Jump to content
Shipfriends

Eλ. Βενιζέλος (ΙΜΟ 7907673)


Recommended Posts

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δεν θα μπορούσε να πάει αντί για τον Έλυρο κάτω?

 

ΟΚ, οι Λίβυοι μελαμψοί είναι, οι πολιτισμικές τους προσλαμβάνουσες διαφέρουν σημαντικά από τις Δυτικοευρωπαϊκές*, αλλά μ@λ@κ@ς δεν είναι εφόσον μάλιστα πληρώνουν.

 

*προσπάθησα να το θέσω κατά το δυνατόν όσο πιό politically correct γίνεται...

Link to comment
Share on other sites

Destination Souda για το πλοίο.

 

Πριν αναχωρήσει απο το Λιβόρνο φαίνεται να υπήρχε θέμα με 43 απλήρωτους (Ιταλούς) ναυτικούς, ενώ υπήρξαν και καταγγελίες απ'αυτούς για θέματα υγιεινής πάνω στο πλοίο.

 

Εδώ του τα λέμε, πάλι καλά για την ΑΝΕΚ που κατάφερε να ξεμπλέξει (και) αυτό το πλοίο. 

Link to comment
Share on other sites

θα μπει, απ όσο μου είπαν , στη θέση του Ελυρος (αντί για το Κρήτη ΙΙ)

Το πλοιο θα φτασει κατω με βαση την τωρινη του ταχυτητα αυριο το πρωι.Αυριο ομως ηταν να αναχωρησει το Κρητη ΙΙ απο Πειραια και οχι απο τα Χανια.Επισης ο Μπεν φανταζομαι οτι θα ειναι αδειος και απο προμηθειες,πληρωμα κλπ και θα επρεπε να γινει μεταφορα απο το Ελυρος(το οποιο αυριο θα ειναι κ αυτο στον Πειραια)στον Μπεν.Αφου λοιπον τα 2 πλοια δεν θα συναντηθουν πως θα καταφερει το Βενιζελος να ετοιμαστει ωστε να μπει απο αυριο στα δρομολογια?

Μηπως παει στη Σουδα για να ξεχειμωνιασει οπως ειχε κανει και παλιοτερα για να γλυτωνει τα ακριβα λιμανιατικα?

Link to comment
Share on other sites

Μίλτο σωστά τα λες. Το Βενιζέλος φτανει αύριο Χανιά. Το champion θα κανε το Χανια-Πειραιας, και το Ελυρος το Πειραιας-Χανια της Δευτέρας. Θα φορτωθεί ότι χρειαστεί στο Βενιζέλος και θα κάνει ο μεγάλος το δρομολόγιο της Τρίτης τελικά. Ο Ελουρος θα αναχωρήσει για tobruk από Χανιά.

Αυτα έμαθα πριν από λίγο

Link to comment
Share on other sites

Άρα δεν έχει μηχανικό πρόβλημα. Δεν πιστεύω να κανει το δρομολόγιο Χανιά - Πειραιάς σε 15 ώρες...

Με τα σινιάλα του πλοίου τι έγινε; Ακόμα γράφει Go in Sardinia?

Link to comment
Share on other sites

Ποιος είπε ρε παιδιά οτι το πλοίο έχει μηχανικό πρόβλημα? όλο τ διάστημα ταξίδευε με 17-20 κόμβους, που προκύπτειτέτοιο ζήτημα? βλάβη είχε παρουσιάσει νωρίτερα το καλοκαίρι η οποία και αποκαταστάθηκε αν κρίνουμε απ τις ταχύτητες που ανέπτυσσε εδώ και πολύ καιρό....

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειπε κανεις οτι το πλοιο εχει τωρα που μιλαμε μηχανικη βλαβη,αλλα ενα πλοιο που καθε τοσο βγαζει κατι δεν ειναι και το πλεον αξιοπιστο.Και οταν ταξιδευε με 17 κομβους αυτο δεν ηταν για καλο,κατι συνεβαινε,γι αυτο και ειχε τοσες ωρες καθυστερηση ολο το καλοκαιρι καθως η γραμμη που εκτελουσε απαιτουσε 20αρια για να βγαινει στην ωρα της.Και στα Χανια αν πηγαινει με 17-18 σε 10 ωρες θα βγαζει το δρομολογιο.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

Μακαρι gpap αν και το θεμα ειναι οτι ποτε τα τελευταια χρονια δεν συνεβαινε κατι τετοιο.Και ειμαστε πολλοι απο Χανια εδω που μπορουμε να επιβεβαιωσουμε οτι εκανε μεχρι και μια ωρα παραπανω ταξιδι απο το Ελυρος.

