Jump to content
Shipfriends

ferreti

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ferreti

  1. Μπορείτε να γράφετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να σας δίνω απαντήσεις.

    Ελπίζω από εδώ να μπορέσω να δώσω λύσεις , κάτι που απουσιάζει από την Ελλάδα.[/quote

    παρα πολυ καλο αυτο που ανοιξες εδω αγαπητε,και οντως ελειπε.μας ταλαιπωρουν οι ατιμες οι MTU αλλα τις αγαπαμε.

  2. H Kallisti Ferries απαντάει στον Γ.Παπανδρέου για τις άγονες γραμμες.
    μηπως θα επρεπε να απαντησει καλυτερα και σωστα στα πληρωματα του,και οχι με ψευδεις καταθεσεις ο κυριος σπανος? απαραδεκτα πραγματα κυριοι και τα πληρωματα περιμενουν να πληρωθουν ,αρκετα ποια τα ψεμματα.
  3. επιτελους ειδαν ασπρη μερα το πληρωμα του πλοιου.εχτες πληρωθηκαν οι απο καιρου απολυομενοι και αρση ασφαλιστικων μετρων.παραμενουν 3 ακομα ατομα που παραμενουν ναυτολογημενοι στο πλοιο.και φυσικα ας ειναι καλα ...οι ιταλοι

  4. Τα πρώτα ασφαλιστικά εκδικάστηκαν τη Δευτέρα όπου και κερδίθηκαν φυσικά. Το βαπόρι παραμένει δεσμευμένο στην Αλεξανδρούπολη και την Παρασκευή έπονται και τα επόμενα. Αλλά το αποτέλεσμα πιστεύω το ίδιο θα είναι. Όσο για το πλήρωμα που βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη απλήρωτο περιμένουν μπας και δουν άσπρη μέρα που δεν έρχεται και δεν θα έρθει.

    συντηρητικη κατασκεση του πλοιου με την νεα εβδομαδα που μας ρχεται.να δουμε φυσικα και τα αυριανα αποτελεσματα

  5. οι επιβατες φυσικα και δεν ξερουν,αλλα μηπως ο κ.σπανος αντι να κανει μηνυσεις να παει στην αλεξανδρουπολη να πληρωσει τα ξενοδοχεια που πετανε εξω το πληρωμα του corsica 3? και επισης να δωσει τα νομιμα δεδουλεμενα μηνων? η απεργια αν μπορουμε να την χαρακτηρισουμε απεργια εγινε για τα χρηματα και την κατασταση που επικρατει στο corsica3.aπο μερα σε μερα το παει αλλα φως στο τουνελ δεν φαινεται..

  6. αν δεν κανω λαθος και απο οτι ακουσα καταληψη του πλοιου εγινε απο τα σωματεια για τα χρηματα και γενικοτερα με την κατασταση του corsica 3 στην αλεξανδρουπολη ,ασφαλιστικα απο απολυομενους που ακομα παραμενουν απληρωτοι,και ακολουθουν απο εβδομαδα οι ναυτολογημενοι.μαλλον παρατραβηξε η κατασταση και το κιτρινο αιγαιο φτανει στην δυση του..

  7. Κια για να εχουμε και καλο ρωτημα, ποσοι ειναι αυτοι που ηρθαν και ποιες οι ιδιοτητες τους?

    πλοιαρχος,υποπλοιαρχος,α΄μηχανικος ,μηχανοδηγος,και μερικοι ναυτες,προσπαθουν απο οτι λεγετε να τους ναυτολογησουν ,αλλα σταθεικε αδυνατον,κατι κρυβει παντως αυτη η ιστορια.

×
×
  • Create New...