Jump to content
Shipfriends

Προτάσεις ταινιών και εκπομπών


Nick the Greek

Recommended Posts

Χθες στον Alpha στη σειρά «Φύγε Εσύ, Έλα εσύ», είχε πλάνα του Αρτεμισία στο λιμάνι της Ραφήνας. Ενώ στο Mega στη σειρά «Singles 2» σύμφωνα με το σενάριο, κάποια ηθοποιός που θα πήγαινε στο τόπο καταγωγής (Ναξο) είχε βγάλει εισιτήριο με το Ρομιλντα και το έδειχνε στη τηλεόραση. Γεια σου Ρομιλντα με τους φανατικούς σου οπαδούς!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Σημερα στις 19:00 στην ΕΤ1 εχει το ντοκιμαντερ "Τιτανικός: η δημιουργία ενός θρύλου".Tωρα αν εσεις ειστε "κολλημενοι":D και αντικαραβολατρες:eek: ,δειτε "Αιγάλεω SKODA ξανθή" στο ΝΕΤ...

Link to comment
Share on other sites

Αρκετα καλο το ντοκιμαντερ για το Τιτανικο μετεφερε περισσοτερο την εικονα που επικρατουσε στα ναυπηγεια του Belfast κατα τη διαρκεια κατασκευης του

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

πολυ θιακι παιζει η... Τηλοψια (που λεει και η "Εστια").

την προηγουμενη κυριακη ο... telegenic:p μαγειρας μαμαλακης, ηταν στο νησι που γεννηθηκε ο Ιωαννης Μεταξας, on board MEGA.

σημερις σειρα ειχε ο ΣΚΑΪ. μην μπερδευεστε με τον ΚοντομηνALPHA. Μιλαμε για το καναλι που θα αλλαξει την TV με το show της Opra:D .

εχει μια σειρα ταξιδιωτικων ντοκυμαντερ που πρωταγονιστει μια τετραμελης οικογενεια απο το Texas (μπρρρ) που ταξιδευει σε (ησυχους) παραθεριστικους παραδεισους. στην πραξη προκειται για διαφημιση εταιρειας που διοργανωνει διακοπες σε απομονωμενες βιλες.

σημερα ηταν στο νησι μας. το ντοκυμαντερ ξεκιναγε με αφιξη στην Αθηνα, Ακροπολη, Ηρωδειο, Καλλιμαρμαρο. Μετα Patrasso οπου επιβιβαστηκαν στο καραβι που "ηταν εξαιρετικο και μεγαλο" και αφιξη στο Θιακι. πολλα πολλα πλανα του κεφαλονια και on board ληψεις των Decks και πλανα του καραβιου σε Πατρα, Βαθυ και Ithaca... Roundup:p . πρεπει να ειναι γυρισμενο το 2002 γιατι το βαπορι λεει Blue Ferries και δενει Βαθυ τα μεσημερια.

τωρα στο κυριως μερος, ειναι απο τα πιο καλα αφιερωματα στο Θιακι που εχω δει. Δεν εστιαζει τοσο στο "Ομηρικο" μερος, αλλα στο οτι ειναι ιδανικος προορισμος για οδοιπορικο τουρισμο καθως και για οσους αναζητουν απομονωμενες παραλιες που δεν παει δρομος. εννοειται οτι εμειναν στη βιλα Γρατσου στο Σχοινο (εκει που μενει η Μαντονα και αλλοι του διεθνους Jet Set). Η βιλα (περι ολοκληρου... estate προκειται) νοικιαζεται το καλοκαιρι γυρω στα €5χιλ τη βραδυα (τιμη retail). Οι συμπατριωτες του Προεδρου πρεπει να εσκασαν (7 μερες με ολα τα πηγαινελα κλπ) τουλαστιχον 60 ροζ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

δειτε την ταινια Flags Of Our Fathers που αναφερεται στην καταληψη της Iwo Jima απο τους αμερικανους στο Β ΠΠ. εχει ψηφιακη αναπαρασταση του ναυτικου αποκλεισμου και τις νηοπομπης προς το νησι αυτο. διακρινονται οι φιγουρες απο liberties και αμερικανικα θωρηκτα του πολεμου.

αξιζει να τη δειτε και γιατι δεν ακολυθει την επισημη ιστορια.

Link to comment
Share on other sites

Την είδαμε την ταινία.... και συμφωνούμε ότι θα χορτάσει τα μάτι σας πλοία όλων των ειδών.

