Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Η εταιρία φέτος προσφέρει τις κλασσικές 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες

Η αλλαγή αυτή τελικά αναστάτωσε τους ξένους επισκέπτες που είχαν κλείσει στην εταιρία.

Λογικό βέβαια αφού από 7ήμερα με μεγάλες και ολονύκτιες πολλές φορές παραμονές στα νησιά, τώρα τους προσφέρονται 3ήμερες και 4ήμερες με ολιγόωρες παραμονές.

Σε όσους δεν επιθυμούν μια τέτοια αλλαγή, γίνεται βέβαια επιστροφή χρημάτων.

Πλέον προσφέρεται πλήρης διατροφή στο πλοίο στην τιμή, τέρμα δηλαδή το μοντέλο easy προς το παρόν.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Η easyCruise υπέγραψε τριετή συμφωνία διανομής με την Amadeus, για διανομή υπηρεσιών στις ζωτικές αγορές των ΗΠΑ και Βρετανίας. Σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Δίνεται η δυνατότητα στα ταξιδιωτικά γραφεία να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της easyCruise, αυξάνοντας τις επιλογές για τους ταξιδιώτες που επιδιώκουν να κάνουν οικονομικές διακοπές.

Ίσως να είναι η πρώτη φορά που τα έχει βρει δύσκολα ο easy Stelios και για αυτό εγκαταλείπει τη αποκλειστική κράτηση μέσω Internet.;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Πρόθεση του Γ. Βαρδινογιάννη είναι να αυξήσει τον στόλο της εταιρίας. ¨Ενα νέο σεναριο θέλει τα ΛΙΣΣΟΣ και ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ να γινονται κρουαζιερόπλοια για την easyCruise

Link to comment
Share on other sites

Με τη σχετική μετασκευή ή όπως είναι?

Καλά θα ήταν να μάθουμε τί θα κάνει η easyCruise στο μέλλον. Απ'όσα γνωρίζω θα προσφέρει και τη νέα χρονιά τις ίδιες κρουαζιέρες με φέτος.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Η Easycruise προσφέρει έκπτωση 20% στις τιμές των κρουαζιέρων της για το 2010, εάν κάνετε κράτηση μέχρι τις 31/12/09. Και την επόμενη χρόνια θα κάνει τα κλασσικές 3 ήμερες και 4 ήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

«Η μετοχική συνεργασία με την Sea Star Capital έχει πολύ μέλλον», υπογραμμίζει με νόημα ο γνωστός Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Capital.gr. Ο Stelios μιλά για τα δύο τελευταία deals στο χώρο της ακτοπλοΐας όπου πρωταγωνίστησε ο ίδιος εξηγώντας το σκεπτικό της πώλησης της EasyCruise στην HSW και της επένδυσης στην Sea Star Capital συμφερόντων Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ξέρουμε τίποτα για καινούργιο πλοίο στην Easy Cruise ή θα μείνει με το μικρό μόνο πλοίο?

Είναι δυνατόν να ανταγωνιστεί τα παλάτια του Λούη? Ξέρουμε τίποτα για το πως πήγε οικονομικά η εταιρεία ?

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι πρότινος η εταιρεία Easycruise απευθυνόταν σε άλλη πελατεία από ότι η Louis, αλλά τώρα που η εταιρεία εξαγοράστηκε από τη Hellenic Seaways ίσως να έχουμε κάποιες αλλαγές στο πλοίο αλλά και στην εταιρεία.

Η πρώτη αλλαγή είναι νομίζω ότι είναι η μεταστέγαση των γραφείων της Easycruise στα γραφεία της Hellenic Seaways (νομίζω ότι ήδη ξεκίνησε η μεταστέγαση στον ημιώροφο του κτιρίου)

Link to comment
Share on other sites

Aγαπητέ P100, νομίζω ότι από πέρυσι κιόλας οπότε και εγκαταλήφθηκε το αρχικό πλάνο για ελάχιστες παροχές στη τιμή της κρουαζιέρας, η EasyCruise απευθύνεται στην ίδια πελατεία.

Τώρα για το αν το μερίδιο της αγοράς που της αναλογούσε πέρυσι ήταν ικανοποιητικό ή όχι δε ξέρω. Και οι δύο εταιρίες δουλεύουν πιο πολύ στην Ελλάδα με πακέτα από το εξωτερικό και στο τέλος ο υποψήφιος επιβάτης τους δεν επιλέγει τις περισσότερες φορές ο ίδιος με ποια εταιρία θα πάει στο σκέλος της κρουαζιέρας του.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ απο αυτά που είδα φέτος η κίνηση που είχε το πλοίο ηταν πολύ χαμηλή, ενώ πολλές φορές η αντιστοιχεια πληρώματος επιβατων ήταν κοντα στο "1-1".Το μέλλον της εταιρείας πλεον με νέο καθεστώς δεν ξέρω ποιο θα είναι αλλά ας ελπίσουμε να αναβαθμίσει και εκείνη την Ελληνική κρουαζιέρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Χωρίς να ξέρω κάτι, μου φαίνεται λίγο απίθανο να πουληθεί το πλοίο και να κλείσει η εταιρεία. Δεν βλέπω τον λόγο να απαξιωθεί αυτή η αγορά της HSW τόσο γρήγορα χωρίς να το προσπαθήσει καν. Ιδιαίτερα τώρα που συζητείται το άνοιγμα της κρουαζιέρας. Ενδεχομένως να εγκαταλειφθεί το easy μέσω κάποιας αγοράς/συγχώνευσης. Νομίζω ότι υπάρχει χώρος για κρουαζιέρες που απευθύνονται σε ειδικό κοινό και που θα ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες βιομηχανοποιημένες κρουαζιέρες του μαζικού τουρισμού.

Link to comment
Share on other sites

Στο προηγούμενο μήνυμα απάντησα έχοντας υπ' όψη ότι είχε βγει πρόγραμμα και ήταν ανοικτές οι κρατήσεις για το 2010. Ξανακοιτάζοντας όμως΄είδα εδώ ότι ακυρώθηκαν οι κρουαζιέρες του 2010....και κάποιοι που είχαν κάνει κρατήσεις υποστηρίζουν ότι πριν 1 εβδομάδα ειδοποιήθηκαν με mail

Συνεπώς, εάν ισχύουν αυτά, όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι ανοικτά...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...