Jump to content
Shipfriends

Προσφορές και εκπτώσεις


Recommended Posts

  • Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ναι οκ... χαιρω πολυ!

Η σελιδα της ΑΝΕΚ ανανεωνεται

καθε 6 μηνες.

Γι αυτο και ρωταω εδω, αν καποιος που ξερει,

να απαντησει αν τελικα ισχυουν, μετα και τις

εξελιξεις που ειχαμε το τελευταιο διαστημα,

ειδικα στα Χανια.

Link to comment
Share on other sites

Γνωριζει κανεις αν ισχυουν εκπτωσεις της εταιρειας στις γραμμες

του εσωτερικου, και αν ναι, ποια ειναι τα κριτηρια?

Ισχύουν ακόμα οι εκπτώσεις της εταρείας στις γραμές εσωτερικού αλλά με μερικές διαφοροποιήσεις.

Στη γραμμή του Ηρακλείου οι τιμές έχουν παραμείνει ίδιες ενώ στα Χανιά και στο Ρέθυμνο υπάρχει μια μικρή αύξηση σε όλες τις θέσεις ( παραμένοντας πάντα σε χαμηλότερο επίπεδο από την τιμή του ακέραιου ναύλου ), εκτός από τα γκαράζ όπου παραμένουν οι προσφορές ως είχαν.

Ενδεικτικά το deck έχει διαμορφωθεί στα 25€ από 21€, με ακέραιο ναύλο 30€

Link to comment
Share on other sites

Ναι οκ... χαιρω πολυ!

Η σελιδα της ΑΝΕΚ ανανεωνεται

καθε 6 μηνες.

Αφου οι σταθερές εκπτώσεις αλλάζουν μια φορά τον χρόνο κι αν, η ανά εξάμηνο ανανέωση θα πρέπει να σε ικανοποιούσε...

Από εκεί και πέρα το κομμάτι που αφορά τις χειμερινές εκπτώσεις της ΑΝΕΚ, ανανεώνεται κανονικότατα και πολύ συχνά, όποτε δηλαδή υπάρχει αλλαγή.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Είδα μια διαφήμιση της G.A Ferries στην εφημερίδα METROPOLIS

Ταξιδέψτε με G.A Ferries με μοναδικές τιμές έως 12/06/08

Για Ρόδο: Επιβατης:43,00€ & ΙΧ: 84,50€

Για Παρο: Επιβατης:28,00€ & ΙΧ: 69,70€

Για Σαντορίνη: Επιβατης:33,00€ & ΙΧ: 84,50€

Για Μύκονο: Επιβατης:27,00€ & ΙΧ: 69,70€

Link to comment
Share on other sites

στην online κράτηση για Πάρο βγάζει 30,70 (Πάσχα)

Που είναι οι μοναδικές τιμές ; Αφού και ακόμα 28 νά έχει τώρα κάνει 6 ώρες και για Πάρο ενώ bluestar 4,15 ώρες με 29 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Προσφορά των Μινωικών.

Ταξιδεύοντας Τρίτη-Τέταρτη-Σάββατο

Πειραιάς- Ηράκλειο: Τιμή καταστρώματος 27,5€ και τιμή για το ΙΧ 70,5€

Ηράκλειο-Πειραιάς: Τιμή καταστρώματος 28€ και τιμή για το ΙΧ 70,5€

Το ωραίο είναι ότι η ανακοίνωση για τη προσφορά στα εκδοτηρια των Μινωικών είναι στα Ελληνικά και σε άλλες δυο γλώσσες (που μου έμοιαζαν για Ρώσικα και Βουλγαρικά??):D:P

Link to comment
Share on other sites

Το ωραίο είναι ότι η ανακοίνωση για τη προσφορά στα εκδοτηρια των Μινωικών είναι στα Ελληνικά και σε άλλες δυο γλώσσες (που μου έμοιαζαν για Ρώσικα και Βουλγαρικά??):mad::P

Πολύ πιθανόν να είναι αυτές οι γλώσσες, γιατί είναι σημαντικός ο όγκος επιβατών από αυτές τις χώρες (οικονομικοί μετανάστες που ανεβοκατεβαίνουν όλο το χρόνο) , και όλοι πήγαιναν με ΑΝΕΚ, λόγω της χαμηλότερης τιμής.

Link to comment
Share on other sites

Απ' ό,τι βλέπω η προσφορά της HSW έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο και αρκετή δημοσιότητα...πολύ περισσότερη από κοινωνικές ευθύνες και άλλες αοριστίες. Συμπέρασμα...οικονομική στενότης. Και μακάρι να γίνονται από όλους τέτοιες συγκεκριμένες προσφορές, όταν βέβαια υπάρχει η ευχέρεια. Ελπίζω βέβαια να ισχύσει η προσφορά για όλους και να μην πάρουν τα περισσότερα εισιτήρια τίποτε ξυπνητζήδες πράκτορες...και ο πολύς κόσμος μείνει με την προσφορά στο χέρι.

