Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Βλάβη καταπέλτη στο Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Patmos στη Νίσυρο

Quote

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νισύρου ότι το Ε/Γ-Ο/Γ “ΒLUE STAR PATMOS” Ν.Π. 12119 προερχόμενο από λιμένα Τήλου, κατά την προσπάθεια προσέγγισης στον οικείο λιμένα και λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ακούμπησε σε μπίντα πρόσδεσης, με αποτέλεσμα τη βλάβη στον αριστερό καταπέλτη.

Το πλήρωμα του πλοίου ανέβασε και ασφάλισε τον εν λόγω καταπέλτη, συνεχίζοντας τη φόρτωση από έτερο καταπέλτη, ενώ στη συνέχεια απέπλευσε με προορισμό τον λιμένα Κω, εκτελώντας το εγκεκριμένο δρομολόγιο (Ρόδος -Σύμη -Τήλος -Νίσυρος -Κως -Κάλυμνος -Αστυπάλαια -Πειραιάς).

Με τον κατάπλου στον λιμένα Κω, ακολούθησε αξιολόγηση της κατάστασης του πλοίου από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων (ΤΚΕΠ) και κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, το πλοίο έλαβε έγκριση για ένα μεμονωμένο κυκλικό ταξίδι και απέπλευσε με ασφάλεια για λιμένα Καλύμνου.

 

Link to comment
Share on other sites

Αν εξαιρέρσουμε το συμβάν στην Ίο, πρώτη βλάβη μετά από πόσα χρόνια? Να τα λέμε και να τους τα πιστώνουμε αυτά, όσο κι αν -δικαίως- τους επικρίνουμε για άλλα θέματα. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...