Jump to content
Shipfriends

Ο ήλιος καίει, και γι' αυτούς, τους gay


Recommended Posts

Η Cunard Cruise Line, πλοιοκτητρια εταιρεια του διασημου Queen Mary 2, συμφωνησε να ναυλωσει το πλοιο για ενα διαπλου του Ατλαντικου που θα απευθυνεται αποκλειστικα και μονο σε ομοφυλοφιλη πελατεια.

Πιο συγκεκριμενα το πλοιο θα αποπλευσει απο τη Νεα Υορκη στις 29 Μαιου του 2007 ναυλωμενο στην RSVP, μια εταιρεια που διοργανωνει διαφορες εκδηλωσεις που απευθυνονται στο ομοφυλοφιλικο(ανδρικο και γυναικειο) αλλα και διασεξουαλικο(transgender) κοινο. Ολοι οι επιβατες θα απολαυσουν κατα τη διαρκεια της κρουαζιερας παρτυ, ομιλιες και αλλα διαφορα happenings και δραστηριοτητες, με το σχετικο κοστος να μην εχει ακομα γινει γνωστο.

Πηγη η Tradewinds

ΥΓ: Θα παρακαλουσα οχι ξυπνητζιδικα σχολια, η ειδηση ειναι σοβαρη.

Link to comment
Share on other sites

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι είναι χειρότερο για τους ομοφυλόφιλους:

να τους "κράζουν" στο δρόμο ή να τους αντιμετωπίζουν σαν ένα -ακόμα- "target group" με φράγκα και προς "άρμεγμα"? :o

ΥΓ. Ελπίζω το ανωτέρω να μην εκληφθεί ως "ξυπνητζίδικο σχόλιο".

Link to comment
Share on other sites

Σε συνεχεια του παραπανω και παρα τα φαιδρα-εγκαθετα σχολια ορισμενων(αλλος εχει το ονομα κι αλλος τη χαρη), να πουμε οτι χθες ανακοινωθηκε και απο την Royal Caribbean International οτι το Freedom of the Seas ναυλωθηκε για μια κρουαζιερα στην Καραιβικη απο την εταιρεια Atlantis Events που απευθυνεται σε αναλογο κοινο. Το πλοιο θα αναχωρησει απο το Μαιαμι στις 28-01-2007 και θα κανει κρουαζιερα με 7 διανυκτερευσεις για San Juan, St Maarten και Labadee.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Κρουαζιερόπλοιο με 2.500 γκέι

Ένα κρουαζιερόπλοιο με 2500 γκέι θα έρθει στη Ρόδο την Παρασκευή, μετά από αλλαγή του δρομολογίου του προς το Κουσάντασι, ύστερα από τις γνωστές βομβιστικές ενέργειες που έπληξαν τον Τουρκικό τουρισμό. Το «Μπρίλιαν οφ δε σιις» μεταφέρει 2000 περίπου γκέι γυναίκες.

απο το skyfm της ροδου η ειδηση.

ειλικρινα απορω τι θα εκαναν 2500 λεσβιες στην τουρκια. να πηγαιναν 2500 gay ανδρες να το καταλαβαινα.:D

ΥΓ1 το Brilliance of the Seas θα εννοουν

ΥΓ2 ΙΔΟΥ

Link to comment
Share on other sites

axaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxaxaxax

teleio booking! ante na eisai dokimaki kai na xairesai pou ekleises na doulepseis se krouazeroploio!

8a "plakw8oun" sto mati omws.....

ase na deis maliotrabhgma pou 8a pesei me zhlies xwrismous kai 3-way valves

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

dspphoto?id=223713

Πηγη: Η Κυριακατικη Ελευθεροτυπια

Αναπτύσσεται και στη χώρα μας ο πολύ επικερδής τουρισμός για ζευγάρια ομοφυλόφιλων

Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που τις τελευταίες ημέρες άκουσε τα πάντα, αυτός είναι σίγουρα ο δήμαρχος της Τήλου, Τάσος Αλιφέρης. Μέχρι ότι πάντρεψε τους γκέι για να διαφημίσει το νησί τού καταλόγισαν...

