Jump to content
Shipfriends

Προσφορές και εκπτώσεις


Recommended Posts

  • Replies 831
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Προχθές άκουσα στο ραδιόφωνο μια πρόσφορα σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό (88,3 Village), ότι είχε δυο εισιτήρια δώρο για Σχοινουσα και την άλλη φορά για Ηρακλεια με τη Blue Star Ferries. Αλλά για την περίοδο εκτός Ιουλίου Αυγούστου!!!

Link to comment
Share on other sites

Μήπως ξέρετε αν φέτος η G.A. θα έχει προσφορές και εκπτώσεις για επιβάτες και ΙΧ για Δωδεκάνησα? Γιατί αν θυμάμαι καλά κάθε χρόνο κανει κάτι τέτοιο και σκοπεύω σύντομα να κλείσω εισητήρια.... :D

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Η ΑΝΕΚ προσφέρει στα πρωινά δρομολόγια για Ηράκλειο και Χανιά, εάν κλείσεις με επιστροφή δωρεάν μεταφορά του ΙΧ ή ΔΚ!! Και 20% έκπτωση στον επιβάτη στην επιστροφή!! Η Blue Star Ferries προσφέρει 20% έκπτωση στα δρομολόγια του Blue Star Ithaki της Παρασκευής και Κυριακής στις 20:45 για Πάρο στα αυτοκίνητα και επιβάτες!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Στα 9 ευρω και 80 λεπτα το εισιτηριο του ΙΧ για Αιγινα με τον Αγιο Νεκταριο Αιγινας. Σφιξανε τα πραγματα με την εισοδο του Φοιβου μου φαινεται.

Link to comment
Share on other sites

Με πρόλαβες Νίκο!! Το είδα και εγώ εχθές!! Αυτή πρόσφορα ισχύει για όλα τα δρομολόγια του πλοίου από Δευτέρα έως Παρασκευή!! Την ίδια τιμή στο αυτοκίνητο έβαλε και το Αλμπι Ελλάς!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 6 months later...
ΜΙΑ ΕΥΕΛΙΚΤΗ τιμολογιακή πολιτική ανακοίνωσε χθες η Hellenic Seaways την οποία θα ακολουθήσει από την 1η Ιουνίου με κύριο χαρακτηριστικό τα νέα πακέτα προσφορών.

Η εταιρεία θα προχωρήσει σε αυξήσεις τιμών σε ορισμένα δρομολόγιά της, μέχρι 2 ευρώ στα συμβατικά και μέχρι 4 ευρώ στα ταχύπλοα, ενώ σε άλλα όπως αυτό της γραμμής Πειραιά-Χίος-Μυτιλήνη δεν θα κάνει καμία αύξηση, λόγω του έντονου ανταγωνισμού με την ΝΕΛ.

Παράλληλα ανακοίνωσε ένα σύστημα προσφορών και εκπτώσεων το οποίο μειώνει τις τιμές ανάλογα τη διαδρομή και το τι θα επιλέξει ο πελάτης μέχρι και 30%.

Ειδικότερα η εταιρεία προσφέρει:

- έκπτωση 15% για όσους επιβάτες αγοράζουν τα εισιτήριά τους μέχρι και 15 ημέρες πριν το ταξίδι τους. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων και για τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

- το σύστημα Bonus Miles με την επιστροφή του 10% της αξίας του συνολικού ναύλου που έχει καταβάλλει ο επιβάτης που έχει συμπληρώσει 1.000 μίλια ταξιδίων με την εταιρεία. Το σύστημα αυτό δεν έχει χρονικό ορίζοντα.

- σύστημα πολλαπλών διαδρομών. Ο επιβάτης κερδίζει έκπτωση από 10% (20 εισιτήρια: 10 ανάχωρησης-10 επιστροφής) μέχρι και 20% (40 εισιτήρια: 20 αναχώρησης και 20 επιστροφής)

- ευκολίες πληρωμής σε 4 ή 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Τέλος εξακολουθούν να ισχύουν οι εκπτώσεις ύψους 50% σε συνταξιούχους ΝΑΤ πολύτεκνους, άτομα με ειδικές ανάγκες (100% έκπτωση στα συμβατικά), 25% σε φοιτητές και στρατιωτικούς.

