Jump to content
Shipfriends

Xουλιγκανισμός ON BOARD


Recommended Posts

Δύο έκτακτες προσεγγίσεις στη Μύκονο για τον βάπορα, μία Σάββατο ξημερώματα από Χίο και μία αντίστοιχη απόψε από Πειραιά μεταφέροντας την ομάδα του Κανάρη Χίου και το λαό της για το παιχνίδι ανόδου στην Γ΄ Εθνική με τη Μύκονο..

Κριμα το πλοιο...

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Γτ κρίμα καλε; Πόσους φιλάθλους να έχει ο Kanaris FC ?? Και το Μαηκονος Αρινα μικρό γήπεδο είναι όσο θυμάμαι .. 3 νωματαιους χωράει

Link to comment
Share on other sites

Κριμα και πάλι κρίμα.....Θυμηθείτε τα χάλια του ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ Λ στη Ραφήνα, κάποτε με την ΑΕΚ.....Δε φημιζόμαστε και για την πολιτισμένη συμπεριφορά μας, όσον αφορά τον αθλητισμό , εμείς οι Έλληνες !

Edited by giorgos_249
Link to comment
Share on other sites

Και 5 φιλαθλους να εχει το αποτελεσμα ειναι παντα δραμα. Τοσα πλοια εχουν καταστρεψει οι φιλαθλοι με το αθλητικο πνευμα μη χε... Τυχαιο οτι τους διωχνουν πλεον;;;

Link to comment
Share on other sites

Ας μην υπερβάλλουμε, δεν είναι όλοι οι φίλαθλοι κάφροι. Και ειδικά σε αυτές τις νησιωτικές ομάδες ο κύκλος των φιλάθλων είναι μικρός και όλοι είναι γνωστοί, οπότε δεν τολμάει κανένας να επιδοθεί σε καφρίλες, όπως κάνουν οι ουρακοτάγκοι των μεγάλων ομάδων χαμένοι μέσα στην ανωνυμία μιας κάποιας Θύρας.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνήσω με τον ΝΗΡΕΑ.Οι μικρές αυτές νησιωτικές ομάδες δέν έχουν και πολλούς φιλάθλους και επειδή αυτοί είναι γνωστοί μεταξύ τους ακόμη κι'άν υποστηρίζουν αντίπαλες ομάδες,είναι πολύ απίθανο να δημιουργήσουν επεισόδια.Το πολύ-πολύ να περιοριστούν σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.Είναι συνεπώς εύκολο να τους απομονώση το πλήρωμα τού πλοίου σε έναν χώρο,όπου θα ελέγχωνται και αποτελεσματικώτερα.

 

Επίσης,άν δέν απατώμαι,ο πλοίαρχος έχει την εξουσία να επιβάλη ακόμα και ποινές σε επιβάτες που δέν συμπεριφέρονται με κόσμιο τρόπο (π.χ. περιορισμό στίς καμπίνες τους κατά την διάρκεια τού ταξιδιού).

 

ΥΓ.Ο ουραγκοτάγκος είναι ζώον κοινωνικώτατον και πανέξυπνον,αρκετοί δέ εξ αυτών έχουν πρωταγωνιστήσει σε ταινίες και ντοκυμανταίρ.Οπότε το να τους συγκρίνουμε με τους υπανθρώπους "φιλάθλους" τών μεγάλων ομάδων αποτελεί ύβριν διά τα συμπαθή αυτά ζώα.

Edited by Hastaroth
Link to comment
Share on other sites

Σιγά τους χούλιγκαν! Ο Κανάρης δεν εκπροσωπεί ούτε κάν τους Χιώτες, αφού είναι η τοπική ομάδα του χωριού των Νενήτων.

 

Κρίμα πάντως που έχασε,

ήλπιζαν κάτι ξαδέρφια μου Αεκτζήδες να έχουν την ευκαιριά να δουν την ομάδα τους να έρχετε στα Νένητα της Χίου για το επόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής..!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Δεν είναι ακριβώς on board, αλλά κρατάμε το κομμάτι που έχει σχέση με τη θάλασσα.

