Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Έφτασε στ' αυτιά μου πρίν λίγες ημέρες πως στα κατώτερα πληρώματα της Costa υπάρχει λίγο αναταραχή και παράπονα. Η Costa -αν αυτό που μου μετεφέρθη είναι έγκυρο- άλλαξε τον μεγαλύτερό της crew provider με κάποιον καινούριο. Συνέπεια της αλλαγής ήταν πως οι πληρωμές γύρισαν από EUR σε USD ενώ υπάρχουν και καθυστερήσεις σε πολλές περιπτώσεις. Ο λαμπερός κόσμος των κρουαζιεροπλοίων, πολλές φορές έχει και άλλη όψη. 

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Μέχρι το Μάιο του 2021, πέντε πλοία της Costa Crociere θα αποχωρήσουν από το στόλο της, σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Arnold Donald, Ceo της Carnival Corporation!! Δυο πλοία που δουλεύουν στην Ευρώπη, δυο που δουλεύουν στην Ασία και το Costa Mediterranea

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
  • 4 weeks later...

Αρχίζει να κινείται η Costa Crociere, για να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται, που λένε και οι Κατσιμιχαίοι. Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας παρουσίασε πρόγραμμα που χοντρικά περιλαμβάνει την επανεκκίνηση των κρουαζιερών, σε πρώτη φάση μόνο με Ιταλούς επιβάτες και μόνο με Ιταλικά λιμάνια σαν προορισμούς. 

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 6 months later...
2 hours ago, Nick the Greek said:

Για να δούμε και τι ξύλο συνεχίζουν να τρώνε οι εταιρείες κρουαζιέρας όπως και τα κατα τόπους πρακτορεία/διοργανωτές εκδρομών/λεωφορεία/συνοδοί/ξεναγοί και όλοι όσοι εμπλέκονται τέλος πάντων, σήμερα το Jewel of the Seas κατά την προσέγγισή του στη Μύκονο είχε 250 επιβάτες εκ των οποίων μόλις 50 πήραν εκδρομές απ' ότι έμαθα. Οι υπόλοιποι επί του πλοίου.

Από την άλλη η Costa με τους ανεμβολίαστους έχει 1200 επιβάτες μέσο όρο σε κάθε κρουαζιέρα και πάνω από 1000 πάνε εκδρομές. Την καλύτερη δουλειά έχει κάνει. Ούτε τις προηγούμενες χρονιές δεν έβγαζε τόσα με τις εκδρομές!

Link to comment
Share on other sites

Όταν ο μοναδικός τρόπος να βγείς έξω είναι να πάρεις εκδρομή, πολλοί θέλοντας και μη θα πάρουν. Πάντως αυτό με την Costa είναι όντως αξιοσημείωτο γιατί συνήθως μεταφέρει Ιταλούς που δε δίνουν τα παραπάνω χρήματα.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...