Από τη Ναυτεμπορική

Έχω ορισμένες απορίες:

1) Το Bonus Miles θεωρείται έκπτωση; Αφού από τη μια πρέπει να έχεις γραφτεί (όπως ο ομιλών:D ) και από την άλλη για να συμπληρώσεις τα 1000 μίλια πρέπει να έχεις πληρώσει ολόκληρη την αξία του πλοίου.

2) Σε αυτό το σύστημα πολλαπλών διαδρομών, πρέπει ένα άτομο να κάνει τις 10 αναχωρήσεις και 10 επιστροφές ή ισχύει πχ και για μια παρέα 10 ατόμων που κάνει μια εκδρομή με ένα δρομολόγιο και επιστρέφει με ένα άλλο;

3) Τι θα πει για περιορισμένες θέσεις η έκπτωση 15% τη στιγμή που μόλις βγήκαν τα πλάνα για τον Ιούνιο τα HS ως δια μαγείας φάνηκαν να είναι γεμάτα στις οικονομικές τους;

Υ.Γ.: Πριν βιαστεί κάποιος να απαντήσει, να ξεκαθαρίσω ότι οι ίδιες απορίες μου θα ίσχυαν και για οποιαδήποτε άλλη εταιρία έβγαζε μία τέτοια ανακοίνωση.

Link to comment
Share on other sites

α) Κατ'αρχην στο Bonus miles εγγραφεσαι ακριβως για να κερδισεις αυτη την εκπτωση του 10%.Που σε καποιες γραμμες και αναλογα τον τυπο πλοιου που ταξιδευεις μπορει να φανταζει μικρη αλλα για αλλους μπορει να ειναι μεγαλη. Αλλα και πλην αυτου με τη συμπληρωση 2000 μιλιων εχεις αυτοματη αναβαθμιση της κατηγοριας θεσης του εισιτηριου που εχεις εκδοσει.

Δηλαδη: Αν εχεις κοψει οικονομικη σε HS π.χ. πας Busines, αν εχεις B γινεται VIP...

β) Τα εισιτηρια πολλαπλων διαδρομων ισχυουν για διαδρομες ενος και μονο ατομου για συγγεκριμενο προορισμο και παντα με επιστροφη.

Για την προσφορα του 15% δεν ξερω κατι παραπανω για τις περιορισμενες θεσεις αλλα μαλλον θα αφορα θεσεις που πρεπει να αγοραστουν απο την εταιρεια και οχι απο αλλο γραφειο οπως αλλωστε γινεται και με τα πολλαπλων διαδρομων εισιτηρια.

Link to comment
Share on other sites

Αυτές οι εκπτώσεις ίσχυαν και πριν την απελευθέρωση και τώρα τις διατυμπανίζουν, ότι γίνονται τώρα λόγω της απελευθέρωσης!!! Αλλά το ζουμί της υπόθεσης, είναι που θα αυξήσουν τα εισιτήρια 2 Ευρώ στα συμβατικά και 4 Ευρώ στα ταχύπλοα, σε κάποια δρομολόγια:D :D

Όπως και χθες βγήκε η ΑΝΕΚ και ανακοίνωσαν τις εκπτώσεις, που υπάρχουν 2-3 χρόνια κάθε καλοκαίρι:rolleyes:

Αλλά και ο Υπουργός Αιγαίου βγήκε σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο, και έλεγε ότι μπορεί να πάει κάποιος στη Χίο με 10, ενώ πριν ήθελε 23 Ευρώ!! Αλλά αυτό δεν έγινε λόγω της απελευθέρωσης αλλά λόγω του ανταγωνισμού!!

Υ.Γ Σταματάω εδώ γιατί βγήκα εκτός θέματος!!

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως ετσι ειναι...και τελικα η αυξησεις που δοθηκαν ειναι παραπανω..Γυρω στα 6 ευρω στα ταχυπλοα και 3 με 4 ευρω στα συμβατικα συν οι αεροπορικες των συμβατικων 2 ευρω πανω απο την οικονομικη αρα σαν μεσος ορος εινια 5 ευρω αυξησεις στα εισιτηρια....

Link to comment
Share on other sites

Για παράδειγμα, εάν ταξίδευε κάποιος μέχρι τη Σύρο αύριο, σε οικονομική θέση έχει 17,30 Ευρώ με την αύξηση και το καπέλο του αεροπορικού καθίσματος (Εξπρές Πήγασος, έχει αρκετά), αν προσθέσω 5 Ευρώ, πάμε στα 22,30€

Μιλάμε για μια αύξηση της τάξεως 28,9%!!