Τα γεγονότα (η αποψή μου) έχουν παρουσιαστεί πολύ κοντά στην πραγματικότητα τουλάχιστον από αυτά που έχω διαβάσει. Έχοντας δει προσφατα κι ένα αφιέρωμα στον άνθρωπο που τράβηξε την φωτογραφία η μόνη διαφορά που βλέπω στην ταινία ήταν ότι οι Αμερικάνοι στρατιώτες πριν βγάλουν την διάσημη φωτό είχαν βάλει καθαρά ρούχα;):D :D .

Αξίζει πάντως να δεί κάποιος την ταινία όχι μόνο των πλοίων αλλά και της μάχης που παρουσιάζεται.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Μολις τελειωσε στο National Geographic η προβολη ενος ακομα documentaire σχετικα με το Εξπρες Σαμινα. Υπερβολικα δραματοποιημενο και με μαρτυριες απο επιζωντες και αλλους πρωταγωνιστες. Τιποτα καινουριο στα οσα ηδη ξεραμε, ειχε επισης αρκετα πλανα απο το βραδι εκεινο που προσωπικα θα ημουν ψευτης αν ελεγα οτι δεν με συγκινησαν, μια και ηταν η πρωτη φορα που ειδα πλανα απο τη νυχτα εκεινη. Τελος, αν ειχατε αγαπημενα σας προσωπα στο περιστατικο αυτο η τετοιου ειδους προγραμματα σας ταρακουνουν, καλο θα ηταν να μην το δειτε καν, ειναι αρκετα δραματικο σαν προγραμμα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αποψε στο Discovery Channel ειχε ενα documentaire για τη ζωη των ανθρωπων πανω στα ψαραδικα της Αλάσκας, που εννοειται βγαινουν για ψαρεμα στο Βορειο Ειρηνικο, πολυ πιο βορεια απο τα Αλεουτια. Πραγματικα ο,τι και να πω ειναι λιγο. Οι καιρικες συνθηκες αλλα και η διαβιωση στα μικρα αυτα σκαφη που λειπουν απο τηβαση τους για εβδομαδες μεσα σε σκληρες αν οχι απανθρωπες συνθηκες, κανουν την ακτοπλοια να φαινεται σαν βολτα στο παρκο.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σήμερα το μεσημέρι στον ΣΚΑΙ είχε ένα ντοκυμαντέρ για τη βύθιση του Ωκεανός.

Το πέτυχα στο τέλος και δεν πρόλαβα να δω λεπτομέριες, μόνο το πλοίο να βυθίζεται και κάποιους entertainers του πλοίου να λένε ότι δεν πίστευαν ότι σώθηκαν...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Λιγακι καθυστερημενο αλλα ειδοποιω οτι σε 10 λεπτα στο National Geographic υπαρχει ωριαιο documentaire σχετικα με την φωτια στο Scandinavian Star. Η συνεχεια επι της οθονης.

Link to comment
Share on other sites

Χθες το βράδυ στις 23:00 στο Μακεδονία πέτυχα ενα αγγλικό ντοκιμαντέρ για το ναυάγιο του ΣΑΜΙΝΑ δυστυχώς δεν μπορούσα να σας ειδοποιήσω. Παντώς δεν χάσατε τίποτα φοβερό. Όμως μου ξαναγεννηθηκέ η απορία πως λεγόταν το πλοίο Σάμινα ή Σαμίνα ας με βοηθήσει καποιος.

Link to comment
Share on other sites

Αμα δείς στο θέμα ναυάγιο ΕΞ ΣΑΜΙΝΑ θα δείς ότι έχει γίνει και ολόκληρη κουβέντα επάνω στην εκπομπή

Το πλοίο λεγόταν Σαμίνα η αλλιώς Βεργίνα όπως το γνωρίσαμε κιόλας η αλλιώς και Βιργινιώ

