Jump to content
Shipfriends

Προσφορές και εκπτώσεις


Recommended Posts

Αν και έψαξα δεν το βρήκα πουθενά εκτός από την υπογραφή του Ρομίλντα ;) για τα 10 ευρώ της BS για κυκλάδες. Είναι κάθε Τρίτη αυτό μόνο? Αν και δεν πιστεύω να υπάρχουν θέσεις, υπάρχει περίπτωση? Όποια πληροφορία έχετε θα ήταν ευπρόσδεκτη!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

στο σημερινο κυριο θεμα, εφημεριδα που στηριζει τη νεα διακυβερνηση (και παλια ηταν γνωστη απο τη διοργανωση καλλιστειων), παρουσιαζει με καμαρι ως εκπτωσεις λογω απελευθερωσης της καλοκαιρινες προσφορες των ακτοπλοων.

ξερετε αν εχεις κλεισει απο τον αυγουστο του 2004 με το βραδυνο του ιθακη για παρο στις 11/8/06 εχεις εκπτωση 5%

Link to comment
Share on other sites

Εκπτώσεις - Προσφορές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια απο το ΥΕΝ

Προσφορές Πλοιοκτήτριων εταιρειών σε ναύλους Επιβατών - Οχημάτων

«ΑΝΕΚ»

Η εταιρεία «ΑΝΕΚ» στις δρομολογιακές γραμμές Πειραιά-Ηρακλείου, Πειραιά-Ρεθύμνου και Πειραιά-Χανίων για τα μονής διαδρομής δρομολόγια προσφέρει έκπτωση 20% στα εισιτήρια καταστρώματος, 30% στις καμπίνες και 20% στα οχήματα. Για τις κρατήσεις εισιτηρίων επιβατών μετ΄ επιστροφής στις ανωτέρω δρομολογιακές γραμμές οι προσφορές της εταιρείας έχουν ως ακολούθως:

• Πρωϊνό δρομολόγιο μετ΄επιστροφής, παρέχεται έκπτωση 20% στα εισιτήρια καταστρώματος μετάβασης και επιστροφής.

• Πρωϊνό δρομολόγιο μετάβασης με βραδυνό δρομολόγιο επιστροφής παρέχεται ομοίως έκπτωση 20% στα εισιτήρια καταστρώματος μετάβασης και επιστροφής.

• Βραδυνό δρομολόγιο μετάβασης με πρωϊνό δρομολόγιο επιστροφής παρέχεται έκπτωση 20% στα εισιτήρια καταστρώματος επιστροφής.

• Βραδυνό δρομολόγιο μετάβασης με βραδυνό δρομολόγιο επιστροφής παρέχεται έκπτωση 20% στα εισιτήρια καταστρώματος επιστροφής.

Για τις κρατήσεις εισιτηρίων οχημάτων μετ΄ επιστροφής στις εν λόγω δρομολογιακές γραμμές οι προσφορές της εταιρείας έχουν ως ακολούθως:

• Πρωϊνό δρομολόγιο μετάβασης με βραδυνό δρομολόγιο επιστροφής παρέχεται Δωρεάν το εισιτήριο μετάβασης.

• Πρωϊνό δρομολόγιο μετάβασης με πρωϊνό δρομολόγιο επιστροφής παρέχεται Δωρεάν το εισιτήριο μετάβασης και 20% έκπτωση στο εισιτήριο επιστροφής.

• Βραδυνό δρομολόγιο μετάβασης με βραδυνό δρομολόγιο επιστροφής παρέχεται έκπτωση 20% στο εισιτήριο επιστροφής.

• Βραδυνό δρομολόγιο μετάβασης με πρωϊνό δρομολόγιο επιστροφής παρέχεται έκπτωση 50% στο εισιτήριο επιστροφής.

Ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε πρωινά δρομολόγια για Κρήτη με επιστροφή (Πειραιάς – Κρήτη – Πειραιάς) :

• Τετραμελής οικογένεια και το αυτοκίνητο της :

o σε τετράκλινη καμπίνα 286,00 ευρώ

o σε κατάστρωμα 228,60 ευρώ

• Δύο άτομα με αυτοκίνητο με επιστροφή (Πειραιάς Κρήτη Πειραιάς):

o Σε δίκλινη καμπίνα 241,80 ευρώ

o Σε κατάστρωμα 183,20 ευρώ

«BLUE STAR FERRIES»

Η εταιρεία «BLUE STAR FERRIES» από 13-06-2006 σε όλα τα δρομολόγια της στις ακτοπλοϊκές γραμμές εφαρμόζει την ακόλουθη εκπτωτική πολιτική:

• Με 10 Ευρώ για Κυκλάδες και με 20 Ευρώ για Δωδεκάνησα για όλους τους προορισμούς που εξυπηρετούν τα πλοία της εταιρείας από και προς Πειραιά ή Ραφήνα για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάννησα. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων στην οικονομική θέση.

• Προσφέρει 10% έκπτωση κάθε Τρίτη από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα για τον Πειραιά ή τη Ραφήνα, σε οικονομική θέση, σε όλες τις αναχωρήσεις.

• Προσφέρει 10% έκπτωση κάθε Τετάρτη από τον Πειραιά ή τη Ραφήνα για τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, σε οικονομική θέση, σε όλες τις αναχωρήσεις.

• Επιπλέον η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους μόνιμους κατοίκους των νησιών να μετακινούνται κάθε Τρίτη και κάθε Τετάρτη με μειωμένους ναύλους κατά 10%.

«HELLENIC SEAWAYS»

Η εταιρεία «HELLENIC SEAWAYS» στα ταχύπλοα πλοία της, για τις δρομολογιακές γραμμές Πειραιά-Σύρο-Τήνο-Μύκονο, Πειραιά-Ιο-Θήρα, Πειραιά-Πάρο-Νάξο, Πειραιά-Χανιά, Πειραιά-Σέριφο-Σίφνο-Μήλο, Ραφήνα-Τήνο-Μύκονο καθώς και για τον Αργοσαρωνικό προσφέρει:

• 15% έκπτωση για πωλήσεις εισιτηρίων σε οικονομική θέση για τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη έως 15 ημέρες προ του ταξιδιού.

• 10% έκπτωση (με παροχή δωρεάν εισιτηρίων) επί του συνολικού καταβληθέντος ναύλου με τη συμπλήρωση 1000 μιλίων ταξιδίου.

Οι ίδιες εκπτώσεις προσφέρονται και για τα συμβατικά πλοία της εταιρείας στις δρομολογιακές γραμμές Πειραιά-Χίο-Μυτιλήνη, Πειραιά-Πάρο-Νάξο-Ιο-Θήρα,Πειραιά-Σύρο-Μύκονο-Εύδηλο-Καρλόβασι-Βαθύ,Πειραιά-Πάρο-Νάξο-Κουφονήσια-Κατάπολα.

«ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ»

Η εταιρεία «ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» στη γραμμή Πειραιά-Ηρακλείου, παρέχουν έκπτωση 10% στο εισιτήριο επιστροφής επιβατών, οχημάτων και δικύκλων σε όλες τις θέσεις και για όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Επίσης στα ημερήσια δρομολόγια θέρους στην ίδια γραμμή για το χρονικό διάστημα από 07-06-2006 έως 27-09-2006 οι «ΜΙΝΩΪΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» παρέχουν:

• Έκπτωση 10% στην οικονομική θέση.

• Έκπτωση 30% στις καμπίνες και στα VIPS.

• Έκπτωση 30% στα οχήματα (όλες οι κατηγορίες).

• Έκπτωση 50% στα δίκυκλα.

Επίσης για τέσσερα (04) άτομα που ταξιδεύουν σε τετράκλινη καμπίνα το ένα (01) εξ΄ αυτών θα ταξιδεύει δωρεάν.