Πάντως, είναι μιά καλή ευκαιρία για μιά φτηνή βόλτα στην Χίο ή στον Εύδηλο. Πας απογευματάκι, πίνεις τον καφέ σου, κάνεις την βόλτα σου, τρως, πίνεις και ένα ποτάκι και το πρωί είσαι πάλι πίσω στις επάλξεις:D

Και τώρα οι ερωτήσεις: μπορώ να βγάλω με 15 ευρώ για Σάμο, να κατέβω Σύρο και να χρεωθώ τα μίλια της Σάμου στο bonus miles? :confused:

Σας ξέρανα, ε με τις αγνές μου σκέψεις?:confused:

Link to comment
Share on other sites

Και τώρα οι ερωτήσεις: μπορώ να βγάλω με 15 ευρώ για Σάμο, να κατέβω Σύρο και να χρεωθώ τα μίλια της Σάμου στο bonus miles? :confused:

Σας ξέρανα, ε με τις αγνές μου σκέψεις?:confused:

Θεωρητικά όχι αλλά στη πράξη συμβαίνει κάποιες φορές. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι άμα δε βρίσκεις εισιτήριο για το Πειραιά βγάζεις ένα μέχρι το τελευταίο λιμάνι.

Και μετά πας στο λογιστήριο και ζητάς να πληρώσεις (οι ευσυνείδητοι:confused:) τη διαφορά για Πειραιά, γιατί συνήθως κάτι πάντα τυχαίνει σε τέτοιους επιβάτες. Η δε μιλάς καθόλου και ελπίζεις να μην σε πάρουν χαμπάρι (οι τσαμπατζήδες:D)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Η ΑΝΕΚ είχε μια προσφορά για τη γραμμή της Αγκώνας μέχρι τις 31/03/08 (το ξέρω ότι είναι αργά αλλά τώρα την είδα):o

Με την έκδοση εισιτηρίου με καμπίνα το ΙΧ θα ταξίδευε δωρεάν*

* Αυτοκίνητο ή Jeep έως 5,5m και μέχρι ύψους 1,9m ύψος.

* Για περιορισμένο αριθμό οχημάτων

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Ισχύουν αλλά ειδικά για τα HS με αυτές τις ακυρώσεις δρομολογίων τις καθημερινές, ουσιαστικά βγαίνει άκυρο το πρόγραμμα εκτός των δύο ΝΗΣΟΣ.:mad:

Link to comment
Share on other sites

Έχεις δίκιο (αν και υπάρχουν περιορισμένα δρομολόγια highspeed και αυτή την περίοδο τις καθημερινές), αλλά το πρόγραμμα ισχύει για ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο. Στο online booking της εταιρείας είναι εύκολο να δεις σε ποια δρομολόγια υπάρχει διαθεσιμότητα, καθώς οι συγκεκριμένες θέσεις εμφανίζονται με κίτρινο background.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

25 % στα βραδινά δρομολόγια επιστροφής...τον Ιούλιο...ορισμένες μέρες (εκτός βεβαίως Κυριακής που επιστρέφει όλος ο κόσμος)...

Πάλι καλά που δεν αφορά μόνο τους μονόφθαλμους φαλακρούς άρρενες επιβάτες που τους λένε Σούλα:D

Link to comment
Share on other sites

Μακάρι να υπήρχαν χαμηλότερες τιμές όλες τις ημέρες. Για εμένα οποιαδήποτε προσφορά και αν γίνεται είναι ευπρόσδεκτη.

Αν όλοι οι επιβάτες αφιερώσουμε λίγη ώρα για να αγοράσουμε τα εισιτήρια μας (κάνοντας μια μικρή έρευνα αγοράς) και προγραμματίσουμε σωστά τις διακοπές μας (όπως κάνουμε οι περισσότεροι όταν ταξιδεύουμε με αεροπλάνο), θα μπορούσαμε να πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Την προσφορά αυτή, εγώ θα την έκρινα ακριβώς με τα λόγια που είχες χρησιμοποιήσει εσύ, για την αντίστοιχη της Blue Star (που μάλιστα ίσχυε μόνο 2 μέρες την εβδομάδα, για συγκεκριμένους προορισμούς, είχε μικρότερο ποσοστό έκπτωσης και αφορούσε μόνο με τα “δεύτερα” πλοία της εταιρείας):