Link to comment
Share on other sites

α) Κατ'αρχην στο Bonus miles εγγραφεσαι ακριβως για να κερδισεις αυτη την εκπτωση του 10%. Αλλα και πλην αυτου με τη συμπληρωση 2000 μιλιων εχεις αυτοματη αναβαθμιση της κατηγοριας θεσης του εισιτηριου που εχεις εκδοσει.

Δηλαδη: Αν εχεις κοψει οικονομικη σε HS π.χ. πας Busines, αν εχεις B γινεται VIP...

ΡΟΜΙΛΝΤΑ, για να κάνεις αναβάθμιση της θέσης πρέπει να έχεις συμπληρώσει 3000 μίλια και όχι 2000. Για την έκπτωση του 10% την έχεις όταν συμπληρώσεις 1000 μίλια και μετά 2000 και πάει λέγοντας. Στα 1000 μίλια, το 10% αυτών που έχεις πληρώσει για εισιτήρια πιστώνεται σε εσένα, αρκεί το ποσό αυτό να είναι αρκετό για να κόψεις εισιτήριο σε όποια γραμμή θέλεις. Αν δεν είναι αρκετό αυτό το ποσό, περιμένεις μέχρι τα 2000 μίλια για να σου πιστωθούν και άλλα χρήματα που να συμπληρώνουν εισιτήριο.Δεν μπορείς πχ. να έχεις 24 ευρώ στα 1000 μίλια και να τους πεις βάζω και 2-3 από την τσέπη μου για να πάω Χίο.

Link to comment
Share on other sites

1) Το Bonus Miles θεωρείται έκπτωση; Αφού από τη μια πρέπει να έχεις γραφτεί (όπως ο ομιλών ) και από την άλλη για να συμπληρώσεις τα 1000 μίλια πρέπει να έχεις πληρώσει ολόκληρη την αξία του πλοίου.

2) Σε αυτό το σύστημα πολλαπλών διαδρομών, πρέπει ένα άτομο να κάνει τις 10 αναχωρήσεις και 10 επιστροφές ή ισχύει πχ και για μια παρέα 10 ατόμων που κάνει μια εκδρομή με ένα δρομολόγιο και επιστρέφει με ένα άλλο;

3) Τι θα πει για περιορισμένες θέσεις η έκπτωση 15% τη στιγμή που μόλις βγήκαν τα πλάνα για τον Ιούνιο τα HS ως δια μαγείας φάνηκαν να είναι γεμάτα στις οικονομικές τους;

1. Το πόσο γρήγορα συμπληρώνεις τα 1.000 μίλια και το πόσα χρήματα ξοδεύεις γι αυτό, εξαρτάται από το πόσο συχνά ταξιδεύεις και σε ποια γραμμή. Στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων χρειάζεται να κάνεις 4 έως 6 ταξίδια με επιστροφή ενώ στη Μυτιλήνη συμπληρώνεις 1.000 μίλια με τρία ταξίδια. Επίσης δεν υπάρχει χρονικό όριο στο διάστημα που χρειάζεται για να συγκεντρώσεις τα μίλια, συνεπώς την έκπτωση θα την πάρεις ακόμα και αν ταξιδεύεις 1 φορά το χρόνο. Ένας τακτικός επιβάτης βέβαια, μπορεί να την πάρει μέσα σε 3 Σαββατοκύριακα.

2. Το πολλαπλά εισιτήρια δεν είναι προσωπικά, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για την οικογένεια σου ή για την παρέα σου. Απλά ο κάτοχος της κάρτας (όταν αγοράζεις πολλαπλά εισιτήρια σου βγάζουν κάρτα Bonus Miles, στην οποία σου πιστώνουν τα εισιτήρια) θα επωφεληθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους αφού θα έχει και την έκπτωση του 10% ή 20% των πολλαπλών εισιτηρίων και την έκπτωση του 10% του Bonus Miles αφού θα πιστωθεί τα μίλια του εισιτηρίου του. Επίσης τα πολλαπλά εισιτήρια διατίθενται από την εταιρία και από όλους τους λιμενικούς πράκτορες.

