Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Posted

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, το όνομα της εταιρείας, όπως το ακουσα στο ραδιόφωνο, είναι το olympia ferries.

• 1 month later...
Posted

Δεν θυμάμαι αν το έχουμε αναφέρει σε άλλο τοπικ οπότε είπα να το γράψω και εδώ. Η εταιρεία είναι συμφερόντων του κυρίου Θέμη Καραμπέκου (η τουλάχιστον εκείνος φαίνεται προς τα έξω) 

Posted

Ιδιοκτησία η διαχείριση με ιδιοκτησία από Καρνεσηδες ; Αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμα 

Posted

Εύλογη η απορία σου αλλά ούτε εγώ έχω καταλάβει ακριβώς τι γίνεται,πάντως μέσα στην εταιρεία έχουν μπει άτομα που ήταν και παλιά σε πλοία του κυρίου Καραμπέκου και πέρα από αυτό εκείνος μιλάει και κανονίζει για τις εργασίες στα πλοία 

Posted

Πάντως πριν την διαχείριση των πλοίων την είχε ο Αιγύπτιος της οικογένειας Καρνέση ( μπορεί να το έχουμε αναφέρει ξανά,δεν θυμάμαι)

Posted
10 hours ago, ΒΙΚΤΩΡ ΧΙΩΤΗΣ said:

Γιατί άλλαξε χέρια; Με τον θάνατο του Αιγύπτιου έκαναν κ γιά τα 2 την Olympian Ferries
Από την μιά τσέπη στην άλλη!

Τελικά δεν έχω καταλάβει. Ο αυτόχειρ Αιγύπτιος τι ήταν ??? Έμπιστος άνθρωπος του πλοιοκτήτη και επιστάτης στο σπίτι στους Πεταλιούς που όταν κατέβαινε στην Αθήνα έφερνε φρέσκα αυγά και ζαρζαβατικά στα αφεντικά (όπως είχε γραφτεί στον τύπο), διαχειριστής των δύο πλοίων, ή ίσως ακόμα και συμπλοιοκτήτης ??? Μπερδεμένη ιστορία.......