Jump to content
Shipfriends

Προσφορές και εκπτώσεις


Recommended Posts

  • Replies 835
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ψηφοφόροι με τον ΠΡΕΒΕΛΗ που ήρθε στο Βαθύ στις 10.40 περίπου 700

Ψηφοφόροι με τον ΘΕΟΦΙΛΑ που ήρθε στο Βαθύ στις 00.35{ώρες 14.50)περίπου 470

Να προσθέσουμε και καμμιά 100στή με το ΜΥΤΙΛΗΝΗ που ήρθε στο Βαθύ στις 17.30

Σύνολον:1300+οι ναυτικοί που ψηφίζουν στο ειδικό εκλογικό τμήμα .

Πάντως η σημερινή 3πλέτα -φωτό με 2 πλοία της ΝΕΛ(πρώτη φορά) και τον Πρέβελη θα τιμηθεί δεόντως αύριο πρωί-πρωί αφού ο ΤΕΟ φεύγει στις 08.00,το ΜΥΤΙΛΗΝΗ στις 11.00 και ο Διαμαντής στις 18.00

Ψιλοβρίζανε πάντως οι ψηφοφόροι της κρουαζιέρας με τον ΤΕΟ,γιατί φύγανε στις 10 ήρθανε στις 00.30,φεύγουνε στις 11 ,τί μένει;10 ώρες.βγάλε τον ύπνο και τη ψήφο 2 ώρες.Αρα 15 ώρες να ρθείς και 15 να γυρίσεις =30. Και νάσαι με το κερδισμένο,καλά θάναι,άμα όμως δεν τους κάτσει,και δούνε το exit-pol εκεί στις κάβο κολώνες και πάθουνε ..ναυτία(άλλη λέξη λέμε αλλά εδώ μέσα δεν την γράφουμε γιατί μας βλέπει ο μεγάλος αδερφός) προβλέπω αντί δραμαμίνες να μοιράζουν ..κανέλα με τον κουβά και θάχει και 9άρι στον κάβο-ντόρο.Το 1974 φοιτητάκος ων,ήρθα στο νησί να ψηφίσω για πρώτη φορά(Οκτώβριος αν θυμάμαι)Μας μοιράσανε στην φοιτητική εστία που έμενα,μπιλιέτα να πάμε και νάρθουμε τζάμπα με το FIORITA του Χανδρή.Πάθαμε πλάκα με την πολυτέλεια,τα παπιόν,τα ποτά και το φαί(ψητό με πατάτες,σαλάτες, φρούτα,παγωτά,Ολα τζάμπα.Με πλησιάζει γνωστός κομματάρχης της εποχής να μου δώσει το σταυρωμένο δαγκωτό,το παίρνω και βλέπω ένα συνάδελφο να φτιάχνει σαίτες,παίρνω θάρρος και του λέω.έχω και εγώ.Φιάξε μου λέει .Και μετά; Ακολούθα.Φτιάχνω σαίτες όσα είχα με πάει στο κατάστρωμα και απο ένα ανοιχτό παράθυρο απο το κεντρικό εστιατόριο άρχισε να τις πετάει.Κάποια απ αυτές προγειώθηκε στο τραπέζι του καπετάνιου που έτρωγε με τον τύπο.Μέχρι να γυρίσουνε να δούνε απο πού έρχονταν γίναμε λούηδες.Τη βγάλαμε στο κατάστρωμα της πρύμνης με τις ξύλινες καρέκλες στην πισίνα.Στο ταξίδι της επιστροφής θυμάμαι ότι γύρισα με το ΙΟΝΙΟΝ. Τα γράφω αυτά γιατί τον Ελληνα δεν τον βρίσκεις πουθενά.Κάνει αυτό που θέλει.Κι ας σου χρωστάει και υποχρέωση.

Link to comment
Share on other sites

........τί τάθελα και τάγραψα; Δεν το κλεινα καλύτερα το βρωμόστο;

για 240 ψήφους η έδρα πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έφτασαν οι μισθοφόροι του ΘΕΟΦΙΛΟΥ για να αλλάξει χρώμα ο χάρτης.

Δεν πειράζει την άλλη φορά. Μέχρι τότε κανέλα με αμύγδαλα .Κάνει καλό στην πίκρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η Perla Lines-Ventouris σε συνεργασια με την European Seaways και τη ΝΕΛ γνωστοποιησε οτι για τα οχηματα που θα ταξιδεψουν απο 1/8//2012 και μετα στη γραμμη Ηγουμενιτσα-Κερκυρα-Μπαρι με τα πλοια BRIDGE και ΟLYMPUS θα ισχυει εκπτωση 70% επι της τιμης του εισιτηριου συνεπως το εισιτηριο του αυτοκινητου για απλη μετηβαση θα κοστιζει 19,40 Ευρω και για μετάβαση - επιστροφή 34,60 Ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Σε εφημεριδα τοπικη του Ηρακλειου σημερα εχει διαφημιση η ΜΙΝΟΑΝ:

3 εισητηρια + 1 δωρεαν στην ιδια 4κλινη καμπινα

30% εκπτωση στα ημερησια σε ολες τις κατηγοριες

10% εκπτωση στο Minoan Bonus Club

Link to comment
Share on other sites

edit :Με πρόλαβες Χίε! ;) Τι χουβαρνταλίκια είναι αυτά στη ΝΕΛ ; :P Πάντως το πάρτυ τώρα αρχίζει, να δούμε από το Σεπτέμβριο τι θα μείνει όρθιο... :ph34r:

Edited by kyr1
Link to comment
Share on other sites

Χαμός στο ίσιωμα από Ραφήνα Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και τούμπαλιν:

Με τα πλοία ΠΗΝΕΛΟΠΗ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-SUPERFERRY 2 , ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν πληρώνει ατομικό εισητήριο!!!!!!!!!, πληρώνει μόνο το εισητήριο του αυτοκινήτου! .....Για να δούμε, τι θα δούμε.......(πάντως πρώτη που το εφάρμοσε ήταν η ΠΗΝΕΛΟΠΗ)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

H Cretan lines αύξησε την έκπτωση στα ΙΧ & Δίκυκλα των φοιτητητών από 20% σε 50%

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η CRETAN LINES ανακοινώνει ότι απο σήμερα 31-7-2012, η έκπτωση των φοιτητικών εισιτηρίων στον τιμοκατάλογό μας θα είναι ως εξής :

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 50%

ΚΑΜΠΙΝΕΣ (εκτος ΑΗ2 & ΑΒΗ2) 40%

Ι.Χ.ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & ΔΙΚΥΚΛΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ 50%

Αύριο το πρωί θα διορθωθεί και επίσημα ο τιμοκατάλογός της σελίδας μας.

Εκ του Δ.Σ.

http://www.cretanlin...d=2,104,0,0,1,0

Edited by MarkCreta
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Πολύ καλή η κίνηση της ΝΕΛ για τη στήριξη της δοκιμαζόμενης Χίου

Η προσφορα ισχυει μονο για την οικονομικη θεση(καταστρωμα)και φυσικα ακομα κ ετσι ειναι μια χαρα.Το θεμα ειναι που θα βρεθουν τουριστες να πανε στην Χιο τον Σεπτεβριο(ισως να θελουν να δουν τα καμενα B))

Link to comment
Share on other sites

Η CRETAN LINES σε όλους όσους κλείσουν διαμονή σε ξενοδοχεία ή τουριστικά διαμερίσματα, θα προσφέρει έκπτωση 30% σε όλα τα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων. Η παραπάνω έκπτωση ισχύει και για τα εισιτήρια επιστροφής.

Περισσότερα

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

περιτριγυριζοντας το ΠΑΤΜΟΣ την παρασκευη το βραδυ ειδα 30φορτηγα στο γκαραζ!

αυτο που με κανει κ αναρωτιεμαι ειναι γιατι η εταιρεια δεν κανει μια εκπτωση στα φορτηγα για να τραβηξει απο τον ΠΕΛΑΓΙΤΗ ο οποιος δεν πεφτει κατω απο τα 70 κομματια????

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ρέθυμνο, 28-9-12

Η CRETAN LINES ενημερώνει τους κυρίους επιβάτες που έχουν εισιτήρια ότι εφόσον επιθυμούν να τα κρατήσουν και να τα χρησιμοποιήσουν ξανά με την έναρξη δρομολογίων του πλοίου μας ΕΛΛΗ Τ, θα δικαιούνται αντίστοιχο δωρεάν εισιτήριο για οποιαδήποτε διαδρομή με την επίδειξη του εισιτηρίου τους στα κεντρικά πρακτορεία του Ρεθύμνου και του Πειραιά.

Εκ του Δ.Σ.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Όμως οι παροχές της Minoan Lines δεν σταματούν εδώ…. Η απόλαυση του ταξιδιού συνεχίζεται… Για όλους τους φοιτητές έχουν διαμορφωθεί ειδικά μενού σε προνομιακή τιμή των 6,00 ευρώ, τα οποία μπορούν να απολαύσουν στο self service εστιατόριο των πλοίων, με την επίδειξη του φοιτητικού τους πάσου. Τo φοιτητικό μενού combi περιλαμβάνει τις εξής επιλογές: Μπιφτέκι με πατάτες τηγανιτές ή Κοτόπουλο φούρνου ή Καρμπονάρα ή Σπαγγέτι μπολονέζ. Όλα τα μενού συνοδεύονται με αναψυκτικό και ψωμί.

απο 10/9/12

υγ. εχω την εντυπωση οτι το menu combi ισχυει απο παλαιοτερα...

Link to comment
Share on other sites

συμφωνα με το kefaloniapress, για τα δρομολογια της ionian ferries προς και απο κεφαλονια, η εκπτωση 20% στα εισητηρια επιστροφης ισχυει ανεξαρτητως δρομολογιου (πχ πας απο πατρα γυρνας απο πορο και αντιστροφα)

Link to comment
Share on other sites

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προσφορά 10% EARLY BOOKING για το 2013 είναι σε ισχύ από 02/11/2012

ANEK-SUPERFAST

καποτε το EARLY BOOKING αγγιζε το 50%... Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...