Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Μιας και ο δεξαμενισμός του πλοίου συνέπεσε με τον ...δικό μας δεξαμενισμό :), ας δούμε έστω και λίγο καθυστερημένα το πλοίο σε 1, 2, φωτογραφίες του στην μεγάλη δεξαμενή του Περάματος.

Φρεσκοβαμμένο και απαστράπτον στην κυριολεξία απ' άκρη σ' άκρη !!!:)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 646
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aπό ότι βλέπω στις φώτο του ΣΕΙΡΙΟΥ έχει πέσει παντού μπογιά.Ο Παναγιωτάκης φαίνεται δεν απαρνιέται τις συνηθείες του και συνεχίζει να συντηρεί τα βαπόρια του στο ακέραιο.

12-13 Φλεβάρη θα επιστρέψει και πάλι στα δρομολόγιά του.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Και παλι στο κεντρικο λιμανι ο Θεολογος Π μετα απο ενα συντομο δοκιμαστικο. Κατα την ετησια οσοι ειναι παρατηρητικοι θα προσεξαν οτι τα γραμματα στο ονομα της πλωρης ειναι πλεον κοκκινα και οχι μαυρα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ούτε για δείγμα σήμερα δεν έβρισκες θέση στο βαπόρι να κάτσεις. Μόνο αν έφερνες πλαστική καρέκλα από το κατάστρωμα και την έβαζες στα σαλόνια. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν λέω ότι χτύπησε πρωτόκολο. Δεν είμαι άλλωστε σε θέση να το γνωρίζω αυτό. Απλά αυτό που βλέπω είναι ότι η ναύλωση του ΑΚΟΥΑ ήταν μια θετικότατη κίνηση για όλους. Και ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ανέβασε το ήδη υψηλό ποσοστό του στη γραμμή, κάτι πολύ θετικό ειδικά μέσα στο καταχείμωνο, και το ΑΚΟΥΑ θα προσφέρει πολύ περισσότερα στην εταιρία του.

Και από γκαράζ μια χαρά ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ. Φόρτωνε μέχρι τελευταίο λεπτό και με 2-3 λεπτουλάκια καθυστέρηση...

post-17-128326990111_thumb.jpg

...μόλα όλα! Λαμπερός και καμαρωτός με δύο λεπτάκια να βυράρει τη δεξιά :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 months later...

σχετικα με τις τουαλετες που λεει ο φιλος τουλουζακος, εχω να πω οτι οι μπροστινες (πριν την Α'θεση) και πολυ περισσοτερο κοσμο χωρουν και πολυ λιγοτεροι τις προτιμουν (δεν τις παιρνουν χαμπαρι). στις πισω οντως υπαρχει ενα θεμα.

ταξιδεψα φετος με τον θεολογο π (πσαραδελλη:P) δυο φορες. στις 22/8 απο μυκονο για ραφηνα και μπορω να πω οτι παρα το οτι γινοταν του Blue Star Ithaki απο κοσμο, το βαπορι ηταν καθαρο. τωρα με τον καιρο που ειχε στις 22/8, οσοι καθομαστανε εξω, ειχαμε ενα ομορφο ντους απο το σπρεϋ, ενω στον τσικνια και στον καβοντορο, χορεψαμε βαλς και μαζουρκα. αντιθετα στις 17/8, ο καιρος ηταν καιρος ιονιου. η θαλασσα γυαλι, δεν κουνιοταν φυλο και ολο το ταξιδι απο τη ραφηνα στη μυκονο το εβγαλα στα παγκακια του πλωριου "μπαλκονιου".

γενικα οι εντυπωσεις μου απο το βαπορι ειναι πολυ καλες (οχι μονο απο το βαπορι, αλλα και απο το συντονισμο του πληρωματος). οτι θα ηθελε ενα ακομη σαλονι στη γραμμη που ειναι (αεροπορικες θα ελεγα) το ξερουμε και το εχουμε πει πολλοι.

δωρακι: νυχτερινη φωτο στο μάικονος, αεροφωτο επισης στο μάικονος, ολοσωμη στη ραφηνα και πλωρακλα στη ραφηνα.