«ΝΕL LINES»

Η εταιρεία «ΝΕL LINES»,όσον αφορά τα συμβατικά της πλοία, στη δρομολογιακή γραμμή Πειραιά-Χίου-Μυτιλήνης παρέχει:

• Έκπτωση στα Ι.Χ. 25% από Δευτέρα έως Πέμπτη ,στο εισιτήριο της επιστροφής κατά την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ΄επιστροφής.

Επίσης η ίδια εταιρεία από 16-06-2006 παρέχει :

• Έκπτωση σε Ι.Χ. και επιβάτες 30% σε όλες τις θέσεις στα εξπρές δρομολόγια από Μυτιλήνη-Πειραιά κάθε Παρασκευή και κάθε Κυριακή.

Όσον αφορά τα ταχύπλοα, η «ΝΕL LINES» στις δρομολογιακές γραμμές Πειραιά-Πάρου-Νάξου-Θήρας, Πειραιά-Κύθνου-Σερίφου-Σίφνου-Μήλου, Λαυρίου-Σύρου-Τήνου-Μυκόνου, Λαυρίου-Πάρου-Νάξου παρέχει:

• Έκπτωση 30% στα οχήματα κάτω των 3,80μ. ενώ ειδικά για τη γραμμή Λαυρίου-Σύρου-Τήνου-Μυκόνου παρέχεται έκπτωση 50% στο εισιτήριο επιστροφής αυτοκινήτου κατά την ταυτόχρονη έκδοση εισιτηρίου μετ΄επιστροφής.

Παροχή εκπτώσεων (σύμφωνα με Ελληνική Νομοθεσία)

Σημειώνεται ότι πέραν των ανωτέρω εκπτωτικών πακέτων-προσφορών οι πλοιοκτήτριες εταιρείες είναι υποχρεωμένες, σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία, για παροχή εκπτώσεων (χωρίς αποζημίωση από το Ελληνικό δημόσιο) για τις κάτωθι κατηγορίες επιβατών:

• Άποροι με ποσοστό έκπτωσης 100% (Δωρεάν).

• Παιδιά ηλικίας μέχρι 5 ετών 100% έκπτωση (Δωρεάν) και ηλικίας 5-10 ετών 50% έκπτωση.

• Ανάπηροι πολέμου, θύματα πολέμου, βοηθοί ή συνοδοί αυτών, αγωνιστές της εθνικής αντίστασης 50% έκπτωση.

• Άτομα με ειδικές ανάγκες με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω 50% έκπτωση.

• Πολύτεκνοι 50% έκπτωση.

• Συνταξιούχοι του Ν.Α.Τ. 50% έκπτωση.

• Αναπηρικά οχήματα ΙΧΕ συνοδευόμενα από τον δικαιούχο και με ειδικές πινακίδες αναπήρων πολέμου 50%.

Εμένα αυτή η ενημέρωση περί των εκπτώσεων από τις εταιρείες, μου μοιάζει περισσότερο ως διαφήμιση για τις μεγάλες εταιρείες. Γιατί δεν έχει όλες τις εταιρείες??

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

οι κατοικοι νησιων κατω των 1000 κατοικων θα ταξιδευουν δωρεαν προς την πρωτευουσα του νομου τους, με την επιδειξη δελτιου οικογενειακης καταστασης προς τα πρακτορεια.

απο οτι πηρε το αυτι μου στην ΕΡΤ αφορα πολυ λιγες γραμμες. το σχετικο ρεπορταζ ειχε φοντο μια φωτογραφια του Αλκμηνη Α με τα χρωματα της P&O οπως ηρθε πειραια

στην προκυρηξη για τις αγονες η σχετικη διαταξη

Link to comment
Share on other sites

Τώρα που πέρασε η μεγάλη φούρια οι εταιρίες άρχισαν να συναγωνίζονται η μία την άλλη.Μετά την προσφορά της Hellenic με τις business σε τιμές οικονομικής και τις Vip σε τιμές business, ακολούθησε ο Ηλιόπουλος με το Super jet να ρίχνει την τιμή στα 39,50 και αμέσως μετά ο Κεντέρης να κατεβάζει κατά 10ευρώ τις τιμές στις καθημερινές αναχωρήσεις με 35 ευρώ.Για να δούμε ο ανταγωνισμός που θα φτάσει τις τιμές.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
οι κατοικοι νησιων κατω των 1000 κατοικων θα ταξιδευουν δωρεαν προς την πρωτευουσα του νομου τους, με την επιδειξη δελτιου οικογενειακης καταστασης προς τα πρακτορεια.

