Panagia Ekatontapiliani Posted September 26, 2024 Posted September 26, 2024 Τα σημερινά δρομολόγια του Magic 1 θα μείνουν ανεκτέλεστα λόγω τεχνικού προβλήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρακτορείου του πλοίου στην Αίγινα.
Ferry Himuka Posted September 26, 2024 Posted September 26, 2024 Μήπως το τεχνικό προβλήματα είναι ότι πάει άδειο πλέον?
Nikos_Chania Posted September 26, 2024 Posted September 26, 2024 @Ferry Himuka Και πλήρωσε ρυμουλκό για να κάνει προσχηματική μεθόρμιση οτι τάχα μου έχει βλάβη;
Superfast VI Posted September 26, 2024 Posted September 26, 2024 Επειδή έτυχε να είμαι στο λιμάνι εκείνη τη στιγμή, έκανε ανάποδα για να ξεκολλήσει από το ντοκο, έφτασε μέχρι εκεί που δένει ο Σολωμός αλλά φαινόταν ότι το πλοίο δεν άκουγε καθόλου, δε μπορούσε να στρίψει. Μάλιστα ξαναεδεσε με πολύ προσπάθεια και με τη βοήθεια καβων. Πάντως ισχύει ότι είχε πολύ λίγο κόσμο μέσα.
Ferry Himuka Posted September 26, 2024 Posted September 26, 2024 2 hours ago, Nikos_Chania said: @Ferry Himuka Και πλήρωσε ρυμουλκό για να κάνει προσχηματική μεθόρμιση οτι τάχα μου έχει βλάβη; Καλά υπόθεση έκανα, δεν έχει γίνει και λίγες φορές αυτό π είπα
Panagia Ekatontapiliani Posted September 27, 2024 Author Posted September 27, 2024 Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για την απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ-ΚΑΤ-ΡΑΝ Magic 1 στον Πειραιά Quote Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Αργοσαρωνικού από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού-καταμαράν (Ε/Γ-ΚΑΤ-ΡΑΝ) «MAGIC 1» σημαίας Κύπρου, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Ύδρας, παρουσίασε μηχανική βλάβη. Από το Λιμενικό Φυλάκιο του Αργοσαρωνικού, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «MAGIC 1» μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι 34 επιβάτες του προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.
Recommended Posts