Jump to content
Shipfriends

Seaway

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Seaway

  1. Εκτός δρομολογίων καθ' όλο το Νοέμβριο το Icarus Palace από τη γραμμή της Βενετίας, ή για την προκαθορισμένη συντήρησή του, ή για να αντικαταστήσει κάποιο / κάποια από τα Ιταλικά palace με επικρατέστερα αυτά της γραμμής της δημοκρατικής Κρήτης... Σε εκείνο το διάστημα η γραμμή της Βενετίας μένει με ένα πλοίο και μόνο 2 αναχωρήσεις ανά εβδομάδα. Το Δεκέμβριο με την επιστροφή του Ικαρου, η γραμμή επανέρχεται στα κανονικά δρομολόγια (4 ανά εβδομάδα). Τα δρομολόγια της γραμμής της Αγκόνα παραμένουν ως έχουν, μέχρι τις αρχές του ερχόμενου έτους.

    Μπορεί να μην μείνει με ένα μόνο πλοίο η γραμμή.Θα έχουμε εκπλήξεις μάλλον!

  2. Με ένα απλό υπολογισμό αν πάει με full ταχύτητα (32 κόμβοι) θα κάνει τη διαδρομή για Χανιά σε 5 ώρες. Ξέρουμε με τη ταχύτητα ταξιδεύει στην Αδριατική.

    Στους 28 κόμβους περίπου ταξιδεύει.Με 32 δεν θα πάει με τίποτα.Ακόμα όμως δεν γνωρίζουμε τι δρομολόγια θα κάνει.Νυχτερινά ή θα ακολουθήσει το δρομολόγιο τύπου HSW???Διότι αν κάνει νυχτερινό δρομολόγιο το βλέπω να ταξιδεύει με 20 κόμβους και είναι κρίμα για αυτό το βαπόρι.Στην άλλη περίπτωση όμως τί θα γίνει,αν δηλαδή η ΑΝΕΚ το βάλει μαζί με το Αριάδνη..τότε θα έχει 3 πλοία στη γραμμή;Πολλά λοιπόν τα ερωτηματικά!

  3. Γιατί στη Γαλλία τί δουλεία έχει;Μα πλάκα κάνεις τώρα;Δεν το αγοράζουν , απλά το ναυλώνουν για 3 μήνες ώστε να είναι μπαλαντέρ στις τράμπες λόγω Αριάδνη!Ξέρεις πόσα Ice Class έχουν έρθει στην Ελλάδα;;

×
×
  • Create New...