απο οτι πηρε το αυτι μου στην ΕΡΤ αφορα πολυ λιγες γραμμες...προκυρηξη για τις αγονες η σχετικη διαταξη

Αφορμή το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του mega...βέβαια το είχα σκεφτεί κ 'γω :mad::D

Τέλοσπάντων...Δημοσιεύτηκε λοιπόν μία λίστα με τα νησιά που θα εφαρμοστεί το μέτρο αυτό..

Πού είναι η Νίσυρος και η Τήλος?;)

Ειδικά για τη Νίσυρο, είμαι σίγουρος ότι έχει λιγότερους από 1000 κατοίκους!

Link to comment
Share on other sites

Η Τηλος εχει μονο 320-350 το χειμωνα.Η Νισυρος εχει σαφως περισσοτερους.Ενδεχομενως να ειναι πανω απο 1.000 με μικρη επιφυλαξη ομως.Παντως πραγματι η Τηλος θα επρεπε σιγουρα να ειναι μεσα.

Link to comment
Share on other sites

Όπως σας εχω ξαναναφέρει,είμαι φοιτητής στο Ηράκλειο,από την Αθήνα.2 χρόνια τώρα που είμαι εκεί πηγαινοερχόμουν σχεδόν κάθε σαββατοκυρίακο ή σπάνια κάθε δεύτερο.Η έκπτωση ήταν 50% και το εισητήριο κόστιζε 16euro Πειραιάς-Ηράκλειο και 18euro από το Ηράκλειο προς τον Πειραιά.Φέτος μαζι με το καλοκαιρινό πρόγραμμα και ωράριο άλλαξε και η έκπτωση για τους φοιτητές και έγινε 20% και πλέον το εισητήριο κοστίζει 29.5euro από Πειραιά και 30euro και κάτι από το Ηράκλειο (οι τιμές ειναι για τη MINOAN,η εκπτώσεις ειναι ίδιες και για τις 2 εταιρίες).Με την αλλαγή του προγράμματος και του ωραρίου περιμέναμε να επιστρέψουν και οι τιμές στα χειμερινά τους επίπεδα αλλά κάναμε λάθος.Δεν ξέρω όμως κατά πόσο αυτό θα τους βγεί σε καλό αν αναλογιστεί κανείς πως ήδη οι φοιτητές εχουν αρχίσει να σκέφτονται να μειώσουν τα ταξίδια τους και πως το όλο το χειμώνα οδηγοί φορτηγών και φοιτητές είναι αυτοί που ταξιδεύουν συνέχεια.Εγώ χτες που επέστρεψα από Ηράκλειο προτίμησα το αεροπλάνο και μαζί με μένα μερικοί φοιτητές ακόμη,πληρώσαμε τα διπλά αλλά φτάσαμε Αθήνα σε 35λεπτά αντί για 9 ώρες εκτός του ότι μέσα στο πλοίο θα ξοδέψεις 5-10euro ακόμα για να φας και να πιείς κάτι.Ελπίζω να το καταλάβουν σύντομα οι υπέφθυνοι..Αυτός είναι λοιπόν ο υγιής ανταγωνισμός που θα ερχόταν με την απελευθέρωση των ναύλων?? :(:)

Link to comment
Share on other sites

Σαν κάτοχος κάρτας Bonus Miles της Hellenic μου δίνεται η δυνατότητα να ελέγχω τα μίλια που έχω διανύσει μέσα από το site της εταιρείας. Μετά το απαραίτητο login παρουσιάζεται η πρώτη σελίδα με τα ταξίδια που έχω κάνει, στην οποία όλα είναι κανονικά. Αν όμως προσπαθήσω να περάσω στην δεύτερη σελίδα μου βγάζει την παρακάτω εικόνα. Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να κάνω κάτι να το διορθώσω ή είναι ανωμαλία του site; Πάντως τα μίλια που έχω διανύσει περνιούνται κανονικά.(όπως φαίνονται στην πρώτη σελίδα).

