Jump to content
Shipfriends

Πειραιάς - Πάρος - Νάξος - Ίος - Θήρα


Recommended Posts

  • Replies 935
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Πέρασαν και τα άλλα δρομολόγια του Highspeed 4 με μικρές διαφορές.Δηλαδή τις Παρασκευές και Κυριακές δεν θα προσεγγίζει Κουφονήσια αλλά μόνο Πάρο Νάξο.Τα άλλα είναι ίδια με πέρυσι!

https://hellenicseaways.gr/routes/view/56/515

 

https://hellenicseaways.gr/routes/view/57

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Σαφώς λόγω ταχύτητας αλλά από Ηράκλειο;Όλα τα άλλα ταχύπλοα του Ηλιο αν εξερέσουμε τα δύο μικρά και τα Champion πάνε μέχρι 31(Tera,Paros).Πιο θα ανταγωνιστεί το Highspeed 7 με 38 μίλια;

Edited by Champion Jet_2
Link to comment
Share on other sites

Αυτή η γραμμή και πέρυσι είχε ανακοινωθεί αλλά δεν έγινε καθόλου!! Θα μετρήσει τα κουκιά της η Seajet και εάν της βγαίνουν τα πλοία θα δουλέψει κάποιο πλοίο αλλιώς βλέπω να επαναλαμβάνεται το περσινό σκηνικό.

Link to comment
Share on other sites

Πέρυσι το Tera Jet ήταν δηλωμένο σε αυτή τη γραμμή. Αλλά εξαιτίας της απασχόλησης του με τους μετανάστες, δεν ήρθε ποτέ, εάν και τελειώσει την απασχόληση στις αρχές του καλοκαιριού!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 11/1/2017 at 1:38 PM, Panagia Ekatontapiliani said:

Ανάρτησε η HSW τα δρομολόγια του Νήσος Σάμος στη γραμμή Πάρο Νάξο Θήρα από τις 31/03/17 έως 31/10/17. Και του Highspeed 4 για το διάστημα 07/04/17 έως 25/05/17.

Το Highspeed 4 αφαίρεσε από τα δρομολόγια του τη Νάξο από τις 07/04/17 και 19/04/17 και βλέπουμε ότι μετά ακυρώνει τα δρομολόγια του μέχρι τον Ιούνιο!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Λόγω του 3ημερου της Καθαρής Δευτέρας το δρομολόγιο της Καθαρής Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου του Blue Star Delos θα προστεθεί η Ίος. Έτσι το δρομολόγιο διαμορφώνεται από Πειραιά στις 07:25 για Πάρο (11:40-11:55), Νάξο (12:40-12:55), Ιο (14:05-14:15), Σαντορίνη 15:10. Η επιστροφή από την Ίο στις 14:15 για Σαντορίνη (15:10-15:30), Νάξο (17:30-18:00), Πάρο (18:45-19:15), Πειραιά 23:25.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
10 hours ago, margaritis24 said:

Ναι αλλα η blue star καθε τριτη πεμπτη θα κατεβαινει το blue star 2 παρο ναξο πρωινο κ θα περνει τα φορτηγα κ το delos θα πηγαινει της σαντορινης οποτε ολοι θα εξυπηρεντουνται..

Τελικά δεν θα έχει δρομολόγια το Blue Star 2 για Πάρο Νάξο παρά μόνο τα Σάββατα (15/07/17, 22/07/17, 29/07/17, 05/08/17 & 12/08/17) από τα μέσα Ιουλίου μέχρι τα μέσα Αυγούστου και από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα τέλη Αυγούστου (9/08/17 & 26/08/17) για Σαντορίνη.

Link to comment
Share on other sites

οπως το γραφετε, ακουγεται σαν να εχει παρατησει η blue star και την παρο και την ναξο και την σαντορινη, κατι το οποιο απεχει απο την πραγματικοτητα.

το καυτο διμηνο, εκτος απο τα εκτακτα που ανεφερε ο π100, για παρο & ναξο εχει 2 δρομολογια σταθερα &  κυριακη τριτη πεμπτη το πρωινο του ναξος & καθε παρασκευη βραδυ το ναξος για παρο απο μεσα ιουλιου μεχρι τελος αυγουστου.

για σαντορινη εκτος απο το δηλος καθε πρωι, θα πηγαινει και το πατμος καθε παρασκευη κυριακη & τρτη απογευμα.

αν δε, υπαρξει περισσοτερη κινηση για σαντορινη, ολο και κανενα εκτακτο call του ηρακλειωτικου, θα δουμε για τα φορτηγα.

 

Link to comment
Share on other sites

Δεν είπε κάνεις ότι εγκαταλείπει τη γραμμή της Παροναξιας η Blue Star Ferries, απλώς θα έχει 3 λιγότερες προσεγγίσεις προς τη Σαντορίνη φέτος. Δεν νομίζω ότι θα δούμε επισκέψεις του Ηρακλειωτικου πλοίου για να καλύψει τις ανάγκες της Σαντορίνης, μιας και δεν περισσεύει χώρος συνήθως στο γκαράζ αυτών των πλοίων!! Το Νήσος Σάμος θα δουλέψει αρκετά με τη Σαντορίνη είτε σε επιβάτες είτε στα φορτηγά, γιατί τα δρομολόγια είναι σχεδιασμένα για το συγκεκριμένο νησί!! Μιας και στη Σαντορίνη, τα φορτηγά δεν έχουν αποκλειστική μεταφορά με τη Blue Star Ferries γιατί περνάνε το Πρέβελης και το Αδαμάντιος Κοραής από το νησί που παίρνουν φορτηγά. Στη Πάρο και στη Νάξο έχουν συμβόλαια τα φορτηγά με τη Blue Star Ferries οπότε δύσκολα θα φύγουν κάποιοι από το «μαντρί»

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
12 hours ago, Nikos_Chania said:

To Delos θα συνεχίσει κανονικά για Σαντορίνη μετά την Ίο και δεν θα προσεγγίσει Ίο στο ανέβασμα!

Αν το είδες απ' την ιστοσελίδα της BSF το έχουν λάθος. Το σωστό είναι στο σύστημα κρατήσεων.

Link to comment
Share on other sites

Παντως απο τις ταχυτητες του Παρος σημερα αλλα και του Ναξος χθες (με το Νησος Μυκονος) η Blue Star δειχνει να μην της καιγεται καρφι για τον ανταγωνισμο σε ολες τις γραμμες και μπαινουν ψυχραιμα στην κοντρα

Link to comment
Share on other sites

Καλα η κοντρα με το μυκονος δεν ειναι κ κοντρα!3κομβους παραπανω παει το αλλο κ με 20 λεπτα διαφορα μαζευοντε πολυ γρηγορα κ πολυ πριν την συρο οσο κ να προσπαθησει το vlue star..οσο για ττο σαμος κ να το πιασει πριν την παρο με τα φορτηγα που εχει να βγαλει εκει παλι θα το χασει κ δεν θα το προλαβει στην ναξο

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το Blue Star Naxos θα εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο στις 13/4 προς Πάρο & Νάξο στις 21:00. Επίσης, το Blue Star Patmos θα προσεγγίσει την Πάρο και τη Νάξο στα δρομολόγια του προς Δωδεκανησα στις 11, 13, 18, 20, 25 & 27/4 και στις 17/4 στο δρομολόγιο προς Πειραιά.

Edited by Blue Star Delos
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...