ΥΓ: κανενα αδερφο για μας;:D

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Καλός ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ αλλά δεν είναι καραβολατρικός και για μένα (μια μικρή μειοψηφία που διαλέγω καράβι με βάση το πόσο ευχαριστιέσαι ταξίδι) είναι τελευταία μου επιλογή. Συμφωνώ για τα ωράρια και τον πολύ κόσμο που έχει αλλά αυτό συμβαίνει μάλλον γιατί είναι μοναχοβάπορο τα απογεύματα ενώ οι πρωινοί μοιράζονται. Επιπλέον, το απογευματινό δρομολόγιο στερείται τους ημερήσιους προσκυνητές της Τήνου που είναι μεγάλο μέγεθος για τη γραμμή. Πρέπει να κοιτάξουν λίγο τους εσωτερικούς χώρους του ΘΕΟΛΟΓΟΥ. Είναι λίγοι σε σχέση με τους αντιπάλους. Πάντως και φέτος προβλέπεται κατά το Γενάρη να μείνει στη γραμμή μόνη η Πόπη όταν δέσει ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ. Επιπλεόν λόγω της καθυστέρισης στην επισκευή του σουπερφερρυ, η ετήσια της Πόπης δεν ξέρω πότε θα γίνει.

Δεν ξερω απο τι κρινεις οτι ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ δεν ειναι καραβολατρικο βαπορι εγω παντως θα πω τα εξης

Απλετος χωρος στο ενα και μοναδικο καταστρωμα που εχει στο DECK 6 και προσβαση στον καθρεφτη με απλετη θεα στην πλωρη και την πιο φιλοξενη γεφυρα στην γραμμη αν αυτο δεν ειναι καραβολατρικο βαπορι περιμενω το ονομα του βαποριου που για σενα ειναι

Link to comment
Share on other sites

ο θεολογος ειναι καραβολατρικο βαπορι για ολους τους λογους που ειπες.

το μειονεκτημα του (οπως εχουμε πει ολοι πολλες φορες), ειναι οτι οι εσωτερικοι χωροι ειναι λιγοι για την κινηση της γραμμης.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπική μου άποψη, ότι το πλοίο είναι καραβολατρικό όταν βρίσκεσαι εντός αλλά εκτός (σαλονιών) :P

Όταν το βλέπεις "εκτός" τελείως, δηλαδή από την αποβάθρα και ...ολόκληρο, είναι τελείως αντικαραβολατρικό...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

καπετανιος του απο την αρχη στη ραφηνα ειναι ο μακης ο σκιαδας.χρονια στη γραμμη εκεινη ητανε αξιωματικος στο πηνελοπη κ πηγε πλοιαρχος μετα στο αφροδιτη παλι στην ιδια γραμμη

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ας δούμε το Θεολόγος Π σε μια καλοκαιρινή του άφιξη στο λιμάνι της Τήνου. Να σημειώσω ότι το Θεολόγος Π θα δέσει από τις 11/01/2010 έως 24/02/2011 για να πραγματοποιήσει την ετήσια επιθεώρηση του

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Η βιασύνη οφείλεται μάλλον στο οτι εκκρεμει και η ετήσια του ΠΗΝΕΛΟΠΗ Α. Όταν επιστρέψει ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ θα είναι (όπως και η Πόπη) μοναχοβάπορο στη γραμμή μέχρι αρχές Απρίλη. Λογικά (για τον ενάμιση μήνα που θα είναι μοναχό) θα κάνει πρωινό δρομολόγιο από Ραφήνα και τοπικά για Άνδρο τα απογεύματα ορισμένων ημερών.

Link to comment
Share on other sites

Καλή ετήσια να έχει το καμάρι μας, και καλή επιστροφή σε ενάμιση μήνα! Καλή δύναμη και στο πλήρωμά του!

Μήπως ξέρει κανείς όμως γιατί δε δένει στο Πέραμα και μένει ακόμη στη ράδα? Το βλέπω από νωρίς τ' απόγευμα στο AIS, δεν έχει δέσει σε κάποια προβλήτα... :-/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...