Καμμιά βοήθεια;

post-24-128326959311_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εμένα πάλι μου βγάζει κανονικά τα μίλια και τα ταξίδια αλλά στο ηλεκτρονικό πορτοφώλι μου δείχνει 0:eek: :P . Μπορεί κάποιος να βοηθήσει κι εμένα μετά τον φίλο Χιώτη;

Link to comment
Share on other sites

Αυτό μου το κάνει και σε εμένα αλλά σε σελίδα περιττή. Δηλαδή μου γράφει κανονικά τα ταξείδια στις 3 πρώτες σελίδες και πατάω στην 4ησελίδα και μου το βγάζει αυτό. Αλλά στην δική μου περίπτωση δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει η 4η σελίδα. Πάρτους τηλέφωνο και ρώτα τους.:P

George: έχεις κάνει πάνω από 1000μίλια??? Αν όχι, τότε σωστά σου βγάζει 0 γιατι εκεί σου βγάζει το δωρεάν ποσό που δικαιούσε. Αν τα έχεις ξεπεράσει τότε είναι πρόβλημα!

Link to comment
Share on other sites

Η παρούσα τιμολογιακή πολιτική των τριών εταιρειών για τα φορτηγά της Ρόδου (κανονική τιμή χωρίς έκπτωση είναι τα 57 Ευρώ /μέτρο)

Blue Star Ferries 57 Ευρώ /μέτρο

G.A. Ferries 50 Ευρώ /μέτρο

Saos Ferries 40,25 Ευρώ /μέτρο

Πριν την είσοδο του Διαγόρα και Θεσσαλονίκη, η G.A Ferries ήταν ακριβότερη (δεν είχε έκπτωση) από τη Blue Star Ferries που είχε μια έκπτωση 5% (κόπηκε τώρα), ενώ τώρα η G.A Ferries έχει έκπτωση 10% και η Saos Ferries έχει έκπτωση 30%

Link to comment
Share on other sites

Πρόσφορες της GA Ferries για Δωδεκάνησα:rolleyes::eek::D:rolleyes:

Πειραιάς Πάτμος, Λερό Κάλυμνο & Κω η οικονομική θέση είναι 15 Ευρώ και το κρεβάτι στην ακριβότερη κατηγόρια καμπίνας 40 Ευρώ. (Υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις σε καμπίνα).

Πειραιάς για Νίσυρο Τήλο Σύμη και Ρόδο, η οικονομική θέση είναι 20 Ευρώ και το κρεβάτι στην ακριβότερη κατηγόρια καμπίνας 50 Ευρώ. (Υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις σε καμπίνα).

Αυτές οι τιμές υπήρχαν και τη σεζόν 2004, όταν είχε ξεκινήσει το Ανθή Μαρίνα στα Δωδεκάνησα

Link to comment
Share on other sites

Πειραιάς για Νίσυρο Τήλο Σύμη και Ρόδο...κρεβάτι στην ακριβότερη κατηγόρια καμπίνας 50 Ευρώ. (Υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις σε καμπίνα).

Ή ο Γίγας προσεβλήθη από οξεία κρίση της ιδιομορφίας που χαρακτηρίζει τον τόπο καταγωγής του (:D) ή κάτι βλέπει που δεν μπορούμε να δούμε εμείς, ή τώρα που ο επιβάτης αρχίζει να γίνεται είδος εν ανεπαρκεία, απεφάσισε ότι πρέπει να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός :rolleyes:. Αρχές Ιουνίου το κρεβάτι σε καμπίνα Α' για Ρόδο το κοστολογούσε €119,50.

