Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Α, έδεσε τελικά? Σ' ευχαριστώ πολύ, Proud! Πρέπει να έχει κλείσει το AIS τότε... Από το σύστημα έχει εξαφανιστεί και σαν "last known position" εμφανίζει τη ράδα που ήταν τ' απόγευμα. Οκ, σ' ευχαριστώ και πάλι! Με το καλό η ετήσια! :-) :-)

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 646
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Με διάφορες φήμες να κυκλοφορούν πως το πλοίο θα προσπαθήσει να βρίσκεται μία βδομάδα νωρίτερα (από τις 24/2) στα δρομολόγιά του...

Μάλλον δε θα μείνει σαν φήμη ότι το Θεολόγος Π και θα γυρίσει μια εβδομάδα νωρίτερα. Αυτήν την εβδομάδα το πλήρωμα που θα μείνει για την επισκευή θα πάρει άδεια και την άλλη εβδομάδα θα επιστρέψει στο πλοίο για να ετοιμάσουν το πλοίο ως τις 15 Φεβρουαρίου.

Link to comment
Share on other sites

στο AIS το ειδα δεμενο στο κεφαλι

Proud_ionian, τώρα είδα την απάντησή σου... Σ' ευχαριστώ για τη διεκρίνηση. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε μου το' βγαζε εκείνη τη μέρα. Μήπως δεν έπιανε το σήμα προς στιγμή... Τι να πω. Καλή συνέχεια στο πλήρωμα και καλή δύναμη! (και σε σένα φυσικά!). ;);)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ορίστε ο Θεολόγος Π κατά τον φετινό δεξαμενισμό του στη μεγάλη δεξαμενή του Περάματος από πλωρα και από πρυμα. Μια διάφορα που παρατήρησα στο πλοίο είναι ότι πρυμα πάνω από το καταπέλτη των οχημάτων έχει γραφτεί το όνομα του (κάτι που το καλοκαίρι δεν υπήρχε).

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα, παιδιά!

Το όνομα στην πρύμνη πάνω από τον καταπέλτη γράφτηκε το καλοκαίρι γύρω στις αρχές Αυγούστου, ενώ προς το τέλος Σεπτεμβρίου αλλάχτηκε ο ψηφιακός πίνακας, γιατί ο προηγούμενος είχε χαλάσει. Λέτε τώρα με την επισκευή να δούμε και καμιά ακόμη μικρο-αλλαγή?? Καλή δύναμη σε όλο το πλήρωμα, και με το καλό να μας ξανάρθει στη Ραφήνα... :):):)

Panagia Ekatontapyliani, σ' ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες του ΘΕΟ στη δεξαμενή! Είσαι καταπληκτικός!!! Thank you!!! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Αφου τελειωσε με το δοκιμαστικο ηρθε στο λιμανι του Πειραια, οπου εδεσε στο προλιμενα

Nα το δούμε στον προλιμένα του Πειραιά όπου παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, σε 1,2, σημερινές φωτογραφίες.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Να και μια φωτογραφια απο την μετασκευη του ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π

Το visor εχει σφραγιστει και στην τσιμινιερα εχει τοποθετηθει στο σινιαλο του Παναγιωτακη

gallery_1819_144_206146.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Θάνατος επιβάτη στο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π»

Πηγή: ΥΕΝ

Μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π» Ν.Π. 11479, ότι 53χρονος αλλοδαπός επιβάτης, ο οποίος συνοδευόταν από ιατρό, απεβίωσε.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ραφήνας, ο 53χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Σύμφωνα με το δελτίο δεξαμενισμών το πλοίο έχει παρατείνει κατά δύο ημέρες (τουλάχιστον) την παραμονή του στην μεγάλη δεξαμενή του Περάματος. Γνωρίζουμε τον λόγο του αρκετά μεγάλου εφέτος σε διάρκεια δεξαμενισμού του ???

Η εικόνα του πάντως (πρύμα) το Σάββατο που πέρασα από εκεί ήταν η παρακάτω.

gallery_2102_144_115784.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα παιδιά, και καλό μήνα! Περιμένει ένα ανταλλακτικό από Ιαπωνία κι έχει καθυστερήσει η παραλαβή του, γι' αυτό κάνει ακόμη μπανάκι... ;) Θα πέσει την Παρασκευή 3 του μήνα. :) :)

Link to comment
Share on other sites

Συνήθως ανταλλακτικά που χρειάζονται για δεξαμενισμούς (πχ για άξονες) παραγγέλνονται πολύ νωρίτερα γιατί οι χρόνοι παράδοσης τους είναι πολύ μεγάλη (συνήθως είναι από 3 έως 6 μήνες). Όποτε δεν πιστεύω ότι περιμένουν κάποιο ανταλλακτικό για την αποπεράτωση του δεξαμενισμό του, αλλά προφανώς κάποιο άλλο πρόβλημα πρόεκυψε κατά τη διάρκεια του δεξαμενισμού του.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου, ότι περιμένουν ανταλλακτικό ή τουλάχιστον κάτι που είναι απαραίτητο στο δεξαμενισμό του από την Ιαπωνία, το ξέρω από έγκυρη πηγή. Όπως και ότι αυτό το "κάτι" καθυστέρησε. Τώρα αν η ανάγκη αυτή βγήκε έκτακτα κατά τη διάρκεια των εργασιών ή ήταν προγραμματισμένη, δεν το ξέρω (δεν είμαι και σχετικός με μηχανές δυστυχώς)... Μπορεί να προέκυψε και ξαφνικά όπως λες... Μέχρι την Παρασκευή πάντως θα είναι έτοιμο το καράβι για να πέσει. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...