Jump to content
Shipfriends

Eλ. Βενιζέλος (ΙΜΟ 7907673)


Recommended Posts

Σήμερα στην πόλη μας είχε μια υπέροχη μέρα, και βέβαια ως γνήσιοι Έλληνες φοιτητές, επιβάλλεται μια κοπάνα  :ph34r:  :ph34r:  για χάρη του θηρίου που μας τίμησε πρώτη φορά σήμερα στο Βόλο.......   :P

 

Ας το δούμε λοιπόν από την παραλία του Βόλου , από το λιμενοβραχίονα  αλλά και από τα Πευκάκια μαζί με το Σκιάθος.... 

 

Αντε τωρα που άνοιξε και το hotspot στο Κουτσόχερο Λαρίσης να μας έρθει και κανένα Terajet , την επόμενη φορά στο επιβατικό λιμάνι  :wub:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 weeks later...


Δεν ξερω μονο τι γινεται με την ναυλωση απο το κρατος

 

Αυτή η ναύλωση από το κράτος είναι το θέμα, αν έχει λήξει ή όχι. Είχαμε δει ότι το υπουργείο είχε βγάλει σε διαβούλευση σχέδιο για ναύλωση ενός πλοίου, και όχι δυο. Από την άλλη, ο πλοίαρχος του terajet δήλωσε ότι είναι ναυλωμένοι μέχρι το τέλος του έτους. Αν και δεν είδαμε καποιο διαγωνισμό σε εξέλιξη, για να γίνει πιο επίσημα το θέμα, δεν είναι καθόλου απίθανο το terajet να πήρε τη γραμμή, ίσως με πιο φθηνό ναύλο σε σχέση με το Βενιζέλο. Πάντως αν ένα πλοίο θα έπρεπε να βρίσκεται σ'αυτή την υπηρεσία, θεωρώ ότι  αυτοδικαίως ο Βενιζέλος θα έπρεπε να είναι αυτό. Είναι το εθνικό μας βαπόρι, όπως και να το κάνουμε.  

Όντως, ήταν σε διαβούλευση μέχρι χθες το σχέδιο για τη διακήρυξη της μίσθωσης ενός μεγάλου πλοίου (και ενός μικρού για τη γραμμή Φαρμακονήσι - Λέρο).
 

 4.Χαρακτηριστικά Πλωτών Μέσων :     

α)Για το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο :

ι)Να έχει μεταφορική ικανότητα τουλάχιστον 1.400 επιβατών χειμώνα και 1.700 επιβατών το θέρος

ιι)Να έχει ολικό  μήκος τουλάχιστον 100 μ.

Μίσθωμα και πάλι 35.000, αλλά αυτή τη φορά ΦΠΑ συμπεριλαμβανομένου. 

 

 

 

 

Μετέφερε μετανάστες στη Λέρο από τα δυο νησιά του Β.Α Αιγαίου και στη συνέχεια πήγε για πετρελευση στις εγκαταστάσεις της ΑΡΓΩ στη Κάλυμνο. Υπάρχει ένα βίντεο με δηλώσεις του cpt Χάρη Τσουκαλά στη Kalymnos News, όπου μαθαίνουμε ότι το Tera Jet έχει σύμβαση μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου να μεταφέρει πρόσφυγες. Οπότε το καλοκαίρι δεν θα το δούμε να ταξιδεύει σαν δρομολογιακο.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μπορεί και τίποτα αν ισχύει κάτι που διάβασα περι άρνησης του μεγέθους του ως μη διαχειρίσιμο απο τα λιμάνια τους  :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Ας δούμε το Ελ. Βενιζέλος να αλλάζει για ακόμα μια φορά σινιάλα στην καριέρα του στην Ελλάδα. Πρέπει να είναι το πλοίο με τις πιο συχνές αλλαγές στα σινιάλα λόγω των ναυλώσεων στο εξωτερικό.

Link to comment
Share on other sites

Αισίως 5 εταιρίες! ΑΝΕΚ, CTN, SNCM, GIS και τώρα AML. Χώρια τους διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και σινιάλων κατα καιρούς (διαφημίσεις, γιρλάντες, εταιρικές διχρωμίες κλπ). Ποικιλία αλλαγών ανάλογη με τους ρόλους που έχει εξυπηρετήσει στην πλούσια καριέρα του.

Link to comment
Share on other sites

Η δεξιά πάντα ξεκίνησε και βάφεται μπλε αν και κατά τη γνώμη μου υπερβολικά ψηλά. Καλύπτονονται τα δύο πρώτα ντεκ επιβατών και αν δεν αλλάξει κάτι θα ξεπερνάει σε ύψος την πλώρη.

Link to comment
Share on other sites

 Καλύπτονονται τα δύο πρώτα ντεκ επιβατών και αν δεν αλλάξει κάτι θα ξεπερνάει σε ύψος την πλώρη.

Να φανταστώ εννοείς τα μικτά ντεκ που είναι το πάνω γκαράζ + 2 ντεκ καμπίνες στο ίδιο ύψος; Αν είναι έτσι τότε βάφεται όλη η πλώρη εκτός από τα καμπυλωτά παράπετα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...