Link to comment
Share on other sites

Αυριο στις 1550 στον ΑΝΤ1 υπαρχει παλι μια εκπομπη που ασχολειται με το ναυαγιο του Εξπρες Σαμινα. Μολις πηρε το ματι μου ενα trailer το οποιο με παρεπεμψε μαλλον σε εκπομπη πονο-λαγνειας και τηλε-κλαμματος, παρα σε κατι καινουριο. Απλα αναφερω την υπαρξη της εκπομπης.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Την προηγούμενη βδομάδα (Πέμπτη ή Παρασκευή) πήρε το μάτι μου κλεφτά στην τηλεόραση ένα τρέϊλερ για την εκπομπή. Το μόνο που πρόλαβα να δω ήταν κάποιες υποβρύχιες λήψεις και ότι πρόκειται για ένα ναυάγιο που παρέμενε μυστήριο για 40 χρόνια. Αμέσως, το μυαλό μου πήγε στο Dakar, αλλά επειδή δεν είχα δεί όλο το τρέϊλερ, περίμενα να το επιβεβαιώσω από τα κυριακάτικα εβδομαδιαία προγράμματα της TV. Πράγματι την Κυριακή έλεγαν ότι η εκπομπή της Τρίτης θα είναι αφιερωμένη στο Dakar. Ακόμα και χθες Τρίτη οι εφημερίδες έλεγαν τα ίδια …μόνο που τώρα προστέθηκαν ο Κύπριος αγνοούμενος και το Κόσσοβο. Έκατσα και εγώ, λοιπόν, να δω την εκπομπή μαζί με κάποιες άλλες χιλιάδες τηλεθεατές…και αντί για το Dakar…έφαγα στη μάπα τον Ντενκτάς και τους Ουτσεκάδες….χωρίς κανένας να μπεί στον κόπο να μου εξηγησει το γιατί.

Η εκπομπή για το Dakar δεν προβλήθηκε: είτε από λάθος προαναγγελία του γραφείου τύπου του καναλιού…είτε γιατί δεν ήταν έτοιμη, για τεχνικούς λόγους…είτε γιατί επιλέχθηκε να προταχθούν τα άλλα θέματα (ως πιο επίκαιρα)…είτε γιατί την έφαγε η «μαρμάγκα». Σε κάθε περίπτωση ο παρουσιαστής ώφειλε να εξηγήσει τους λόγους, να μας πει πότε (και εάν) θα προβληθεί…και καλό θα ήταν να ζήταγε και μια συγνώμη για την αναστάτωση. Τίποτε από αυτά! «Σήμερα η εκπομπή θα ασχοληθεί με δύο θέματα…τον Κύπριο αγνοούμενο και το Κόσσοβο»! Και εμείς που κάτσαμε να δούμε το Dakar? Κακό του κεφαλιού μας! Ο παθός…μαθός!

Κρίμα και πάλι κρίμα!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Τελικά ο προγραμματισμός των καναλιών δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι, μετά το Mega, μας "κρέμασε" και η ΕΤ-1!

Τελικά στους "Έλληνες Αειναύτες" το σημερινό θέμα είναι η ναυτασφάλιση.

Link to comment
Share on other sites

Ασε που η εκπομπη μαλλον διαφημιστικη των υπηρεσιων δυο συγκεκριμενων εταιρειων ηταν, παρα παρουσιασε τι ειναι ναυτασφαλιση και πως ακριβως λειτουργει. Επι της ουσιας δεν υπηρχε τιποτα, μονο μια γενικοτερη αοριστολογια και αυτοδιαφημιση των συνεντευξιαζομενων εξαιρουμενου του Χρηστου Ντουνη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Χθες βράδυ, στην εκπομπή "Η άλλη όψη" της ΝΕΤ καλεσμένος ήταν ο Στέλιος "Εasy" Χατζηιωάννου. Θέμα το EasyCruiseOne. Μίλησε για τις προοπτικές της δραστηριοποίησής του στα ελληνικά νησιά, για το concept που προσφέρει κτλ.

Όσο είδα, δεν έδειξε κανέναν εσωτερικό χώρο του πλοίου, παρα μόνο ένα άχρωμο-άοσμο εστιατόριο-καφέ και τα εξωτερικά καταστρώματα του πλοίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πλοίο πάει πολύ καλά σε κρατήσεις.

Κλασσικά, ο δημοσιογράφος έκανε ερωτήσεις για το ρόλο του κράτους στην κρουαζιέρα, στην ακτοπλοία και κατέληξε βέβαια στο ναυάγιο του Sea Diamond.

Όσο για τη συνεργασία Louis-EasyCruise, ο Στέλιος είπε ότι ενώ τους ενδιαφέρει το θέμα, οι συζητήσεις με το ναυπηγείο έχουν κολλήσει....Πιο μετά είπε ότι δε μπορεί να φανταστεί βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα...

Μήπως τελικά το ενδιαφέρον για το χτίσιμο των 3 πλοίων στην Ελλάδα ήταν μόνο για τα μάτια του κόσμου?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...