 

...Σύμφωνα με πληροφορίες από τη νησί, περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού έφτασαν κατά στις 5:00 τα ξημερώματα στη Λευκάδα και με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα μετέβησαν στο ξενοδοχείο που είχαν πληροφορηθεί πως διέμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού. Μάλιστα απείλησαν τον χειριστή της πλωτής γέφυρας να την κατεβάσει για να φτάσουν μέχρι το ξενοδοχείο, ενώ στη συνέχεια πάρκαραν κατάλληλα τα αυτοκίνητά τους ώστε να μην μπορεί να σηκωθεί η γέφυρα και για να έχουν διέξοδο αφού ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο. Μάλιστα κλείδωσαν τον χειριστή έξω από το φυλάκιο και συνέχισαν ανεμπόδιστοι την πορεία τους μέχρι την παραλία της πόλης, στο Πάρκο των Ποιητών... 

sport-fm.gr

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Συνωστισμός επικρατεί στο ύψος της Ε4, μιας και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να κινηθεί εντός του λιμανιού προς τα Κρητικά και την Ε2. Στο σημείο και πυροσβεστικό όχημα.. 

 

28169089_1593943797356402_744097299_o.jpg

28208099_1593943784023070_1369041962_o.jpg

28208473_1593943850689730_850141103_o.jpg

Γιούργια παιδιά.. Αστυνομίες και πυροσβεστικές. Κανείς δεν λέει τι έγινε βέβαια.. προχωράμε σιγά σιγά

 

28125431_1593947074022741_1427858912_o.jpg

28126040_1593947017356080_2048137177_o.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
6 minutes ago, .voyager said:

 Στην ψειρού τώρα 😅 

Off topic αλλά πολλά από τα πρώην βορειοευρωπαικά πλοία που δούλεψαν στη γραμμή είχανε και ένα κελί για μεταγωγές φυλακισμένων, π.χ. Θεόφιλος 😂😂

 

Πάντως, βάσει του Ελληνικού δικαίου (βλ. Π.Κ. 325) δεν έχει κανείς (ούτε η αστυνομία/λιμενικό) το δικαίωμα να σε περιορίσει σε ένα χώρο με το "έτσι θέλω".... 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, giorgos_249 said:

Πάντως, βάσει του Ελληνικού δικαίου (βλ. Π.Κ. 325) δεν έχει κανείς (ούτε η αστυνομία/λιμενικό) το δικαίωμα να σε περιορίσει σε ένα χώρο με το "έτσι θέλω".... 

Μήπως αφορά σε δημόσιο χώρο; Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει σε ένα πλοίο στο οποίο είσαι επιβάτης και η εταιρεία σου παράσχει συγκεκριμένη υπηρεσία με συγκεκριμένες υποχρεώσεις από πλευράς σου ως επιβάτης. Δεν είναι ότι είσαι σε μια πλατεία. Δεν ξέρω πραγματικά αν ισχύει το παραπάνω στα πλοία και αν βάσει αυτού μπορεί να σου επιτραπεί να κατέβεις κάπου που δεν "προβλέπεται", αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει.

17 minutes ago, giorgos_249 said:

Off topic αλλά πολλά από τα πρώην βορειοευρωπαικά πλοία που δούλεψαν στη γραμμή είχανε και ένα κελί για μεταγωγές φυλακισμένων, π.χ. Θεόφιλος 😂



Πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση και ήθελα πριν λίγο καιρό να αναφέρω πως στη Β. Ευρώπη τα πλοία έχουν κρατητήριο, το οποίο μάλιστα χρησιμοποιείται σε πολλά δρομολόγια... Aς μεταφερθεί στο σωστό topic, sorry!

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Στην ακτοπλοία δεν ξέρω τι ισχύει, στα ποντοπόρα πάντως έχει το δικαίωμα ο πλοίαρχος να περιορίσει οποιοδήποτε μέλος του πληρώματος μπορεί να είναι επικίνδυνο για τον εαυτό του ή το υπολοιπο πλήρωμα, όπως και πιθανούς λαθρεπιβάτες. Όλα αυτά κατά τη διάρκεια του πλού, όταν φτάσει σε λιμάνι υποχρεούται να ενημερώσει τις κατά τόπους αρχές. Μου έχει τύχει παραπάνω από μία φορές.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...