Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • Replies 646
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

μ.Παρασκευή χθες κι ο Θεολόγος μπήκε στο αύριο χωρίς να σφυρίξει. 

φούντο η αριστερή, ξεκίνησε να γυρνάει αρκετά πριν το ντόκο και τελικά ήρθε στη θέση του με απόλυτη ακρίβεια και ξεκίνησε να αδειάζει τον ατέλειωτο από το γκαράζ. 

Δυστυχώς μόλις έστρωσε ο καταπέλτης χτύπησε το τηλέφωνο και δεν πρόλαβα να προσπαθήσω να μετρήσω ΙΧ (αν και δεν θα μπορούσα να τα δώσω με τον απολαυστικό τρόπο του @Nick the Greek

 

 

Link to comment
Share on other sites

Να δουμε και τη μανουβρα του πλοιου στην Ανδρο τη Μ.Πεμπτη το απογευμα.

Ομορφη μανουβρα με το πλοιο να βαζει την πλωρη στην πλωρη του SUPERFERRY και στη συνεχεια με αναποδα να ερχεται για να δεσει

 

Link to comment
Share on other sites

Απόγευμα Κυριακής στη Ραφήνα γύρω στις 6μιση και το πλοίο είχε ένα μάτσο φορτηγά να βάλει (ο @Nick the Greek που είναι πανταχού παρών μας έχει δώσει μια ιδέα κατά καιρούς τι βγαίνει στα νησιά). Τελικά έφυγε σχεδόν 7 με μια ώρα καθυστέρηση δηλαδή. Η αλήθεια είναι ότι ειδικά τα σκ οι καθυστερήσεις είναι δεδομένες λόγω της μεγάλης κίνησης σε φορτηγά (και σε επιβάτες δεν πάει πίσω). Νομίζω ότι σιγά σιγά χρειάζεται το δεύτερο απογευματινό δρομολόγιο να αποσυμπιέσει την κατάσταση. 

Edited by Superfast VI
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Τραυματισμός επιβάτιδος στο Ε/Γ-Ο/Γ Θεολόγος Π στην Τήνο

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Τήνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.'' Ν.Π. 11479, για τραυματισμό 85χρονης επιβάτιδος, κατά τον απόπλου του πλοίου από τον λιμένα ν. Τήνου προς τον λιμένα Γαυρίου ν. Άνδρου.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω κατά την διάρκεια επιβίβασης της έχασε την ισορροπία της στην κυλιόμενη κλίμακα και έπεσε εντός του πλοίου με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Τήνου.

 

Link to comment
Share on other sites

Πριν λιγο καιρο ειχαμε δει τη μανουβρα του πλοιου στην Ανδρο,οποτε ηρθε η ωρα να δουμε και την αντιστοιχη στην Τηνο

Εχει νυχτωσει πλεον ,το βιντεο ειναι λιγο πιο σκοτεινο στην αρχη,αλλα αποτυπωνει ακριβως τις συνθηκες με τις οποιες γινεται η μανουβρα.Οπως βλεπουμε περναει πολυ κοντα απο την πλωρη του SUPERFERRY και με μια δεξια στροφη ερχεται καθετα στη προβλητα και αναποδιζει για να δεσει

Η στροφη γινεται μεσα πολυ λιγο χωρο αναμεσα στο SUPERFERRY και στα μπλοκια που υπαρχουν

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τραυματισμός επιβάτιδος εντός του Ε/Γ-Ο/Γ Θεολόγος Π στην Άνδρο

Quote

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Γαυρίου του Λιμεναρχείου Άνδρου, από τον Ύπαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π'' Ν.Π. 11479, για τραυματισμό 72χρονης επιβάτιδος, κατά την εκτέλεση δρομολογίου του πλοίου, από τον λιμένα Γαυρίου προς τον λιμένα Ραφήνας.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω, ενώ ανέβαινε την κυλιόμενη σκάλα του πλοίου έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στο δεξί άνω άκρο, ενώ άμεσα το πλήρωμα του πλοίου της παρείχε τις πρώτες βοήθειες

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Τροχαίο με τραυματισμό εντός του Ε/Γ-Ο/Γ Θεολόγος Π στη Ραφήνα

Quote

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π” Ν.Π. 11479, ότι 77χρονος ημεδαπός επιβάτης, κατά τη διαδικασία αποβίβασής του από το πάνω γκαράζ του πλοίου, έχασε τον έλεγχο του Ε.Ι.Χ. οχήματός του, προκαλώντας υλικές ζημιές σε έτερο Ε.Ι.Χ. και σε ένα Δ/Κ, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε επί της στιβαρής κατασκευής του πλοίου, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και το όχημά του. Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν ο τραυματισμός του ιδίου, της 63χρονης συζύγου του καθώς και του 68χρονου συνεπιβάτη τους.

Στους ανωτέρω, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του πλοίου, ενώ στη συνέχεια παρελήφθησαν από ασθενοφόρα οχήματα και μεταφέρθηκαν σε ιδιωτική κλινική

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας

 

Link to comment
Share on other sites

Μεταφερόμαστε στην Τήνο, ένα Αυγουστιάτικο πρωινό, όπου ξυπνάμε νωρίς για να πάμε να δούμε από κοντά την αφιξοαναχώρηση του Ιάπωνα. Ώρα 8 και 10 το πρωί με το πλοίο να μας έρχεται ακριβώς στην ώρα του από Μύκονο όπου με μια ωραία δεξιόστροφη γυρνάει μπροστά μας και μέσα σε 4 λεπτά έχει δέσει. Παραμονή 10 λεπτών και άμεση αναχώρηση για Άνδρο και Ραφήνα.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Το Θεολόγος Π ολοκλήρωσε χθες τα δρομολόγια στη γραμμή Ραφήνα Άνδρο Τήνο Μύκονο και σήμερα το πρωί αναχώρησε από τη Ραφήνα για να έρθει στο Πέραμα ώστε να εκτελέσει την ετήσια ακινησία του.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Στα θέματα του ΣΑΣ στις 8 Φεβρουαρίου, βλέπουμε ότι το Θεολόγος Π θα κάνει την έξτρα ακινησία 45 ημέρων από τις 15/12/23 έως τις 28/01/24. Το πλοίο είναι δεμένο στο Πέραμα και αναμένεται να επιστρέψει στα δρομολόγια του στις 5 Απριλίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...