Jump to content
Shipfriends

Προσφορές και εκπτώσεις


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Χειμερινή Προσφορά από τη Fast Ferries

Quote

Η Fast Ferries σας ενημερώνει πως από 1/11/2018 ισχύει νέα χειμερινή προσφορά στους ακέραιους ναύλους των ΙΧ αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών, στις διαδρομές προς και από Ραφήνα για τα νησιά.

Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ  ΙΧ 28,00€ - ΜΟΤΟ 10,00€

ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ ΙΧ 40,00€ - ΜΟΤΟ 17,00€

ΡΑΦΗΝΑ – ΜΥΚΟΝΟΣ ΙΧ 50,00€ - ΜΟΤΟ 20,00€

Οι προσφορές αφορούν τα εισιτήρια ακέραιου ναύλου από και προς Ραφήνα, δεν συνδυάζονται με άλλες εμπορικές εκπτώσεις και τα εισιτήρια προσφοράς τροποποιούνται ή ακυρώνονται σύμφωνα με την εμπορική πολιτική της εταιρείας.

 

Link to comment
Share on other sites

Η Hellenic Seaways, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα που της υπέβαλε ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ενημέρωσε σήμερα τον Δήμο Πόρου ότι από 1 Νοεμβρίου 2018 μέχρι και 29.5.2019 θα χορηγεί έκπτωση 50% στα εισιτήρια του πρωινού δρομολογίου από Πόρο προς Πειραιά και του απογευματινού από Πειραιά προς Πόρο σε όλους τους μόνιμους κατοίκους των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι τόσο το αίτημα του κ. Δημητριάδη, όσο και η θετική ανταπόκριση της HSW αφορά και τους κατοίκους της Τροιζηνίας και των Μεθάνων.

Ο κ. Δημητριάδης, ευχαρίστησε δημόσια τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρίας και τον εκπρόσωπό της κ. Π. Τσάγκαρη για την ανταπόκρισή τους.

Link to comment
Share on other sites

Quote

Η Kerkyra Lines κοντά σας κάθε εβδομάδα με μια νέα προσφορά ταξιδεύοντας με τα πλοία μας γρήγορα και οικονομικά. 

Προσφορά εβδομάδας από 05/11/18 έως 11/11/18.

Ταξιδέψτε στις 20:00, από Κέρκυρα προς Ηγουμενίτσα με το κλειστού τύπου, αμφίδρομο πλοίο Νικόλαος με 10€ για το ΙΧΕ σας και 5€ για τους επιβάτες. 

*Προσφορά Μελών.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Θεωρω οτι τα 82.50 στα ΙΧ στη Γραμμη Βολος - Σκόπελος ( 60 ν.μ ) ειναι πολύ μεγάλο ποσό. Η Hellenic ειχε αυτη τη μεγιστη τιμή αλλα έδινε και εισιτηρια στα 50 Ευρω.

Πειραιας Συρος  ( 70νμ) το ΙΧ ειναι 70,50 ( Για Μυκονο ειναι 82,50 ) η τιμη επιβατη Σκοπελο επισης 30 Ευρω. ( ενω Συρο εχει 20, 24.50 και 31.50 )

Επισης στις προσφορες απουσιαζουν εντελως οι Σποράδες.

Επισης κοπηκαν τα cosmote deals , οπως και τα 22 ευρω στα καταμαραν της Hellenic δηλαδη το early booking.

 

αλλα ας δωσουμε τον χρονο στην εταιρεια.. θα φανουν συντομα ολα

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να έχουν μειωθεί οι πρόσφορες που είχαν οι εταιρίες στο σύνολο τους , άλλα πιστεύω αυτό γίνετε για να μην υπάρξει μαζική αύξηση τιμών . Μπορεί να είναι 2 εταιρίες (2 σε 1) που καλύπτουν σχεδόν το 100% του αιγαίου άλλα μην ξεχνάτε το μεγάλο όγκων δανείων που έχουν( attica + hsw ) , την αυξημένη τιμή καύσιμου που υπάρχει στην αγορά σε σχέση με πέρσι , την επένδυση που πρέπει να κάνει στα πλοία της (scrubbers) τα όποια είναι πολυάριθμα και την οποία επένδυση αν δεν κάνει θα πρέπει να καταναλώνει πιο ακριβό καύσιμο. Τέλος όλα αυτά συνθέτουν ΄΄ το κερασάκι στην τούρτα ΄΄ το οποίο είναι τα οικονομικά αποτελέσματα. Κάτι ακόμα η εταιρία είναι προς πώληση ή ένα ποσοστό (τουλάχιστον) που σημαίνει ότι πρέπει να δείξει ο τωρινός ιδιοκτήτης στον υποψήφιο αγοραστή ότι η επιχείρηση δουλεύει άψογα και θα έχει κέρδος. Νομίζω ότι όλα αυτά δεν είναι λίγα . Εγώ αν ήμουν στη θέση τους θα προτιμούσα να αύξανα τη τιμή κατά 1 με 5 ευρό παραπάνω (εκτός των φορτηγών , και να άφηνα τις πρόσφορες ως έχουν)  για 1 ή 2 χρονιά πάρα να έκανα μείωσης στις πρόσφορες .

