Jump to content
Shipfriends

Σύγκρουση Champion Jet 1 με το Αικατερίνη Π, στην Τήνο || 02.06.2023


Recommended Posts

Νομίζω ότι έχουμε ένα σοβαρό συμβάν μεταξύ του Champion Jet 1 (στο πρώτο του δρομολόγιο) και της Αικατερίνης. Τα πλοία παραμένουν δεμένα στο λιμάνι. Μένει να δούμε το πως και γιατί. 

Edited by Superfast VI
Link to comment
Share on other sites

Το άκουσα και εγώ, μόλις τώρα, από τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο. Δεν είπαν λεπτομέρειες σχετικά με το ποια πλοία είναι, αλλά είπαν ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια...

 

Link to comment
Share on other sites

Το Αικατερίνη που περιορίζεται σε κάτι ξεφλουδισματα μπογιάς η ζημιά ,  ακόμη στο λιμάνι είναι . Ζήτω η Ελληνική Σημαία . 

Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον απαράδεκτο το ότι έφυγε κανονικά σαν να μην έγινε τίποτα με κόσμο πάνω την στιγμή που το Super Express  πέρυσι έκατσε σχεδόν 7 ώρες εκεί και ελέγχθηκε κανονικά 

Link to comment
Share on other sites

Αναλόγως την έκταση της ζημιάς και τι θα πει ο νηογνώμονας . 

Αυτή ειναι η διαφορά της Ελληνικής Σημαίας με την Κυπριακή . Πιο Κλασσικό παράδειγμα απο το σημερινό δεν υπάρχει όπου το Αικατερίνη δεν έχει τίποτα απολύτως κι ακόμη δεν μπορεί να φύγει  . 

Edited by proud_ionian
quote
Link to comment
Share on other sites

Η ανακοίνωση του ΥΕΝ για τη πρόσκρουση του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ Champion Jet 1 στο Ε/Γ -Ο/Γ Αικατερίνη Π στην Τήνο

Quote

Προσέκρουσε ελαφρά μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Ε/Γ – Ο/Γ -Τ/Χ «CHAMPION JET 1» σημαίας Κύπρου στο ελλιμενισμένο Ε/Γ -Ο/Γ «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π.» Ν.Π. 10668, κατά τη διαδικασία κατάπλου του στον λιμένα Τήνου.

Το «CHAMPION JET 1», εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Ραφήνας για Άνδρο - Τήνο – Μύκονο – Νάξο -Πάρο -Πειραιά με 686 επιβάτες, ενώ το «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π.» εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τον λιμένα Νάξου για Μύκονο - Τήνο – Ραφήνα με 217 επιβάτες.

Το «CHAMPION JET 1» προσέδεσε με ασφάλεια στον οικείο λιμένα, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Τήνου διενεργεί την προανάκριση, επετράπη η συνέχιση των δρομολογίων των ανωτέρω πλοίων μετά από προσκόμιση βεβαιωτικών διατήρησης κλάσης από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...