανεκ -μπλου σταρ,σε 15-20 μέρες θα καταλάβουμε τι μεριδιο μπορεί να αποσπάσει.

  3. Με αυτόν τον αριθμό που δείχνει ότι ανεβαίνει και δεδομένου ότι το Blue Star 2 θα βγάλει πάνω από το μισό Σεπτέμβρη,μπορεί να συνεχιστούν οι ανοδικές τάσεις της ΜΙΝΟΑΝ στα φορτηγά τώρα που λείπει η ΑΝΕΚ.

  4. 16 hours ago, lostromos said:

    Αφίξεις από την Παρασκευή 31 Αυγούστου.

    Speedrunner III απογευματινό - 279 επιβάτες, 63 Ι.Χ., 14 μηχανάκια

    Nissos Mykonos - 1473 επιβάτες, 326 Ι.Χ., 16 φορτηγά, 64 μηχανάκια

    Blue star Naxos - 808 επιβάτες, 115 Ι.Χ., 12 φορτηγά, 28 μηχανάκια

    Nissos Samos - 1648 επιβάτες, 352 Ι.Χ., 76 φορτηγά, 35 μηχανάκια

    Blue Horizon - 828 επιβάτες, 186 Ι.Χ., 96 φορτηγά, 17 μηχανάκια

    Knossos Palace - 1268 επιβάτες, 246 Ι.Χ., 85 φορτηγά, 13 μηχανάκια

    Blue Galaxy - 1343 επιβάτες, 321 Ι.Χ., 55 φορτηγά, 30 μηχανάκια

    Πρέβελης - 719 επιβάτες, 158 Ι.Χ.

    Θα είχε ενδιαφέρον η κίνηση του Μύκονος Παλάς εκείνη την μέρα,εάν τη γνώριζε κάποιος.

  5. Είναι φανερό ότι η ΑΝΕΚ επένδυσε στο Ελ.Βενιζέλος γιατί είχε στο μυαλό της κερδοφόρες ναυλώσεις του 'Ελυρου ,άρα και την μονιμοποίηση του Big Ben στα Χανιά. Η αλήθεια είναι ότι η δρομολόγηση του Μύκονος ήρθε απρόοπτα και δεν της ήρθαν τα πράγματα όπως τα περίμενε. Κιτς Ξεκίτς το παλάτι,όπως και να το κάνουμε,υπερτερεί σε ηλικία ,λάμψη και ταχύτητα από τον Big Ben,στα μάτια του απλού επιβάτη,όσο όμορφο και αν έχει γίνει το εσωτερικό του,για το οποίο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν το έχω δει. Ο μόνος κερδισμένος από αυτή την υπόθεση είναι ο επιβάτης,γιατί οι τιμές έχουν πέσει με τον ανταγωνισμό και καλό είναι να το καταλάβουν εκείνοι που κάνουν πικρόχολα σχόλια για το Μύκονος. Η κατάληξη βέβαια άγνωστη και ενδιαφέρουσα.

  6. 'Οσον αφορά τη γραμμή του Ηρακλείου,τα ποσοστά των εταιρειών δείχνουν την υπεροχή των παλατιών έναντι των ανεκ-σουπερφαστ στους εσωτερικούς χώρους και την άνεση που διαθέτουν,παρόλο την πιο ακριβή εισητηρίων των παλατιών.Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συζήτηση με κάτι ξαδέρφια στην επιλογή τους για πλοίο.Μου είπαν οτι παρόλο τα 3 ευρω παραπάνω στο εισητήριο,τα παλάτια διαθέτουν και πιο άνετα σαλόνια,και πολύ περισσότερα αεροπορικά,οπού θα μπορέσουν να αγκυροβολήσουν για να περάσει η βραδιά τους.

×
×
  • Create New...