Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Δεν ξερω για τους μικρους Αιολους -αν και μπορω να φανταστω- πως ειναι τα υφαλα τους. Εκεινος που θελει 100% δεξαμενισμο ειναι ο Κεντερης του οποιου τα βρεχαμενα εχουν πιασει βρυα και λειχηνες B). Να συμπληρωσω πως αν θελετε να σπασετε πλακα, βαλτε στο αμιμητο σαιτ του ΥΕΝ τα αυριανα δρομολογια τα οποια περιλαμβανουν και τους δυο μικρους Αιολους! Ενα πιθανως ενδιαφερον στοιχειο ειναι πως ο πρωτος Αιολος παει για Παρο-Ναξο μονο. Αν υποθεσουμε οτι εκαναν λαθος μονο στην ημερομηνια των δρομολογιων, μηπως τελικα ειναι αυτο το πρωινο του δρομολογιο??

Link to comment
Share on other sites

Φέτος δεν προλαβαίνουν!!! :D:D Του χρόνου που θα πιάσουν χρήματα από τα καλοκαιρινά τους δρομολόγια!!! :confused::confused: Ίσως να σκεφτούν να κάνουν κανένα δεξαμενισμό εν πλω?????? Πάει το βαπόρι στη Σύρο για δρομολόγιο, ας δεξαμενιστεί στο Νεώριο επί της ευκαιρίας!!! B):o

Link to comment
Share on other sites

Τον ΑΙΟΛΟ Ι ειδικά, το ΥΕΝ (εδώ και μήνες) τον δρομολογεί από καιρό εις καιρό κάτι που το χαμε γράψει επανηλημένα.

ΑΙΟΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ, Μ.Πέμπτη 18.00 για Χίο. Οχι δεν είναι λάθος! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

ΕΡΩΤΗΣΗ

Εφ'οσον θα παει μεχρι ΚΑΤΑΠΟΛΑ (οποιος ΑΙΟΛΟΣ) γιατι να μη κανει και 1,30 περιππου ωρα ακομα να κατεβει ως ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ , πρακτικα(βαση τουριστικης κινησης αφιξεων ΠΛΟΙΑ - ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ) η ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ τραβαει περισσοτερο κοσμο , και ειναι βεβαιο οτι θα παει και θα ερθει (σχεδον) γεματο , (μιλαω για ΙΟΥΛΙΟ - ΑΥΓΟΥΣΤΟ) οχι τους αλλους μηνες.

Εδω το BLUE STAR καθε ΔΕΥΤΕΡΑ που επιστρεφει μεσο ΚΑΛΥΜΝΟΥ και απο ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ψιλογεμιζει και ας εχει 5 ωρες καπελο στο ταξιδι του (14 ωρες συνολο) :confused: , οταν εχει ΚΥΡΙΑΚΗ βραδυ το ΜΑΡΙΝΑ με απ΄ευθειας ΠΕΙΡΑΙΑ 12,30 ωρες . :eek:

Link to comment
Share on other sites

Η ιδεα σου Νησος Καλυμνος, εχει μια λογικοτατη βαση δεδομενου οτι περυσι το καλοκαιρι που καθε Τριτη και Πεμπτη(ισως και Σαββατο) πηγαινε Κουφονησια και Καταπολα, ερχοταν γεματο στη Μυκονο για τα δυο αυτα μερη. Μαλιστα συγγενικο μου προσωπο ταξιδεψε απο Μυκονο για Κουφονησια και του εκανε μεγαλη εντυπωση το ποσο κοσμο ειχε.

Link to comment
Share on other sites

Φαντασου λοιπον για ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ απο 10-7 ως 20-8 τι θα γινονταν , (θα εχει το ΜΑΡΙΝΑ :eek: η το ΡΟΜΙΛΤΑ :D:eek: η το BLUE STAR ;) ) απο 400-800 σχεδον σε καθε ταξιδι.

Τα αεροπορικα σχεδον ειναι ηδη κλεισμενα :confused: .

Το νησι θα εχει πανω απο 4000 κοσμο :) , οπως και καθε χρονο.

Link to comment
Share on other sites

Στο περιοδικο που βγαζει η ΝΕΛ καθε χρονο εχει τα δρομολογια του καλοκαιριου.Καθε πρωι ο ΑΙΟΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ για Συρο-Τηνο-Μυκονο και 2 φορες την εβδομαδα(Τριτη και Σαββατο) για Αμοργο και απογευμα για Παρο-Ναξο.Αντιστοιχα ο ΑΙΟΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ 2 πρωι για Παρο-Ναξο και καθε Τεταρτη συνεχιζει μεχρι Αμοργο.Απογευμα για Συρο-Τηνο-Μυκονο.Τις μερες που τα πλοια θα πηγαινουν Αμοργο δεν θα κανουν απογευματινο δρομολογιο.Ο ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ για Χιο-Μυτιληνη και επιπλεον καθε Τριτη συνεχιζει για Λημνο-Θεσσαλονικη και καθε Σαββατο για Λημνο-Καβαλα

Link to comment
Share on other sites

Τα δρομολόγια έχουν βγει, αλλά το site της εταιρίας ανανεώνεται συνήθως για τον τρέχων μήνα μόνον δυστυχώς.

Οι Αιολοι Ι, ΙΙ θα πηγαίνουν Κυκλάδες στις δύο βασικές γραμμές και εναλλάξ πρωί-απόγευμα.

Ο μεγάλος Αίολος στην γραμμή Χιού-Μυτιληνης σχεδόν καθημερινά και μέχρι Λήμνο-Θεσ/νίκη 1-2 φορές την εβδομάδα.

Αυτά μέχρι σήμερα..

Link to comment
Share on other sites

Κάποιοι από το forum με είχαν ρωτήσει ποιοι είναι καπετάνιοι στους ΑΙΟΛΟΥΣ!! Καπετάνιος στον ΑΙΟΛΟ ΕΞΠΡΕΣ Ι είναι Ιωάννης Σκλαβουνος. Στον ΑΙΟΛΟ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ δε ξέρω το όνομα του είναι πάντως ένας κοντός!! Στο ΚΕΝΤΕΡΗ ναυτολογημένος είναι ο Τσουκαλάς!

Link to comment
Share on other sites

Τον βγάζουν δηλαδή παραμονή του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος που η κίνηση λογικά θα είναι αυξημένη.

Την Δευτέρα πήγε στην Ελευσίνα για τον δεξαμενισμό του.

Λογικά με ένα χρόνο ακινησίας στο λιμάνι μόνο εγώ θα έλειπα από τα ύφαλά του. ;)

Link to comment
Share on other sites

Δε νομίζω να σχετίζεται μόνο με το θέμα των υψηλών τελών λιμενισμου!! Αλλά και ότι ο ΟΛΠ δεν επιτρέπει να γίνονται επισκευές το καλοκαίρι μέσα στο λιμάνι!! Καθώς και ότι θα τον ακολουθήσει και ο ΑΙΟΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ ΙΙ!!

Link to comment
Share on other sites

Ωραία, για ποιο λόγο λοιπόνδεν πάει το πλοίο στο Νέο Μώλο, στη ΔΕΗ ή στο Πέραμα. Μή μου πεις ότι στο ΄Λάυριο θα πηγαίνουν πιο εύλολα τα συνεργεία ή το πλήρωμα του πλοίου???... Παναγία Πάρου, Παναγία Θαλασσινή, άντε και ο Κεντέρης.... Σιγά μην έφερνε ο Βεντούρης το καινούριο για να αντιγωνιζόταν ίδιο πλοίο συγγενούς εταιρείας...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...