Jump to content
Shipfriends

kwstasa41990

eMembers
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kwstasa41990

  1. 2 hours ago, Annivas said:

    Στο νοτιά το μεγαλύτερο που έχω δει να δένει είναι το Blue Star Myconos, πολύ οριακά από πλευράς βυθισμάτων και γι αυτό το λόγο γύρισε σχεδόν απέξω από την προβλήτα και ήρθε στη θέση με συρτάρι ή αλλιώς πλάγια κίνηση περνώντας τον καταπέλτη επάνω από τον μώλο.

    Οπότε το ΔΗΛΟΣ που είναι 5μ μακρύτερο και έχει 0,5μ περισσότερο βύθισμα είτε δεν μπαίνει, είτε είναι τόσο οριακά που δεν πρόκειται να πάρει κανείς πλοίαρχος την ευθύνη να δοκιμάσει.

    Σωστα ειναι το βυθισμα ο λογος που δεν πεφτει στον νοτια. Πολυ παλαιοτερα ειχε δοκιμασει να προσεγγισει ανοιγοντας τον εναν μονο καταπελτη με αποτελεσμα να μαζεψει παρα πολυ αμμο.

  2. Πολυ σωστος ο LoveBoat με τις συνθηκες εργασιας που επικρατουν στα πλοια της Αδριατικης οι Ελληνες ναυτικοι δεν καθονται να δουλεψουν με τους πολυ χαμηλους μισθους και χωρις νατ, με αποτελεσμα να μην υπαρχουν ναυτικοι για να αντικαθιστουν αυτους που παραιτουνται σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα εκτος βεβαια απο αυτους που μενουν απο αναγκη. Δυστυχως τα σωματεια δεν κανουν κατι γι αυτο ολα αυτα τα χρονια.

  3. Με λιγα λογια παιρνουμε μετρα για παρτυ μας μονο για το υπουργειο μας. Και για τα πλοια που ειναι κινητες βομβες με τοσο κοσμο λαμβανουμε μετρα ανυπαρκτα απλα για να χουμε να λεμε και εκθετουμε και επιβατες και ναυτικους. 

×
×
  • Create New...