Edited by BlueStarLeros
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, thanosp said:

Μπορεί να μην έχει πλέον COSMOTE deals αλλά έχει VODAFONE deals.

Καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Με το πρώτο μπορούσες να ταξιδέψεις ακόμα και 1 άτομο και έπαιρνες και το αυτοκίνητο δωρεάν στην επιστροφή. Με το δεύτερο πρέπει να ταξιδεύουν τουλάχιστον 2 άτομα (CU) η' 4 άτομα (Thank you η' οπως τέλος πάντων το λένε) - το αυτοκίνητο αν έχεις το πληρώνεις κανονικά. Ασε που γνωστοί μου παιδευόντουσαν 1 ολόκληρη εβδομάδα αρχές Ιουλίου να παρουν κωδικό και μόνιμα η απάντηση ήταν οτι οι θέσεις για όλες τις γραμμές εξαντλήθηκαν !

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς και έχουν διαφορές μεταξύ τους. Περισσότερο ήθελα να τονίσω το γεγονός και η BSF έχει κάτι ανάλογο, καλύτερο ή χειρότερο το αφήνω στην κρίση αυτών που έκαναν χρήση τους.

Προσωπικά είχα αντίθετη εμπείρια από τους γνωστούς σου. Τρία χρόνια που κατέβαινα τα καλοκαίρια Χίο δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω λόγω διαθεσιμότητας.Μια φορά χρησιμοποίησα την προσφορά της CU για Λήμνο (με το BS1) και βρήκαμε πολύ εύκολα.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ το χρησιμοποίησα πριν 2 χρόνια και πραγματικά θυμάμαι οτι βρήκα αμέσως ήταν ομως Απρίλιος. Ομως φέτος και επειδή αρχικά δεν πίστευα, μεσολάβησα και με άλλα τηλέφωνα νο βοηθήσω, ήταν ομως αδύνατο. Οσον αφορά ομως το Cosmote, τις τελευταίες 2 περιόδους είχε βελτιωθεί η παροχή και ο τρόπος εύρεσης, οπότε ήσουν άμεσα σε θέση να μάθεις αν έχει η' δεν έχει. 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η Κοινοπραξία Πλοίων Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας-Παξών (Kerkyra Seaways) έχει αρκετές προσφορές, πέρα από τις κλασικές που υπάρχουν σε όλες τις εταιρείες (Πολύτεκνους, φοιτητές, ΑΜΕΑ, παιδιά, Στρατιωτικοί)

Quote

75% Έκπτωση στα εισιτήρια οχημάτων για τους κάτοικους Κέρκυρας στην γραμμή Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Τιμή ΙΧΕ 10€

75% Έκπτωση σε τακτικούς επιβάτες και επαγγελματίες που ταξιδεύουν τουλάχιστον 1 φορά ανά 7 μέρες - Τιμή ΙΧΕ 10€

60% Έκπτωση σε κρατήσεις group, συνέδρια, διοργανώσεις και μονοήμερες εκδρομές

50% Έκπτωση σε εισιτήρια επιστροφής σε επιβάτες και οχήματα

50% Έκπτωση σε στελέχη των σωμάτων ασφαλείας σε επιβάτες και οχήματα

50% Έκπτωση για εμπορικούς αντιπροσώπους σε επιβάτες και οχήματα

 

Link to comment
Share on other sites

Η Black Friday έφτασε και φέτος στην FAST FERRIES

Quote

Την Παρασκευή 23.11.2018 από τις 00.00 έως τις 23.59 για 24ώρες, αγοράστε τα εισιτήρια σας για οποιαδήποτε ημερομηνία επιθυμείτε να ταξιδέψετε κερδίζοντας έκπτωση 30%

Η έκπτωση παρέχεται σε όλες τις θέσεις επιβατών.

