aggelos_lask Posted May 6 Posted May 6 (edited) On 5/6/2025 at 9:35 PM, rafina-lines said: Έχεις δίκιο σε όλα @aggelos_lask!!! Είπαμε: Εδώ σε μας δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ!!! Όσον αφορά την αστική συγκοινωνία, είναι κατεστημένο το ΚΤΕΛ εδώ και χρόνια, γι'αυτό δεν αλλάζει ούτε αυτό! Το ξέρουν πως αν χάσουν τη Ραφήνα έχουν τελειώσει, γι'αυτό προσπαθούν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια! Βλέπεις τα αστικά να έχουν φτάσει Παλαιά Φώκαια, Μαρκόπουλο, Κερατέα, κι απ'την άλλη κατεύθυνση Ν. Μάκρη, Μαραθώνα, κλπ, και μάλιστα τώρα τελευταία με ολοκαίνουρια λεωφορεία ΜΑΝ στις γραμμές τους, τα βλέπεις και τα λυμπίζεσαι. Κι εμείς εδώ ακόμη με τα ΚΤΕΛ που κάνουν ό,τι θέλουν, με σαράβαλα οχήματα, με ακυρώσεις δρομολογίων, με ό,τι χειρότερο μπορείς να φανταστείς! Η αστική συγκοινωνία μας προσπέρασε κυριολεκτικά!!! Ήταν πριν κάνα 2μηνο να γίνει μια συνάντηση του πρώην υπουργού μεταφορών με τους τοπικούς "άρχοντες" εδώ πέρα σε μας, ακυρώθηκε λόγω.... ανασχηματισμού από την κυβέρνηση! Λες και με την αλλαγή του υπουργού άλλαξε και η κυβέρνηση(!!!) οπότε πάμε πάλι όλα τα σχέδια από την αρχή. Φέρνουν δικαιολογίες συνέχεια για οτιδήποτε πρόκειται να αλλάξει κάτι σ'αυτό το σημείο που λέγεται Ραφήνα! Γιατί πλέον κυριολεκτικά σημείο έχουμε καταντήσει αφού οι αλλαγές μας έχουν περικυκλώσει σε απόσταση 3χλμ δυτικά, βόρεια και νότια. Εντός αυτών των 3χλμ δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ!!! Οπότε μην περιμένεις κι εσύ ΤΙΠΟΤΑ!!! Έχω απογοητευτεί εδώ και χρόνια από τους ανθρώπους εδώ, το έχω ξαναπεί πολλές φορές, δε βλέπω πουθενά φως.... Ούτε ένας στοιχειώδης δρόμος, ούτε μια στοιχειώδη συγκοινωνία! Δλδ το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!!! Για τρένο δεν το θίγω καν! Άστο, εδώ και 25 χρόνια το περιμένουμε, ποιο κυάλι λες??? Ούτε με το καλύτερο αστεροσκοπείο του κόσμου δεν το βλέπεις!!!! ΤΙΠΟΤΑ!!! Κατεβαίνω συχνά Ραφήνα, αλλά όταν δεν έχω αυτοκίνητο έρχομαι με συγκοινωνία.Προσωπικά μου αρέσει φουλ η Ραφήνα, δηλαδή αν είχε κανονική συγκοινωνία θα κατέβαινα ακόμα πιο συχνά!!Κάτι πρέπει να γίνει,που να κάνω παράπονο για τα ΚΤΕΛ Αττικής, είχα πάει να λιποθυμήσω από την ζέστη μέσα εκεί,επίσης την Κυριακή ο οδηγός πήγε να κόψει ένα χέρι μιας κυρία στην πόρτα που βάζουμε τις βαλίτσες.Δηλαδή έλεος πια,όλα αυτά καταγγελία θέλουν.5€ δεν αξίζει καν πήγαινε έλα από Νομισματοκοπείο Edited May 9 by polmyt μεταφορα ποστ
rafina-lines Posted May 7 Posted May 7 Φίλε μου, @aggelos_lask, μην περιμένεις να βγάλεις άκρη με το ΚΤΕΛ και τα παράπονα που θα κάνεις. Όλοι έχουν κάνει παράπονα, αλλά σε κανέναν δεν έπιασε τόπο. Υπάρχει ντε και καλά ο "υπεύθυνος" που είναι στα γραφεία της "εταιρίας" στην παλιά αφετηρία στο Πεδίο του Άρεως: Πατησίων 68 & Κότσικα 2, τηλ. 2108808000, email: [email protected], καθώς και μια φόρμα επικοινωνίας που στην παραθέτω παρακάτω: http://ktelattikis.gr/contact.html Μην περιμένεις πάντως να βγάλεις άκρη. Ένα κάρο άνθρωποι έχουν κάνει τα ίδια και δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ!!! Τα κάνουν γαργάρα μεταξύ τους. Αφού δεν υπάρχει κάποιος ανώτερος να τους πει κάτι....
togias_k Posted May 7 Posted May 7 Εντωμεταξύ όχι μόνο η συγκοινωνία περιορίζεται στα κτελ, αλλά τα περισσότερα οχήματα είναι σε ελεεινή κατάσταση. Η αστική συγκοινωνία έχει φτάσει μέχρι τον Μαραθώνα, το 2ο λιμάνι της Αττικής δεν έχει, αν είναι δυνατόν.
aggelos_lask Posted May 7 Author Posted May 7 (edited) Ευχαριστώ πολύ,θα γράψω κάποια πράγματα αν τα διαβάσουν τα διάβασαν Edited May 7 by polmyt quote
SuperRunner Posted May 7 Posted May 7 Συγγνώμη για το εκτός θέματος σχόλιο, αλλά γι'αυτό και το κτελ Θεσσαλονίκης διέκοψε τη συνεργασία μαζί τους. Ήταν απαράδεκτοι μέχρι αηδίας.
ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ Posted May 7 Posted May 7 Δλδ συνεργάζεται το ΚΤΕΛ Θεσ/νίκης με το ΚΤΕΛ Αττικής γιά τον Πειραιά κ δεν συνεργάζεται γιά τη Ραφήνα;; Δεν το καταλαβαίνω αυτό Ίδιες εταιρείες είναι.
ΕΥΔΟΞΟΣ Posted May 7 Posted May 7 Πριν λίγους μήνες είχα συναντήσει έναν εισαγωγέα μεταχειρισμένων λεωφορείων και μου είχε πει ότι το ΚΤΕΛ Αττικής έχει τα χειρότερα λεωφορεία από όλους τους υπόλοιπους. Τώρα όσο αφορά το της Θεσσαλονίκης, είχα διαβάσει ότι διέκοψαν εντελώς τη συνεργασία τους με το της Αττικής. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για τη Ραφήνα.
SuperRunner Posted May 7 Posted May 7 Δεν συνεργάζονται πουθενά πλέον. Υπήρχε μία συνεργασία του στυλ στα 20 δρομολόγια ημερησίως τα 4 ήταν του Αττικής και τα υπόλοιπα 16 του Θεσσαλονίκης. Διακόπηκε η όποια συνεργασία μεταξύ τους. Μεταξύ Πειραιά-Αθήνας-Θεσσαλονίκης πάνε-έλα όλα τα δρομολόγια τα έχει αναλάβει εξολοκλήρου το Κτελ Θεσσαλονίκης. Αν δοθεί η σχετική άδεια στο Κτελ Θεσσαλονίκης, ίσως προσθέσουν τη Ραφήνα και το Λαύριο στα δρομολόγιά τους. Περισσότερα διάβασε εδώ.
aggelos_lask Posted May 8 Author Posted May 8 2 hours ago, rafina-lines said: Wow! Σ'ευχαριστώ πολύ, @SuperRunner!!! Εξαιρετικά ενδιαφέρον! Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Εδώ δεν έχει ακουστεί τίποτα σχετικό... Σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Και μια και λέγαμε χτες για τα ΚΤΕΛ Αττικής, σήμερα τσίμπησα αυτό το τοπικό άρθρο, το παραθέτω εδώ να υπάρχει, αν και δε λέει πολλές πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι, παρόλα που είναι τόσο εμβρόντητος ο τίτλος... https://www.irafina.gr/alaloum-me-ti-sygkoinonia-sto-porto-rafti-to-schedio-epektasis-tou-oasa-sti-rafina/#goog_rewarded Άντε να δούμε τι άλλο μας περιμένει.... 🧐🧐 Τουλάχιστον υπάρχει κάποιο σχέδιο τλκα.Μακάρι όπως είπαμε θέλει 1 γραμμή λεωφορείου από Νομισματοκοπείο μέχρι Ραφήνα κάτω στο λιμάνι που μπορεί να κάνει τέρμα μια χαρά και 1 δεύτερη να υπάρχει να πηγαίνει σε άλλες περιοχές,και ξέρω υπάρχει το 314. Επίσης άσχετο με το θέμα μας αλλά έχω παρατηρήσει ότι τα δρομολόγια των γραμμών που έχουν πάρει ιδιώτες περνάει κάθε 15 λεπτά λεωφορείο δηλαδή είναι στάνταρ αυτό,προσφέροντας μια ανάσα στο αν χάσεις το λεωφορείο!! Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι για ακόμη μια φορά έρχονται να μας σώσουν οι ιδιώτες με τα λεωφορεία τους τα αστικά και φυσικά έχω μπει στα λεωφορεία τους είναι ότι καλύτερο
SuperRunner Posted May 9 Posted May 9 Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα ξανα υπάρξει συνεργασία των Κτελ Θεσσαλονίκης με του Αττικής.
aggelos_lask Posted May 9 Author Posted May 9 Άμα γράψετε ΚΤΕΛ Ραφήνας στο Google κάπου αν κάνετε scroll θα δείτε ότι έχει γνκα κριτικές όσο για το θέμα του ΚΤΕΛ Αττικής,από ότι παρατήρησα αυτά τα προβλήματα με το ΚΤΕΛ είναι όλα τον τελευταίο 1 χρόνο.Κάτι μου λέει πως η μισή έως και άλλη έφυγαν και μάλλον παίζει να ενώθηκαν με την κοινοπραξία που έχουν τα ιδιωτικά λεωφορεία του ΟΑΣΑ.Οι κριτικές που οι περισσότερες είναι το τελευταίο 8 μηνο τα λένε όλα,έχουν αγανακτήσει και η κάτοικοι πια
Recommended Posts