Η αλήθεια, είναι, πάντως, ότι ο τουρισμός των ομοφυλοφίλων προσφέρει στη χώρα μας περίπου 1,5 δισ. ευρώ ετησίως! Το γιατί το εξηγεί ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΤ Γ. Πατέλλης: «Μελέτες έδειξαν ότι οι γκέι ξοδεύουν περίπου 2 με 2,5 φορές περισσότερα χρήματα από όσο οι άλλοι τουρίστες. Θέλουν να ταξιδεύουν με άνεση, στα καλύτερα ξενοδοχεία, και έρχονται με μεγάλη παρέα, γεγονός που πολλαπλασιάζει τους λογαριασμούς.

*Ενα μεγάλο μέρος των γκέι τουριστών (3% διεθνώς) επιλέγει τις κρουαζιέρες στο Αιγαίο (Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο) και, μάλιστα, στα μέσα Ιουλίου αναμένεται εισβολή στα ελληνικά χωρικά ύδατα του υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου «Navigator of the seas» με 3.200 ομοφυλόφιλους!

Το πλοίο της αγάπης

Το πλεούμενο παλάτι διαθέτει κάθε λογής ανέσεις για τους επιβάτες του. Από πισίνες και θέατρα μέχρι πίστα για πατινάζ, τοίχους αναρρίχησης και πολλά άλλα. Αλλωστε, κάθε άλλο παρά φθηνό είναι: το εισιτήριο στο «πλοίο της αγάπης» κοστίζει από 2.000 έως και 8.000 ευρώ για λίγες ημέρες.

*Το «Navigator» προφανώς δεν θα καταπλεύσει στην Τήλο, αφού το λιμάνι της είναι μικρό. Οι γκέι που παντρεύτηκαν, όμως, εκεί μπορούν να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος όπου θέλουν, καθώς αυξάνονται συνεχώς τα ταξιδιωτικά γραφεία του είδους.

*Στη χώρα μας υπάρχουν περί τα 10 γραφεία με ειδικά τμήματα για διακοπές ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Ο υπεύθυνος του ταξιδιωτικού γραφείου Windmills, Γ. Αρμακόλας, τονίζει: «Αιτήματα για γάμους επισήμως δεν έχουμε. Διοργανώνουμε όμως ταξίδια για γκέι ζευγάρια σε μέρη όπου ισχύει ο θεσμός, όπως στο Βερολίνο, το Λονδίνο ή σε πόλεις της Ολλανδίας. Τώρα το αν εκεί μπορεί να πραγματοποιούνται γάμοι δεν μπορεί κανείς να το ξέρει, καθώς τέτοιες διαδικασίες διοργανώνονται πριβέ».

*Συχνό φαινόμενο ωστόσο, όπως μας εξηγεί ο συνομιλητής μας, είναι οι τελετές όρκων αιώνιας πίστης, που πραγματοποιούνται με τη δέουσα πολυτέλεια: «Είναι μια διαδικασία που γίνεται πολύ τόσο σε κρουαζιερόπλοια όσο και στα ελληνικά νησιά όπου ταξιδεύουν τα γκέι ζευγάρια».

*Ο εκπρόσωπος του συνδέσμου ταξιδιωτικών γραφείων Γ. Ευαγγέλου θεωρεί πάντως ότι στη χώρα μας δεν είναι εύκολη η σωστή διοργάνωση του γκέι τουρισμού, ο οποίος απαιτεί διακριτικότητα και ειδικό συντονισμό: «Δεν υπάρχει οργάνωση για απλά πράγματα, πόσω μάλλον για ένα κοινό με διαφορετικές απαιτήσεις».

Link to comment
Share on other sites

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι είναι χειρότερο για τους ομοφυλόφιλους:

να τους "κράζουν" στο δρόμο ή να τους αντιμετωπίζουν σαν ένα -ακόμα- "target group" με φράγκα και προς "άρμεγμα"?

