Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Nice done voyager!

Για το θεμα του φτερου,παρατηρωντας κανεις την τσιμινιερα απο (πολυ) κοντα θα καταλαβει οτι τουλαχιστον με τη μορφη που ειχε παλια το φτερο θα ηταν δυσκολο να ξαναμπει μιας και το νεο κομματι που τοποθετηθηκε εχει τοποθετηθει σε ελαφρο σχημα V στο πλαι σε σχεση με το υπολοιπο καθοτι πιο φαρδυ για να χωρανε τα σκραμπεροβαρελακια.Αυτο απο μακρια δεν φαινεται και ειναι και ενας λογος που τονιζεται μια διαφορα χρωματος αναμεσα στο παλιο κ στο νεο τμημα που στην πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο μεγαλη.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 586
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Βλέποντας το απο κοντά στον ήλιο δυστυχώς η διαφορά χρώματος είναι απο την έλλειψη ολικού βαψίματος... Ακόμα και το νέο κομμάτι δεν έχει βαφτεί αρκετά ώστε να είναι ομοιόμορφο, σε σημεία έχει τρεξίματα κι αλλού φαίνεται το φυσικό χρώμα της λαμαρίνας ελαφρώς χρωματισμένο ομοίως και το άνω κομμάτι με τις σχάρες.

Μπορεί να μην μπορούσαν να το κάνουν πιο όμορφο, αλλά είναι απαράδεκτοι στο θέμα προχειρότητας. Προφανώς το ναυπηγείο κάνει ότι του υποδεικνύεται αλλά όταν δίνεις 5 εκ για μια μετατροπή και τσιγκουνεύεσαι τους 5 κουβάδες έξτρα μπογιά είναι τουλάχιστον κωμικό... Θα μου πεις, εδώ γύρισε το πλοίο με σκουριές και τρεξίματα σε σημεία που είναι πολύ χειρότερα εκτεθειμένα απο την τσιμινιέρα.

Link to comment
Share on other sites

Ας δούμε μερικές ακόμα φωτογραφίες της τσιμινιέρας του παλατιού, από (πολύ) κοντά, απο πίσω δεξιά, πίσω αριστερά, απο πίσω και από... πιο πίσω.Η αλήθεια είναι ότι από μακριά το συνηθίζεις ( κάπως😃), αλλό από κοντά παραμένει κάπως απότομο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Σημερα διαβαζα μια συνεντευξη του Μανιαδακη στο περιοδικο Χρημα(προηγουμενο τευχος)στην οποια ρωτηθηκε μεταξυ αλλων απο που προεκυψε το ονομα Mυκονος Παλας και γιατι δεν προτιμηθηκε κατι που να παραπεμπει στα Χανια 'η στην Κρητη γενικοτερα και απαντησε παρακαμπτοντας το πρωτο σκελος της ερωτησης :P οτι ειναι απολυτως προθυμοι και εξεταζεται το ενδεχομενο το πλοιο να μετονομαστει στο μελλον σε Chania Palace.

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι το τσιμινιερόνιο, εμένα δεν με χαλάει καθόλου η καινούρια εμφάνιση. Εξτραδάκι μια φωτογραφία σουρουπωμένη από το περασμένο Σάββατο που ελπίζω να αρέσει στους μεγάλους μύστες του πλοίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
On 4/5/2019 at 11:20 PM, MILTIADIS said:

Παντως αν και στο συστημα βλεπω κ βαλανε 15/4 υπαρχει περιπτωση να ξαναγινουν τα δρομολογια με 3 πλοια κ νωριτερα(10 Απριλιου).

Εκτος συγκλονιστικου απροοπτου λοιπον την Τεταρτη στις 16:00 αναχωρει για Χανια.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Θάνατος επιβάτιδος στο Ε/Γ-Ο/Γ Μύκονος Παλάς στα Χανιά

Quote

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Χανίων, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΛΛΑΣ Ν.Π. 12554 ότι 85χρονη επιβάτης,  

Ανωτέρω επιβάτης μετά την επιβίβασή της στο πλοίο έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Την οποία μία ωρα καθυστέρηση θα μπορούσε να την καλύψει. Αντ αυτού έφτασε στα φανάρια του Πειραιά στις 8, και έριξε καταπέλτη στις 8:20. 

Με τοσα φορτηγά, τα βγαλε τα λεφτα του το δρομολόγιο, ας ειναι συνεπές το πλοίο τουλαχιστον.

Βέβαια παρατηρείται γενικά οτι δεν μπαινει στον Πειραιά πριν τις 7:40, κάτι που είναι άσχημο και έχει αρχίσει να φαίνεται  :)

Link to comment
Share on other sites

Αυτο δεν το γνώριζα ! Αλλα θεωρώ οτι γενικά και οι ώρες που κανει ειδικά στο πήγαινε που ειναι ημερήσιο ειναι πολλές ! Θα έπρεπε στις 6&30 ώρες δρομολόγιου να εχει δέσει ! 

Link to comment
Share on other sites

Ειναι πολλες σε σχεση με τι;Με το hs προ 15ετιας που ανεφερες μαλλον γιατι απο ολα τα αλλα του νησιου κανει με διαφορα το πιο συντομο ταξιδι.

Edited by MILTIADIS
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
18 minutes ago, Nikos_Chania said:

 

Για την ώρα δεν προκύπτει άμεσα από κάπου, άλλωστε το Μύκονος δύσκολα πιανει τις ταχύτητες που χρειάζονται τα πλοία του Ηρακλείου για την Μήλο, για αυτό και η αλλαγή θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των προσεγγίσεων στη Μήλο.

Εχει χασει μερος του δρομου του το Μυκονος Παλας;

Γιατι νομιζω οτι οι προδιαγραφες ισχυος και ταχυτητας ηταν ιδιες με τα παλατια του Ηρακλειου αρχικα.

Edited by proud_ionian
move
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...