Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

  • 9 months later...

Εάν έχει μπαζώσει το λιμάνι από το 2012 λόγω των νοτιάδων δεν είναι καθόλου περίεργο!! Το Superferry II έδεσε κανονικά άλλα η άμμος που σηκώνει από το βυθό του λιμανιού δεν είναι ότι καλύτερο για το πλοίο!Αν ειναι ετσι παντως θα πρεπει κατι να γινει γιατι με 1.2 μετρα παραπανω βυθισμα το ΟLYMPUS δεν θα μπαινει

Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

Το θέμα για τον καθαρισμό του λιμανιού του Ρεθύμνου έχει ήδη εγκριθεί και αναμένετε μέσα στης επόμενες μέρες να ξεκινήσει.
Όσο για το Superferry II σίγουρα η πραγματική αιτία που σταμάτησε δεν ήταν για το λιμάνι απλά χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή για δικαιολόγηση της διακοπής του....

Link to comment
Share on other sites

On 5/13/2019 at 1:28 PM, DIMITRISMENTAKIS said:

Μου γεννάται το εξής ερώτημα .. Το Superferry II με 4,7  βύθισμα δηλώσαν οτι έχει θέμα .. Το Olympus που εχει 5,96 που το 2012 εντομεταξυ δεν ειχε .. τωρα δεν θα έχει ; μηπως καιτ δνε μας λένε σωστά;   

 

On 5/13/2019 at 1:53 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Εάν έχει μπαζώσει το λιμάνι από το 2012 λόγω των νοτιάδων δεν είναι καθόλου περίεργο!! Το Superferry II έδεσε κανονικά άλλα η άμμος που σηκώνει από το βυθό του λιμανιού δεν είναι ότι καλύτερο για το πλοίο!

 

40 minutes ago, Nikos_Chania said:

Οι νοτιάδες λίγο δύσκολο να βγάλανε αμμούτσα στο λιμάνι!! Θα ήταν πολύ περίεργο να το κάνανε οι νοτιάδες λοιπόν!!

να εχουμε και εδω τις αναφορες στο λιμανι του ρεθυμνου

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω ποια είναι τα αίτια της ματαίωσης των προσεγγίσεων των δύο Superferry, πέρα από την επίσημη θέση της εταιρείας, στο Ρέθυμνο, θυμάμαι όμως ότι διαχρονικά υπήρχε πρόβλημα με τις προσχώσεις, εξ ου και οι εργασίες που κάθε τόσο γίνονται για την εκβάθυνση και της εισόδου αλλά και της προβλήτας που δένουν τα πλοία της ακτοπλοΐας.

Το Olympus θα δένει στην ίδια προβλήτα που δένουν τα ταχύπλοα ή θα χρησιμοποιεί τη μεγάλη προβλήτα που δένουν τα φορτηγά?

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα κ να κερδισει 1.5 μηνα χασουρας λογω μη κινησεις κ να πηγαινει μονο απο το ηρακλειο κ να ειπε οτι υπαρχει θεμα για το καλυψει κ μετα τις εκβαθυνσεις να γυρισει!γιατι στη ναξο δε βουλωνουν τα φιλτρα;στην ανδρο ειναι καλυτερα;

Edited by margaritis24
Link to comment
Share on other sites

Απο ερώτηση που έκανα σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ 1ο Χέρι όντως είχε θέμα το πλοίο εκεί με τα φίλτρα .. αναρρόφηση άμμου και οι μηχανικοί ταλαιπωρούνταν ... και ξαναέρχομαι στην ίδια σκέψη μου .. αφου πλοίο με μικρότερο Βύθισμα απο το Olympus έχιε θέμα το κακομοιρο αυτό τί θα κάνει εκει ; Και το λέω γιατί οι Ρεθυμνιώτες φωνάζουν που οι εταιρείες δεν τους προτιμούν με συμβατικά καράβια πλοία αλλα δεν φροντίζουν να θέσουν τις κατάλληλες συνθήκες .. 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
On 12/13/2019 at 4:37 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Ένα βίντεο με drone από τη πρώτη άφιξη του Olympus στο Ρέθυμνο 

 

Στο 0:41 διακρίνεται η μια σημαδούρα από τα αβαθή, συνεπώς στη μπούκα του λιμανιού υφίσταται ακόμα ο περιορισμός, δεν είναι όλη εκμεταλλεύσιμη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...