Jump to content
Shipfriends

Προτάσεις ταινιών και εκπομπών


Nick the Greek

Recommended Posts

  • 2 months later...
  • Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Γνωστο εβδομαδιαιο περιοδικο TV που κυκλοφορει καθε τριτη εχει ελληνικη ταινια 80's με πανο μιχαλοπουλο καπετανιο του ελλας φως ;) υπαρχουν αρκετα πλανα απο το πλοιο γυρω γυρω, απο την κουβερτα,απο τον καθρεπτη και απο τη γεφυρα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Αν και γνωρίζω ότι η σημερινή ημέρα δεν προσφέρεται για καναπέ τηλεόραση και εκπομπή ναυτιλιακού περιεχομένου εν τούτοις για τους εξαρτημένους ;) έχει απόψε στο ΣΚΑΙ (το οποίο συχνά πυκνά εκπομπές ναυτιλιακού περιεχομένου) στις 22:00 σε επανάληψη για όσους το έχασαν το ντοκυμαντέρ με θέμα την πυρκαγιά του Scandinavian Star

Link to comment
Share on other sites

Το έχει ξαναδείξει .. και μάλιστα το έχουμε ξαναδεί ;)

Αλλά έχω μιά απορία: εντάξει...έχουμε πήξει από τα γλυκανάλατα χαζοχαρούμενα χριστουγεννιάτικα...αλλά όχι και καταστροφές (κε Αλαφούζε μας) χρονιάρες μέρες! Δεν είχε τίποτε άλλο να βάλει το κανάλι?

Ας έβαζε καμιά ταινία με τον Φρεντ Ασταίρ ή κανένα Μουλέν Ρουζ ... α ρε αθάνατη ΕΡΤ με τα ωραία σου..;)

Link to comment
Share on other sites

Το σημερινό έχω σκοπό να το δώ,αλλά επλίζω να δείξει κάποτε και κάποιο αντίστοιχο ντοκυμαντέρ για το ESTONIA θα είχε πολύ πιο ενδιαφέρον κάτι τέτοιο

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως το παλαι ποτε εγκυρο National Geographic δεν εδωσε ρεστα ηθους και σοβαροτητας οπως το συνηθιζει αλλωστε σε τετοιου ειδους θεματα. Προφανως η αντικειμενικη και εγκυρη ερευνα με μονο σκοπο την αλληθη παρουσιαση των γεγονοτων υποκαθισταται απο την εστιαση σε προσωπικα δραματα ανθρωπων χανωντας την ουσια, αναζητωντας τον εντυπωσιασμο και την τηλεθεαση.

Βεβαια σε σχεση με το αντιστοιχο του ΣΑΜΙΝΑ ηταν καλυτερο,αλλα δεν ξεφυγαμε και εδω απο το προσωπικο δραμα μερικων ατυχων επιβατων.

Απο το ολοτελα βεβαια καλη και η Παναγιωταινα λενε στο χωριο μου,αλλα αν δεν κανει το καλυτερο ντοκυμανταιρ το National ποιος να περιμενουμε να το κανει? το star?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

ο εξαντας στη νετ εχει τωρα αφιερωμα στις επιδιωξεις των αρκτικων κρατων στον αρκτικο ωκεανο, με δεδομενο το λιωσιμο των παγων τους καλοκαιρινους μηνες.

στο ρεπορταζ φιγουραρουν παρα πολλα σοβιετικα (sorry ρωσικα) παγοθραυστικα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Σε μια ωρα στο σκαι{22.00}

Στις 6 Μαρτίου του 1987 το επιβατικό πλοίο 'The Herald of Free Enterprise', με περίπου 459 επιβάτες ξεκίνησε από το Zeebrugge του Βελγίου με προορισμό το λιμάνι του Ντόβερ στη Βρετανία. Ήταν μια πολύ κρύα αλλά ήρεμη νύχτα και παρόλο που ξεκίνησε πέντε λεπτά αργότερα, δεν υπήρχε άλλο πρόβλημα. Σε λιγότερο όμως από μισή ώρα από την αναχώρησή του, το πλοίο άρχισε να παίρνει κλίση. Στην αρχή όλοι πίστευαν ότι ήταν αναταραχές της θάλασσας, όμως λίγα λεπτά αργότερα το πλοίο αναποδογύρισε αφήνοντας τους εκατοντάδες επιβάτες και πλήρωμα να προσπαθούν να σωθούν. Τι έφταιξε άραγε και προκλήθηκε αυτό το δυστύχημα; Ήταν κάποιος λάθος χειρισμός, ή κάποιο κατασκευαστικό σφάλμα;

