Jump to content
Shipfriends

Πειραιάς - Πάρος - Νάξος - Ίος - Θήρα


Recommended Posts

Θα ψάχνουμε πάλι εισιτήρια να βρούμε στις επιστροφές από Νάξο και Πάρο. Πέρσι δεν σε ένοιαζε είχες το  Νήσος Σάμος και το Νήσος Ρόδος που απορροφούσαν πολύ κόσμο και πάντα έβρισκες και τις full ημέρες . 

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 935
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tώρα που ακυρώθηκε το πρωινό του Νήσος Χίος ξέρουμε αν θα υπάρξει νέο πρωινό  δρομολόγιο για Ίο από Πειραιά;;Μόνο εγώ θεωρώ τις ώρες του Βlue Star Patmos κάθε άλλο παρά ελκυστικές;;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τα Σάββατα 14/07/18, 21/07/18, 28/07/18, 04/08/18, 11/08/18 τα Blue Star 1 & Blue Star 2 θα κάνουν δρομολόγια από Πειραιά στις 10:00 για Πάρο Νάξο Πάτμο Λέρο Κω με επιστροφή από τη Κω στις 22:15 κατευθείαν για Πειραιά. Ενώ τα Σάββατα 18/08/18, 25/08/18 τα Blue Star 1 & Blue Star 2 θα κάνουν δρομολόγια από Πειραιά στις 10:00 για Νάξο Πάρο Πειραιά.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
18 minutes ago, Thanasis aek said:

Δεν ξέρω αν το έχουμε αναφέρει αλλά η attica group έβγαλε το Νήσος Χίος απο το απογευματινό στις Κυκλάδες και έβαλε στην θέση του το Blue Star Patmos όπως και βλέπουμε  εδώ στα δρομολόγια της Blue Star Ferries

Το Πάτμος αντικαθιστά το μικρό μπλε αστεράκι που κάνει το δρομολόγιο των 17:30, το οποίο με τη σειρά του θα κάνει πρωινό δρομολόγιο από Πειραιά για Παροναξία- Μικρές Κυκλάδες, όπως γίνεται τα τελευταία 2 καλοκαίρια. Το Ν. Χίος δεν έχει σχέση με τις αλλαγές αυτές. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ΤΟ Δήλος δεν έχει προς στιγμήν, από τότε που έφυγε το Πάτμος. Δηλαδή, πρέπει να υποχρεώνονται οι κάτοικοι να πηγαίνουν με τα ταχύπλοα ή να κάνουν μια κρουαζιερα;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Θα μας τρελάνουν στην Blue Star.

Μετά την Νάξο στο δρομολογιο της επιστροφής το Βlue Star Delos πήγε στην Σύρο και τώρα επιστρέφει στη Νάξο για να συνεχίσει για Πάρο-Πειραιά (θέλω να πιστεύω 😎)

Όλα αυτά χωρίς να υπάρχει εξήγηση, ανακοινωση ή αύξηση ταχυτητας για κάλυψη του χρονου.

Και εστω οτι πηγε να πάρει φορτηγά που δεν πηρε το μυκονος, κάτι που δεν στέκει αφου επιστρέφει Νάξο,  δεν μπορουσε να προσεγγίσει στη Σύρο μετα την Πάρο; 

Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Nikos_Chania said:

 

Μετά την Νάξο στο δρομολογιο της επιστροφής το πλοίο πήγε στην Σύρο και τώρα επιστρέφει στη Νάξο για να συνεχίσει για Πάρο-Πειραιά (θέλω να πιστεύω 😎)

 

Πώς να γυρίσει προς Πειραιά έχοντας επιβάτες και οχηματα για Σαντορινη? Συνεχισε για κάτω όπως ήταν αναμενόμενο μετά τη μικρή εξασθένιση των ανεμων.

Link to comment
Share on other sites

Τότες να με συγχωράτε, δεν έχει βγει απαγορευτικό για κυκλάδες οπότε ήταν περίεργη η προσέγγιση.

Το Ελληνικη Ακτοπλοία έβαλε μία ανακοίνωση για την τροποποίηση του δρομολογίου

Quote

Σας ενημερώνουμε ότι το F/B BLUE STAR DELOS αναχώρησε στις 18:00 από το λιμάνι της Σύρου, όπου κατέπλευσε για ασφαλή παραμονή, λόγω απαγορευτικού απόπλου με προορισμό τη Σαντορίνη.
Το δρομολόγιο του πλοίου διαμορφώνεται, ως ακολούθως :


Αναχώρηση από Σαντορίνη 21:45, για Νάξο 23:45 – 00:15, Πάρο 01:00 –01:20, άφιξη στον Πειραιά 05:30.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
On 2/14/2019 at 10:56 AM, Panagia Ekatontapiliani said:

Το Blue Star Delos αναμένεται να δέσει για την επισκευή του από την 23/05/19 έως τις 08/06/19.

Έφυγε σήμερα  το πρωί με μεγάλη κίνηση και εβαλε για Σαντορίνη παρα πολλα ΙΧ (πάνω από 100).

Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η δρομολόγηση του πλοίου Terra Jet

 

Quote

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η δρομολόγηση του πλοίου Terra Jet. Συγκεκριμένα, όπώς αναφέρει σχετική σημερινή ανακοίνωση της επιτροπής: η Επιτροπή Ανταγωνισμού αποφάσισε ομόφωνα στην 27η συνεδρίαση της ολομελείας της, την έγκριση της ενεργοποίησης δεσμεύσεων κατ΄ εφαρμογή της απόφασης 658/2018 της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Συγκεκριμένα, μετά από εξέταση των στοιχείων που υποβλήθηκαν από την εντολοδόχο εταιρεία Deloitte Business Solutions Α.Ε., ενέκρινε το αίτημα των εταιρειών Goldenstep Shipping Ltd και Goldenstep Shipping ΕΠΕ, περί δρομολόγησης του Ε/Γ-Ο/Γ Ταχύπλοου Πλοίου Terra Jet στη γραμμή Πειραιάς - Πάρος - Ίος - Θήρα και Θήρα - Ίος - Πάρος - Πειραιά κατά το χρονικό διάστημα από 01/06/2019 εως 30/09/2019 και ταυτόχρονης αποδρομολόγησης του πλοίου Hellenic Highspeed της εταιρείας Attica Ανώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών, στο πλαίσιο της   ενεργοποίησης των δεσμεύσεων που προβλέπει η απόφαση 658/2018 της Επιτροπής Ανταγωνισμού.https://www.zougla.gr/money/etairika-nea/article/egri8ike-apo-tin-epitropi-antagonismou-i-dromologisi-tou-pliou-tera-jet

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...