το εχουμε ξαναδει το θεμα πριν 2 χρονια. Αυτα βεβαια ειναι οσα βγαινουν στη φορα. Ποσες αλλες τετοιες περιπτωσεις κρουαζιερας που δεν εχουμε παρει χαμπαρι. Καθεται ο shipfriend στη Μυκονο και στη Σαντορινη και καμαρωνει τα κρουαζιεροπλοια και οι απο μεσα καμαρωνουν... τον shipfriend.:D

την κρουαζιερα του navigator of the seas (ή μηπως navigaytor of tha seas?), τη διοργανωνει το ιδιο γραφειο που ειχε διοργανωσει και την προπερσυνη του Brilliance of The Seas και με την ιδια εταιρεια.

ΥΓ 10 ιουλιου στο μάικονος με overnight παραμονη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 2 years later...

να ξαναθυμηθουμε το παραμελημενο αυτο topic B)

φρεσκα κουλουρια εχει ο κουλουρας.

αυγουστιατικη κρουαζιερα απο ρωμη για μυκονο σαντορινη κουσαντασι μαλτα παλερμο κωνσταντινουπολη. ξεκινα 24/8 απο civitavecchia και επιστρεφει 3/9 (10 μερες στο μελι :D ). το celebrity equinox θα εχει το βαρυ καθηκον. η κρουαζιερα ειναι ηδη sold out, αλλα αν περνα ακομη η μπογια σας, στηθειτε στο terminal στη civ και ολο και καποιος/α θα σας λιμπιστει.

ΥΓ: αυτες τις μερες τρεχει και μια αλλη απο κωνσταντινουπολη για πειραια μεσω λημνου σμυρνης, τσεσμε, κω, σαντορινης και μυκονου. 7 μερες στο seabourn quest (17-24/8). τη χασαμε ομως.

το καλυτερο ερχεται σε εξι μηνες. 2-10 φεβρουαριου του 2013 πανω στο independence of the seas εχει κρουαζιερα στην καραιβικη. φλοριντες, αιτες, αγιοι κιτς και διαφοροι αλλοι προορισμοι γεματοι λαγνους hispanics που περιμενουν το 50δολαρο σας για να σας χαρισουν μια αξεχαστη νυχτα ^_^

Link to comment
Share on other sites

Μού κάνει εντύπωση πάντως που καμμιά απ'τίς κρουαζιέρες αυτές δέν περνά και απ'την Τήλο.Αλλά θα μού πήτε,τώρα που απεβίωσε ο δήμαρχος,ποιός θα τους παντρεύη;

Link to comment
Share on other sites

να ξαναθυμηθουμε το παραμελημενο αυτο topic B)

Eπίσης η... "χαρά" των ομοφοβικών μελών του φόρουμ αυτό το topic!

Πέτυχα την Άνοιξη και την κρουαζιέρα των Βέλγων ανταγωνιστών, ψάχνοντας τη νέα πλοιοκτήτριά του Horizon, όταν πήρα χαμπάρι ότι έχει αλλάξει σινιάλα. Φορά πλέον αυτά της Crosieres de France (γαλλική αγορά), αφού μεταφέρθηκε από την Pullmantur (ισπανική αγορά) στην πρώτη, επίσης θυγατρική της Royal Caribbean.

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

Tετοιου ειδους κρουαζιερες γινονται χρονια τωρα. Και μη μου πειτε πως σοκαρεστε, ναι ζουν αναμεσα μας και τις περισσοτερες φορες ειναι πιο σημαντικοι καταναλωτες απο αλλες ομαδες (βλ. πολυτεκνο...)!

ΥΓ. επισης δε θα ηταν πιο σωστο να αλλαξει ο τιτλος σε Gay κρουαζιερες παρα το ''λογοπαιγνιο'';;

Edited by yoryos
Link to comment
Share on other sites

Προφανώς οι πολύτεκνοι έχουν άλλες οικονομικές προτεραιότητες απ'το να πάνε κρουαζιέρα...

Ο τίτλος είναι από τραγούδι τού συγκροτήματος "Το Πλοκάμι Τού Καρχαρία".

Τέλος,το οξύμωρο είναι πως πολλές φορές οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι παραπονιούνται γιά "διακρίσεις"

σε βάρος τους από τους υπόλοιπους ανθρώπους,όμως οι ίδιοι φροντίζουν με κάθε τρόπο (π.χ. all-gay cruises) να "προβάλλουν" και να "διαφημίζουν" αυτήν την διαφορετικότητά τους...