Η προσφορά ισχύει για την αγορά των εισιτήριων τόσο από το www.fastferries.gr όσο και από οποιοδήποτε συνεργαζόμενο πρακτορείο σε όλη την Ελλάδα.

 

Link to comment
Share on other sites

Και οι Μινωικές έχουν Black Friday και εδώ. Αν και θεωρώ ατυχή την εικονογράφηση της καμπάνιας.

Quote

ποσοστό έκπτωσης 30% για τους κατόχους της κάρτας Minoan Lines Bonus Club(απλή και χρυσή) που θα κάνουν αγορά εισιτηρίων σε γραμμή εσωτερικού μόνο την Παρασκευή 23/11/2018.

ποσοστό έκπτωσης 30% και ημερομηνία ισχύος μόνο την Παρασκευή 23/11/2018 (έως 23:59 ώρα Ελλάδος).

Υπενθυμίζουμε ότι η προσφορά EARLY BOOKING ισχύει υπό τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:

-     Για ταξίδια μονής διαδρομής και μετ’ επιστροφής.

-     Για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως τις 15/01/2020.

-     Για όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων.

-     Είναι σωρευτική με όλες τις άλλες εκπτώσεις της εμπορικής πολιτικής του 2019.

 

Edited by gtogias
δύο προσφορές
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, gtogias said:

Αν και θεωρώ ατυχή την εικονογράφηση της καμπάνιας.

 

Μαυρος τραγος οπως μαυρη..Παρασκευη και τραγος διοτι ειναι ενα ζωο χαρακτηριστικο της Κρητης οπου κ δραστηριοποιειται η εταιρεια..Τυχαιο; ;)

ΥΓ παντου καραβια πρεπει να βλεπουμε;

Link to comment
Share on other sites

Just now, MILTIADIS said:

Μαυρος τραγος οπως μαυρη..Παρασκευη και τραγος διοτι ειναι ενα ζωο χαρακτηριστικο της Κρητης οπου κ δραστηριοποιειται η εταιρεια..Τυχαιο; ;)

Προφανώς και όχι τυχαίο. Δημιουργεί όμως συνειρμούς. Υπάρχουν όμως και οι κακεντρεχείς που θα μπορούσαν κάλλιστα να ισχυριστούν ότι η καμπάνια απευθύνεται σε κοινό επιρρεπές σε "προσφορές" που τρέφεται αναλόγως.  

Link to comment
Share on other sites

Καλα και σε απατημενους συζυγους θα μπορουσε να αναφερεται αλλα ας αρκεστουμε στο προφανες πριν αρχισουμε τα σεναρια συνομωσιας :D

Παντως αυτοι οι κακεντρεχεις που αναφερεις δεν θα χαν και πολυ αδικο οταν μιλαμε γενικα για τον συγκεκριμενο θεσμο.

Link to comment
Share on other sites

Ταξίδι και Black Friday πάνε μαζί! -30% σε όλα τα δρομολόγια της Golden Star Ferries και προς όλους τους προορισμούς! 

Κλείστε τα εισιτήρια σας στις 23/11 online (https://goldenstarferries.gr/) ή εκδώστε τα από το γραφείο ταξιδίων σας. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια δεν ακυρώνονται και δεν μπορούν να γίνουν ανοικτής ημερομηνίας.

FB_IMG_1542903531533.jpg

Edited by Panagia Ekatontapiliani
Link to comment
Share on other sites

Η Grimaldi Lines μοιραζε χθες αβερτα μηδενικα εισιτηρια και δωρεαν καμπινες ολων των κατηγοριων για ολες τις γραμμες που εξυπηρετει για ταξιδια που θα γινουν μεχρι 31/5/2019.Για Ελλαδα αφορουσε μονο τη γραμμη του Μπριντιζι καθως σε Αγκωνα/Βενετια τις κρατησεις τις διαχειριζονται οι Μινωικες.Αργησαμε να το μαθουμε αλλα δεν σας χαλασε κιολας :P 

Quote

Cabina interna ed esterna a ZERO EURO su tutti i collegamenti marittimi
da/per Sardegna, Sicilia, Spagna, Grecia, Malta, Tunisia e Marocco
 