ΥΓ. Λέτε αν κόψουμε το γάλα μιά εβδομάδα, όλοι μαζί, να αναγκασθούν και οι γαλακτοβιομήχανοι να μιμηθούν τον Άνθρωπό μας?

Link to comment
Share on other sites

ή κάτι βλέπει που δεν μπορούμε να δούμε εμείς,
Τόσο μεγάλες εκπτώσεις και μάλιστα μόνο στα Δωδεκάνησα μου θυμίζουν τις περυσινές εκπτώσεις της ΝΕΛ για να αντιμετωπίσει το Μύκονος. Μπορεί να "ζορίζεται" από τον Διαγόρα ή εν όψει των αναδιατάξεων στην ακτοπλοϊα, να φοβάται μην τούρθει και κανένα άλλο πλοίο κατακέφαλα.

Πάντως, ο ανταγωνισμός μπορεί να λειτουργήσει και με 10-20-30% εκπτώσεις (και βλέπουμε) και όχι μονομιάς 50-60%! Αυτό, όπως είχε πεί και σε αντίστοιχη περίπτωση ο συνάδελφος, συντοπίτης και συνονόματος του Καπτά Μάκη, είναι "πόλεμος τιμών"!

Link to comment
Share on other sites

140 επιβάτες στο Ανθή-Μαρίνα για κορμό Δωδεκάνησα; Μάλλον τον συμφέρει να δώσει όλες τις καμπίνες με 40-50 Ευρώ και να κλείσει όλα τα σαλόνια πλήν πρώτης. (Καλά που υπάρχουν και τα 55 φορτηγά). Αν πάνε έτσι από πλευράς κινήσεως και τα καράβια της BS, ετοιμασθείτε να υπερφαλαγγισθεί η Επιτροπή Ανταγωνισμού από τα αριστερά.

Link to comment
Share on other sites

Εκπτώσεις κάνει ο καπτα Μάκης στην Ικαρία Σάμο.50 ευρώ το ΙΧ είτε πας Ικαρία είτε Σάμο και 20 ευρώ το ατομικό ενώ ισχύουν κι όλες οι εκπτωτικές κατηγορίες.

Στο αλλέ ρετούρ ταξίδι κερδίζεις πολλά λεφτά αν έχεις ΙΧ.

Για Ικαρία το το μεσαίο Ιχ έχει με την ΕΛΛΕΝΙΚ΄80 ευρώ περίπου και για Σάμο 90.

Link to comment
Share on other sites

Προσφορές στις Γραμμές Εσωτερικού & Εξωτερικού απο τη ΜΙΝΟΑΝ

Πηγη www.minoan.gr

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, εκδηλώνοντας για άλλη μια φορά έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και το ενδιαφέρον τους, αποφάσισαν να χορηγήσουν από σήμερα, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2006

35 % έκπτωση στους φοιτητές

αντί της έκπτωσης 20% που ίσχυε μέχρι σήμερα.

35% έκπτωση στα δίκυκλα οχήματά τους.

Η έκπτωση ισχύει για εισιτήρια στην οικονομική θέση, στα VIP καθίσματα και στις κατηγορίες καμπινών Α4 και ΑΒ4, σε όλες τις γραμμές εσωτερικού.Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή στα Κεντρικά Γραφεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, μέσω του Πανελλαδικού Αριθμού 801-11-75.00

Επιπλέον έκπτωση 15% για τους φοιτητές στα ατομικά εισιτήρια και τα δίκυκλα

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα έτσι!Ακόμα όμως είναι 15% πίο κάτω σε σχέση με το 50% πού ήταν η έκπτωση τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον, που είμαι φοιτητής στο Ηράκλειο (το Δημοκρατικό :confused: )

Link to comment
Share on other sites

Κύτταξε να δείς πότε προσβάλλονται οι συμπαθείς ακτοπλοόι από τον ιό της κοινωνικής ευαισθησίας: Πάνω που τελείωσε η high season και αρχίζει η ακαδημαϊκή χρονιά. Μπράβο timing :confused:!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...