Link to comment
Share on other sites

περισσοτερες φορες ειναι πιο σημαντικοι καταναλωτες απο αλλες ομαδες (βλ. πολυτεκνο...)

Όπως διδαχτήκαμε και στο tourism marketing κάποτε, όχι τις περισσότερες φορές, αλλά πάντα. Ειδικότερα στους τομείς των ακινήτων, των αυτοκινήτων, ηλετρονικών ειδών και ταξιδίων (συμπεριλαμβανομένης και της κρουαζιέρας). Όχι γιατί δεν έχουν (οι περισσότεροι) παιδιά (με ότι συνεπάγεται αυτό), αλλά γιατί βγάζουν πιο πολλά λέφτα. O κολοσσός TUI έχει ξεχωριστό τμήμα για gay & lesbian services.

Πιο συγκεκιμένα, "Lesbians and gay men are a dream market for the tourism industry" (στοιχεία 2009, USA).

Gay People have higher disposable Incomes:

  • For gay men and women, the average household income is $81,500 per year, almost 80% above the average U.S. household income of $46,326.
  • 40% of gay men reported household incomes in excess of $100,000 per year. 36% of lesbians reported household incomes in excess of $100,000 per year.
  • Gay men and lesbians with household incomes of $250,000+ travel more, spend more and cruise more than other gays and lesbians and indicate they prefer places that are restful, luxury oriented, and either mostly LGBT or exclusively gay.
  • Over 55% of gay men and 65% of lesbians are partnered or live with a significant other.

Higher Incomes = More Travel

  • 83% of U.S. lesbian and gay men have a current passport, compared to 34% of all adult US citizens.
  • 85% of lesbians and gay men are more likely to purchase products and services from companies that advertise in the LGBT Media.
  • 81% of gay travellers purchased an airline ticket online.
  • 77% of gay travellers purchase their accommodations online.
  • Gay men and lesbians travel more widely than their mainstream counterparts both domestically and internationally and those with higher incomes travel even more frequently, especially for leisure purposes.

Υπάρχει και ο ΙLGTA.

Edited by .voyager
Link to comment
Share on other sites

Και ό τίτλος του topic να μην αλλάξει καθόλου. Αφού έτσι (gay) προτιμούν να αποκαλούνται οι ίδιοι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, οι shipfriends πρέπει να γίνουν politically correct με το ζόρι για να μην κατηγορηθούν ως ομοφοβικοί;

Edited by proud_ionian
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

το καλυτερο ερχεται σε εξι μηνες. 2-10 φεβρουαριου του 2013 πανω στο independence of the seas εχει κρουαζιερα στην καραιβικη. φλοριντες, αιτες, αγιοι κιτς και διαφοροι αλλοι προορισμοι γεματοι λαγνους hispanics που περιμενουν το 50δολαρο σας για να σας χαρισουν μια αξεχαστη νυχτα ^_^

πλησιαζει η ωρα και το σχετικο url εχει περισσοτερο υλικο

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Παντως περαν απο τη πλακα..οκ μπορει να μην ειναι το πιο προτιμητεο στην κοινωνια απο τη στιγμη που μαθαινουμε στα Θρησκευτικα "Ευα και Αδαμ" και οχι "Αδαμ και Μητσος"...αλλα οσο περνουν τα χρονια ,καταληγω πως στην ΕΛλαδα ειμαστε καπως πουριτανοι   B)  B)

Edited by Petros P
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Aπο Πειραιά μέσω Σαντορίνης-Πάτμου για Τel Aviv! ;)

Oπότε η Λουκά έχει επιλογές λιμανιών Πέτρο :P

Μάλλον κάτι λάθος τα λέτε.Το Tel-Aviv δέν έχει λιμάνι,η Haifa έχει.Οπότε θα πάνε εκεί και θα τους παραλάβουν τα πούλμαντα

διά τα περαιτέρω.Μιά ώρα δρόμος είναι άλλωστε.

Την Λουκά να την αφήσουν στην Σαντορίνη,ή καλύτερα στην Νέα Καμμένη,να κάνη και λίγη σάουνα.Θα συναντήση και τον Καμμένο τών ΑΝ-ΕΛ εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...