3. Τα πλάνα έχουν ανοίξει για ολόκληρο το καλοκαίρι και η έκπτωση του early booking ισχύει για Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και για όλα τα πλοία. Μήπως εσύ δεν βρίσκεις θέσεις στις αναχωρήσεις της Παρασκευής και τις επιστροφές της Κυριακής, ή στο τριήμερο του Αγ. Πνεύματος που έτσι κι αλλιώς δεν ισχύει το early booking?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nα και οι προσφορές της blue star για το καλοκαίρι.

από 10 ευρώ για Κυκλάδες (περιορισμένος αριθμός θέσεων, Οικονομική θέση, ισχύει μόνο για ταυτόχρονη κράτηση και έκδοση εισητηρίων)

από 20 ευρώ για Δωδεκάνησα (περιορισμένος αριθμός θέσεων, Οικονομική θέση, ισχύει μόνο για ταυτόχρονη κράτηση και έκδοση εισητηρίων)

10% έκπτωση κάθε Τρίτη για εισητήρια προς Πειραιά από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα σε οικονομική θέση

10% έκπτωση κάθε Τετάρτη για εισητήρια από Πειραιά προς Κυκλάδες και Δωδεκάνησα σε οικονομική θέση

ισχύουν οι εκπτώσεις από 25% έως 50% για παιδιά, πολυτέκνους, ΝΑΤ, ανάπηρους πολέμου και τους συνοδούς τους, ΑμΕΑ, φοιτητές και οπλίτες Δωδεκανήσου καθώς και 100% έκπτωση στα παιδιά έως 4 ετών.

Οι προσφορές αυτές ισχύουν από 13/6/2006 και από χθες δημοσιεύονται με καταχωρήσεις στον Τύπο και διαφημιστικά στην Τηλεόραση.

Link to comment
Share on other sites

Καλή η κίνηση του early booking, αρκεί να το ξέρουν και οι πράκτορες.... Προχθές, ο κεντρικός πράκτορας της Hellenic στα Χανιά, μόλις του ζήτησα εισιτήριο με έκπτωση early booking, με κοίταξε με ύφος , και με απέραντη σιγουριά, απεκρίθη ότι "η εταιρία μας δεν έχει καμία τέτοια προσφορα!!".... Επειδή η απάντηση μου περιείχε ίδια ποσότητα βεβαιότητας (μεταξύ άλλων :rolleyes: ) αναγκάστηκε και πήρε τηλέφωνο στα κεντρικά της εταιρίας στην Αθήνα, για να επιβεβαιώσει αυτά που θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα και από μένα...

Link to comment
Share on other sites

Από σήμερα είδα πως έχει ενεργοποιηθεί το Early Booking και στο site της εταιρίας. Τα δρομολόγια που υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων Early Booking εμφανίζονται με πράσινο χρώμα, το ίδιο και η κατηγορία θέσης που ισχύει η προσφορά.

Link to comment
Share on other sites

Το κακό με αυτές τις εκπτώσεις είναι ότι οι πράκτορες δεν τις ξέρουν ενώ θα έπρεπε να τις ξέρουν. Εγώ ζήτησα έκπτωση για το αυτοκίνητό μου που είναι μικρότερο από 3.60 και μου είπανε με ύφος"κύριε δεν υπάρχει τέτοια έκπτωση"....και τους είπα πάρτε τα κεντρικά και ρωτήστε. Ε και φυσικά του είπε ότι υπάρχει και μετά ήταν και τσαντισμένος ο τύπος επειδή είχα δίκιο. Καλό το early booking, αλλά λίγες οι μέρες που ισχύει....! Θα μπορούσαν να βάλουν και άλλες 2 μέρες...σιγά την έκπτωση που κάνουν στο κάτω κάτω. :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Εκπτωση στο εισιτηριο, σημαινει εκπτωση και στο κερδος του πρακτορα. Το οποιον(που λεει κι ο Νικος Τσιφορος), πρεπει ολοι να ειμαστε καλα ενημερωμενοι και να μην μας πιανουν κωτσους οι πρακτορες. Και καλα εμεις ασχολουμαστε και ξερουμε, φανταστειτε τι εκπτωσεις εντεχνως αποκρυπτονται απο οσους δεν ασχολουνται.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ο Αγούδημος έχει έτσι κι αλλιώς λίγο πιο κάτω την τιμή του αυτοκινήτου από τα άλλα δύο της Ραφήνας. 66 ευρώ το ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΥ για Μύκονο, 62,50 η ΠΟΠΗ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...