Link to comment
Share on other sites

η εκπομπή του Η. Μαμαλάκη το Σάββατο 08/03 ήταν θεϊκή, όχι μόνο γιατί μας γύρισε στα μέρη που έχουμε απολαύσει φαγητό και κουβέντα, αλλά και επειδή μας έδειξε σε στιγμιαία πλάνα της λιμενολεκάνης, ένα σωρό καράβια,
Τον εκπομπή -δυστυχώς- δεν την είδα, αλλά έχω ήδη εκφράσει την γνώμη μου για τον Άρχοντα :eek:. Ο Άρχων έχει γενικά μια αγάπη στα καράβια και όποτε βρει ευκαιρία την δείχνει. Πιστεύω ότι η εκπομπή του Μαμαλάκη είναι μια από τις καλύτερες που έχει να επιδείξει εδώ και χρόνια η Ελληνική (?) τηλεόραση. Για ένα και μόνο λόγο: ο Άρχων έχει και τον νου...και την γνώση...και το μεράκι...και την ηλικία απολογισμού...ώστε να μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο από μια κατσαρόλα με ζαρζαβατικά. Είναι ο καλός παππούς που κάθε παιδάκι θα ήθελε να είναι εγγονάκι του. Και γι' αυτό ξεχωρίζει μέσα σε όλο αυτό τον οχετό που ονομάζεται κατ' ευφημισμό "ελληνική τηλεόραση". Νάναι πάντα καλά λοιπόν...για να ακούμε τα "παραμυθάκια του" ;)
Link to comment
Share on other sites

Για να μην παρεξηγηθω να εξηγησω οτι ανεφερα το πιατο χαλβα επειδη στο κοψιμο-ραψιμο του βιντεο εμφανιστηκε και το συγκεκριμενο εδεσμα,οποτε ο σαρκασμος αφορουσε την 'σκηνοθεσια' μου...:eek:

Κατα τ αλλα μ αρεσε και μενα πολυ η συγκεκριμενη εκπομπη(οπως και ολες του μεγα ΜΑΜΑΛΑΚΗ)αν και περιμενα να ειχε περισσοτερα πλανα απ το μεγαλο μας λιμανι.

Οσο για αυτα που λες ΝΗΡΕΑ,συμφωνω απολυτα,και να συμπληρωσω πως η εκπομπη του ειναι ο ορισμος της ποιοτητας.Εγω τουλαχιστον 'χανομαι' στις διηγησεις,τα φαγητα,τα τοπια και την μουσικη επενδυση καθε βιντεο.Και εννοειται πως ο κυρ Ηλιας ειναι απ τους τυχεροτερους ανθρωπους του κοσμου.Εχει καταφερει να γυρισει ολη την Ελλαδα και ολο τον κοσμο κανοντας μια πολυ πολυ ευχαριστη δουλεια!Απιστευτα ταξιδια,φοβερα φαγητα,τελειες ξεναγησεις και απ οτι φαινεται ειναι ολοι τους μια παρεα;)

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδiα μήπως μας κάνετε πλάκα με αυτα που λέτε εγώ θέωρω το συγκεκριμένο παρουσιαστή τουλάχιστον γραφικό δεν δίνω άλλα επίθετα γιατί παραμονεύουν και οι κόκκινες κάρτες :eek:

Link to comment
Share on other sites

ας μη λυσουμε το προβλημα του μαμαλακη εδω please;).

προσωπικα εκτιμω οτι εχει πολλα πλανα απο λιμανια και βαπορια στις εκπομπες του, αλλα μεχρι εκει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...

Στη Πασχαλιάτικη εκπομπή της ΝΕΤ το “Κυριακάτικο Τραπέζι”, ήταν καλεσμένος ο Χαράλαμπος Σαλβαράκης, Υπεύθυνος πρακτορείου Πειραιά και υποδιευθυντής εκμετάλλευσης της ΑΝΕΚ LINES.

Ένα τραγούδι ήταν όλα τα λεφτά που έλεγε ότι τη Δευτέρα θα πάω να βγάλω εισιτήριο για τη Κρήτη, και εάν δεν έχει τη Δευτέρα θα φύγω τη Τρίτη με την ΑΝΕΚ

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ο Ηλιας Μαμαλακης σημερα στην εκπομπη που μολις αρχισε μαγειρευει πανω σε φρεγατα του Π.Ν

Οι θαυμαστες του ας συντονιστουν :P

Link to comment
Share on other sites

Για οσους δεν παρακολουθησαν να πουμε οτι ηταν μια πολυ ωραια εκπομπη πανω σε μια συγχρονη φρεγατα εν ωρα ασκησεων που ειχε να κανει με την παρουσιαση του πλοιου και της αποστολης του αλλα και λογω Μαμαλακη ειδαμε και πως και τι μαγειρεψε το επιτελειο της κουζινας για το πληρωμα.

Link to comment
Share on other sites

Φιλέτο λαβράκι με λαχανικά μαγείρεψε για να φάνε ο κυβερνήτης κι όλοι οι αξιωματικοί. Είμαι πεπεισμένος δε ότι και το υπόλοιπο πλήρωμα το ίδιο έφαγε κι όχι τα κοτόπουλα που προμήθευε εκλεκτή εταιρία το Π.Ν:P

Πάντως ήταν μια πολύ ωραία εκπομπή άκρως ενδιαφέρον , έδειχνε πράγματα από το επιχειρησιακό μέρος των ασκήσεων και την λειτουργία πλοίου και πληρώματος κατά την διάρκεια των ασκήσεων οπότε το γαστρονομικό ενδιαφέρον περνούσε αν δεν ήσουν νοικοκυρά:P σε δεύτερη μοίρα.

Link to comment
Share on other sites

Επίσης κοντά ένα μήνα είχε κυκλοφορήσει ένα DVD από την Ελευθεροτυπία για το Κουρσκ. Ένα πολύ καλό DVD που το παρουσιάζει από τη στιγμή της "γέννησής" του μέχρι και την ανέλκυσή του.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...