Link to comment
Share on other sites

Ε,ρε ταλαιπωριες για τα πληρωματα.ο μπεν εχει πληρωμα μεσα?

Ε,ρε τι εχουν να τραβηξει το ξενοδοχειακο που λογικα θα πρεπει την τριτη το πρωι να καθαρισει τον ελυρο κ να φυγει να καθαρισει και τον μπεν.η κουβερτα το ιδιο και γενικα σχεδον ολες οι επιστασιες...ασε που ο ελυρος θα πρεπει να τους απολυσει ολους κ να ξαναναυτολογησει αυτους που θα πανε λιβυη.αληθεια αν λεω,αν δεν τον στελνα πισω τον μπεν και στην καταλληλη ωρα τι θα γινοταν?ποιο καραβι θα βαζε η ανεκ αφου το κρητη 2 δεν τελικα??

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Το πλοιο καιρο τωρα δυσκολευεται τα ξεπερασει τους 18.5 κομβους χωρις ζορι, αν ταξιδευει με 17.5 και δεδομενου οτι η αποσταση Πειραιας-Σουδα, φαναρι με φαναρι, ειναι περιπου 156-156.5 ν.μ. θα κανει ελαχιστα κατω απο 9 ωρες. Τουλαχιστον ας ειναι καθαρος, γιατι απο χωρους εχει ενα σκασμο.

Link to comment
Share on other sites

Ε,ρε ταλαιπωριες για τα πληρωματα.ο μπεν εχει πληρωμα μεσα?

marion, χωρις διαθεση φιλονικιας, τα βαπορια δεν ταξιδευουν "για τα πληρωματα", αλλα (ομιλω περι Ε/Γ) υπαρχουν και ταξιδευουν χαριν των επιβατων (=πελατων). Οποτε ας σκεφθουμε την χαρα, ιδιαιτερα των μονιμων χρηστων της γραμμης, που απο "Ελυρο" θα μεταπεσουν σε "Ε. Βενιζελο" και κατοπιν θρηνουμε και για τα πληρωματα (τα οποια-σημειωτεον-δεν ξερουμε: πληρωνονται στην ωρα τους, εξοφληθηκαν η τους χρωστανε ακομη;)

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνω georios express για τους επιβατες ειναι αυτο που λεμε "εμπρος πισω" και ολοταχως μαλιστα!!!ομως μη ξεχναμε κ την ταλαιπωρια που τραβανε τα πληρωματα,ειδικα της ανεκ τα τελευταια χρονια...μεχρι κ μετακομιση στα γραφεια αποτι ειδα εκαναν!!!!!!!τα προβληματα τα ανεφερες εσυ ο ιδιος.μην να ξανα-αναφερω αλλα αποσα ακουω κ μαθαινω δυστυχως δεν εχουν λυθει στο 100%!!!(δεν περνω αρνητικα το σχολιο σου!!!!!)

Link to comment
Share on other sites

Με βαση την ανακοινωση της εταιρειας στο fb το πλοιο θα μεινει στη γραμμη μεχρι τις 10/9.Αρα μετα η' θα ετοιμαστει και θα μπει καποιο αλλο η' απλα τους χτυπησε ο δαιμων του''τυπογραφειου''.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως στο σύστημα κρατήσεων της ΑΝΕΚ έχει μέχρι 9/9 τον Βενιζέλο. Στην συνέχεια αντικαθίστανται από το ΚΡΗΤΗ ΙΙ που συνεχίζει να υπάρχει και μετά τις 10/10/14

 

Υ.Γ. Τα σινιάλα της  GoInSardinia υπάρχουν ακόμα στο πλοίο;

Edited by panthiras1
Link to comment
Share on other sites

Μήπως αντί για βλάβες στα πλοία έλεγαν ότι δήθεν έβγαζε βλάβη το πλοίο και σταμάταγαν τα δρομολόγια;

Είπαν ότι ο Βενιζέλος έβγαλε βλάβη. Θα φανεί σήμερα από την ταχύτητα που θα αναπτύξει στην διαδρομή Χανιά - Πειραιάς.

Δεν χρειαζεται να το δουμε σημερα για να το καταλαβουμε! Στην Ιταλια πως εκανε 8ωρες καθυστερησεις;!;!;

Πολυ φαντασια εχουν ομως οι ιταλοι ε;! Οποτε δεν τους αρεσει η ναυλωση βγαζουν σκαρτα τα πλοια :P

Και μην ξεχναμε οτι το ΛΑΤΩ "ναυλωσαν" αλλα δεν εφτασε ποτε λογω βλαβης!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...