Jump to content
Shipfriends

kapas

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kapas

  1. θα ηθελα να ρωτησω: ενα αυτοκινητο χωρις πινακιδες (για ανταλακτικα ή ανακυκλωση) μπορει να μπει σε πλοιο? για να σας δωσω να καταλαβετε, χρειαζομαι ενα αυτοκινητο για ανταλακτικα απο την καρπαθο, αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχει πινακιδες, εκτος απο την λυση της μεταφορικης υπαρχει καποια αλλη πιο οικονομικη λυση?(το ρωταω γιατι πανω στα εισητηρια των αυτοκινητων αναγραφεται ο αριθμος κυκλοφοριας)

  2. εχεις δικιο φιλε... ισως αν ηταν ασπρο στην γαστρα θα εδειχνε καλυτερο... τα καταστρωματα αντιθετα τα βρισκω ομορφα... ειναι μια "πινελια ανανεωσης":P της ανεκ... προφανως πρεπει να ειναι κατι που θα περιμενουμε σε ολα τα πλοια της ανεκ?

  3. Παιδεια εφοσον ολοι ασχολουμαστε και παιζουμε για ποιον λογο καθε μερα ενας να κανει host multiplayer για να παιζουμε μαζι,να εχει κινηση ο πειραιας κ ολα τα αλλα λιμανια!να κανουμε κοντρουλες αναμεσα σε πλοια και τετοια τ λετε?

    καλη ιδεα αλλα δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο.....;)

  4. μηπως γινεται στο αγαπημενο μας λισσος να μπουν περαιτερο λεπτομεριες??? επισης το ελ.βενιζελος ειναι εφικτο???? θα ηθελα και εγω να ασχοληθω με το σχεδιασμο αλλα δεν γνωριζω τπτ. μηπως καποιος φιλος θα μπορουσε να μου "μαθει"??????

×
×
  • Create New...