Χα-χα...δεν συμφωνώ.:D Γιατί όταν κάποιος σκοπεύει να πάει Σαντορίνη -ούτως ή άλλως- με τον Διαγόρα (γιατί δεν του αρέσουν τα Κορεάτικα)...και τα 600 ευρώ γίνονται μάνι-μάνι 500...δεν είναι εμπαιγμός. Περιορισμένης εμβέλειας ναι...όχι όμως και μαϊμουδιά.;)
Edited by Orestis
Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη και δεν την αμφισβήτησα...αν και -όπως πολύ καλά γνωρίζεις- δεν με αφορά.:D

Απλώς, έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν όλες αυτές οι εξειδικευμένες προσφορές που θα πρέπει να κάτσεις μια μέρα να υπολογίζεις ποιός...για πού...και πότε είναι ο φθηνότερος τρόπος για να ταξιδέψεις.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ αντιθέτως, όπως έγραψα και πιο πάνω, πιστεύω πως αυτό αποτελεί χρέος για κάθε συνειδητοποιημένο επιβάτη/καταναλωτή στις μέρες μας και πρέπει να γίνεται σε όλες τις αγορές που κάνουμε. Ειδικά για εισιτήρια, με τη χρήση του internet αυτή η “έρευνα” δεν χρειάζεται περισσότερα από λίγα λεπτά.

Link to comment
Share on other sites

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από το ΕΜΠΡΟΣ (9/7/2008).

[...]Ένα - ένα μάζευε τα «μίλια» ο κ. Λεωνίδας Γκέγκιος για να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό, κάνοντας χρήση της κάρτας bonus miles της «Hellenic Sea Ways» για να πάρει το δωρεάν εισιτήριο που αναλογούσε στα 2000 μίλια. Όμως σύμφωνα με καταγγελία του, τελικά δεν δικαιούται την προσφορά αυτή, γιατί από τις 10 Ιουλίου το εισιτήριο αυξήθηκε στα 55 ευρώ (από 48,50 ευρώ που ήταν όταν ξεκίνησε η προσφορά). Δεν έχει δικαιώμα μάλιστα ούτε να συμπληρώσει τα χρήματα της διαφοράς για να γίνει δικαιούχος της προσφοράς...

http://www.emprosnet.gr/emprosnet/economy/article.asp?cid=123&uid=2008070946575

Μήπως μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι εννοεί ο καταγγέλων...και, εάν έχει δίκιο στα όσα λέει, γιατί συμβαίνει αυτό?

Link to comment
Share on other sites

Ο κανονισμός του συγκεκριμένου προγράμματος λέει ότι κάθε φορά που συμπληρώνεις 1000 μίλια, πιστώνεται στον προσωπικό σου λογαριασμό (ηλεκτρονικό πορτοφώλι) το 10% της αξίας των εισιτήριων που πλήρωσες. Και ανάλογα με το ποσό που προκύπτει μπορείς να πάρεις κάποιο εισιτήριο δωρεάν ΑΝ η αξία αυτού καλύπτεται εξ' ολοκλήρου από το υπόλοιπό σου. Αν πχ έχεις 48 ευρώ στον λογαριασμό, μπορείς να πάρεις ένα εισιτήριο με το ΜΥΚΟΝΟΣ για Μύκονο που κοστίζει 40 περίπου ευρώ (και σου μένουν 8 ευρώ στον λογαριασμό) αλλά δεν μπορείς να πάρεις ένα εισιτήριο για Μυτιλήνη που έχει 60 ευρώ. Επίσης αναφέρεται ότι ούτε το υπόλοιπο μπορείς να πληρώσεις. Προσπερνώ το ότι η εταιρεία έκανε για πολλοστή φορά αύξηση στα εισιτήρια (κάτι που προσωπικά μου έχει προκαλέσει οργή γιατί ταξιδεύω πολύ συχνά) αλλά ως κάτοχος κάρτας bonus miles οφείλω να ομολογήσω πως μέχρι τώρα έχω πάρει αρκετά free εισιτήρια και το πρόγραμμα προς το παρόν δουλεύει ρολόι.

Στο δια ταύτα! Τη συγκεκριμένη καταγγελία τη βρίσκω επιοικώς γελοία. Αφήνεται να εννοηθεί ότι η εταιρεία έκανε αύξηση εισιτηρίων για να ξεγελάσει τους χρήστες του προγράμματος. ΕΛΕΟΣ! Επίσης τι θα πει μάζευε ένα ένα τα μίλια; Δηλαδή έβαλε στόχο της ζωής του να πληρώσει 480 ευρώ σε εισιτήρια για να κερδίσει ένα που κάνει 48;:confused:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σήμερα πέτυχα μια διαφήμιση του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ της COSTAR LINES στην τηλεόραση, όπου ανάφερε την εξής προσφορά:

Για τους επιβάτες που επιλέγουν αυθημερόν μετάβαση και επιστροφή στην Τουρκία δωρεάν η μεταφορά του ΙΧ τους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...