Jump to content
Shipfriends

Πειραιάς - Πάρος - Νάξος - Ίος - Θήρα


Recommended Posts

  • Replies 935
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Πριν αναχωρούσε από Σαντορίνη 15:30 και έφτανε Πειραιά 23:25

ενώ από 10/12 θα αναχωρεί από Σαντορίνη 19:30 (Δευ&Τετ 20:00) και θα φτάνει την επομένη το πρωί Πειραιά (5:35)

Link to comment
Share on other sites

Aν και για όλο τον Δεκέμβριο, στα δρομολόγια του πλοίου που είναι περασμένα στο σύστημα, έχει αναχώρηση από την Πάρο στις 23.30 και άφιξη στον Πειραιά στις 05.35 (της επομένης βέβαια), την 31η Δεκεμβρίου ;) είναι περασμένο διαφορετικό ωράριο. Αναχώρηση από Πάρο στις 19.50 και άφιξη στον Πειραιά .....23.59 (ακριβώς !!!). :D

Link to comment
Share on other sites

Υποθέτω τo 23:59 το χρησιμοποιούν γιατί έχει παρατηρηθεί σύγχυση επιβατών κάποιες φορές με το 00:00 αναφορικά με την ημερομηνία (όπως και στην περίπτωση των μεσονυκτιων αναχωρήσεων της Βενετίας από Πάτρα).

Link to comment
Share on other sites

Έτσι, έτσι.

Πράγματι, σωστά, "τo 23:59 το χρησιμοποιούν γιατί έχει παρατηρηθεί σύγχυση επιβατών κάποιες φορές με το 00:00 αναφορικά με την ημερομηνία" και έχουμε ξανααναφερθεί σε αυτό το θέμα και σωστό είναι να γίνεται. Μόνο που χρησιμεύει στη μη σύγχυση των επιβατών όταν πρόκειται για την ώρα αναχώρησης (άρα και την ημέρα αναχώρησης) του πλοίου ή οποιουδήποτε άλλου μέσου και όχι βέβαια όταν χρησιμοποιείται για την ώρα άφιξης, όπου δεν έχει καμμία απολύτως σημασία.

Πολύ δε περισσότερο στη συγκεκριμμένη περίπτωση, όπου είναι απολύτως βέβαιο ότι στις 23.59 το πλοίο θα βρίσκεται έξω από το λιμάνι και θα δέσει γύρω στις 00.15.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Εφ' όσον θα υπάρχει το ΙΘΑΚΗ από Ραφήνα, δεν υπάρχει λόγος να πιάνει και Ίο...

 

Οι ώρες προσέγγισης στη Νάξο του Δήλος και του Ιθάκη βολεύουν για ανταπόκριση της Ίου με το Ιθάκη από και προς Πειραιά. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν για την Ίο θα μπορεί να βγαίνει ένα εισιτήριο από/προς Πειραιά, ώστε να μην επιβαρύνεται υπερβολικά ο επιβάτης πληρώνοντας ξεχωριστά την διαδρομή Νάξο-Ίο, που σίγουρα τα 2 διαφορετικά εισιτήρια συνολικά θα είναι ακριβότερα από το απευθείας εισιτήριο.

Link to comment
Share on other sites

Να πουμε πως απο χθες Κυριακη 31/3 το δρομολογιο επιστροφης blue star απο Σαντορινη Ναξο Παρο γυριζει Πειραια 23.25 και οχι ξημερωματα οπως ολο το χειμωνα.

Link to comment
Share on other sites

Ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του Αίολος Κεντέρης για την γραμμή Πάρο - Νάξο - Ίο - Σαντορίνη απο 28/06 εως 01/09 (που είναι η τετράμηνη δρομολόγηση???) τα οποία είναι νυχτερινά!!!!icon_surprised.gificon_surprised.gificon_surprised.gif

http://www.nel.gr/routes/dromologia/...ios-thira.html

 

Τα δρομολόγια του Αίολος Κεντερης στη γραμμή της Παροναξιας αφαιρέθηκαν από το site της ΝΕΛ!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εκτακτο του BS ITHAKI λογω της απεργιας της Πρωτομαγιας..Θα φυγει απο πειραια Μ.Τριτη 21.15 για Συρο Παρο Ναξο Ιο Θηρα. Αναχωριση απο Σαντορινη την επομενη στις 13.00 για το αντιστροφο. Επισης στο συστημα φαινεται εκτακτο του ΙΘΑΚΗ Μ.πεμπτη ωρα 09.00 για Παρο Ναξο Πειραια.

Edited by gpap2006
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Το σημερινό δρομολόγιο του Highspeed 6 για Πάρο Νάξο Ίο Σαντορίνη, επειδή δεν είναι έτοιμο το Highspeed 6 (είναι για δεξαμενισμό), το Highspeed 4 είναι στη Σύρο για επαναδεξαμενισμό, το εκτελεί το Highspeed 5

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...