 
Condizioni dell'offerta “Black Friday”
L’offerta prevede il supplemento cabina interna ed esterna a €0 su tutti i collegamenti marittimi da/per Sardegna, Sicilia, Spagna, Grecia (da Brindisi), Malta, Tunisia e Marocco

L’offerta si applica sia alle cabine, in uso esclusivo o condiviso (posto letto), che alle poltrone

L’offerta è valida solo per prenotazioni effettuate dalle 00.00 alle 23:59 di venerdì 23/11/2018 e per partenze fino al 31/05/2019

L’offerta non si applica agli eventi a bordo (compreso il Capodanno a Barcellona) ed alle seguenti partenze:  Civitavecchia > Barcellona e viceversa, Civitavecchia > Porto Torres e Barcellona > Porto Torres del 29/12/2018 & 02/01/2019; Porto Torres > Barcellona e Porto Torres > Civitavecchia del 30/12/2018 e 03/01/2019

L’offerta non è retroattiva ed è valida fino ad esaurimento delle cabine disponibili a bordo

L’offerta è cumulabile con le altre promozioni attive al momento della prenotazione, con le convenzioni, con l’offerta Senior e le tariffe per nativi/residenti in Sardegna/Sicilia

I biglietti emessi con la promozione Black Friday non sono rimborsabili, ad eccezione di quelli emessi con tariffa residenti/nativi, ma possono essere modificati alle condizioni vigenti

Le tariffe speciali sono soggette a disponibilità limitata e possono subire variazioni.

 

Link to comment
Share on other sites

On 11/6/2018 at 12:49 PM, wysiwid said:

Θεωρω οτι τα 82.50 στα ΙΧ στη Γραμμη Βολος - Σκόπελος ( 60 ν.μ ) ειναι πολύ μεγάλο ποσό. Η Hellenic ειχε αυτη τη μεγιστη τιμή αλλα έδινε και εισιτηρια στα 50 Ευρω.

Πειραιας Συρος  ( 70νμ) το ΙΧ ειναι 70,50 ( Για Μυκονο ειναι 82,50 ) η τιμη επιβατη Σκοπελο επισης 30 Ευρω. ( ενω Συρο εχει 20, 24.50 και 31.50 )

Επισης στις προσφορες απουσιαζουν εντελως οι Σποράδες.

Επισης κοπηκαν τα cosmote deals , οπως και τα 22 ευρω στα καταμαραν της Hellenic δηλαδη το early booking.

αλλα ας δωσουμε τον χρονο στην εταιρεια.. θα φανουν συντομα ολα

Από σήμερα θα ισχύει έκπτωση 30% στα ΙΧ αυτοκίνητα για τους κατόχους της κάρτας Seasmiles στα δρομολόγια του Εξπρές Σκιάθος.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

H Grimaldi Lines προσφερει 25% εκπτωση σε ολα τα εισιτηρια επιβατων και οχηματων που θα κλεισει καποιος απο 18/12 εως τις 26/12 του τρχοντος ετους και τα οποια θα αφορουν ταξιδια που θα πραγματοποιηθουν εως τους 20/12/2019.

Αφορα ολες τις γραμμες της εταιρειας σε Σαρδηνια,Σικελια,Ισπανια,Μαλτα και Ελλαδα(εδω ομως μονο για τη γραμμη του Μπριντιζι).

Quote


Η Grimaldi Lines προσφέρει έκπτωση 25% για όλες τις ναυτιλιακές γραμμές από / προς την Ισπανία, τη Σαρδηνία, τη Σικελία, την Ελλάδα (από / προς το Μπρίντιζι) και τη Μάλτα.
Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις από 18.12.2018 έως 26.12.2018 και αναχωρήσεις μέχρι 20.12.2019.
Η έκπτωση ισχύει για τα απλα εισιτηρια διελευσης, τις καμπινες, τα οχήματα και τα κατοικίδια ζώα

Η έκπτωση μπορεί να συνδυαστεί με άλλες ειδικές προσφορές που είναι διαθέσιμες τη στιγμή της κράτησης, με συμφωνίες, με την έκπτωση Senio και με ημεδαπές προσφορές.

 

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Τζαμπα σας μεταφερει το καρο απο και προς Μπριντιζι ο σκοταδοψυχος απο τη Ναπολη για κρατησεις που θα γινουν εντος του επομενου 48ωρου και θα αφορουν ταξιδια που θα πραγματοποιηθουν ολο το τρεχον ετος(πλην του Αυγουστου).

grimaldi-lines-auto-zero-euro-17-750x400

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...