Jump to content
Shipfriends

Wasa Express (IMO 8000226)


Recommended Posts

  • 1 month later...

Το Ferrybalear αναφέρει πως η ναύλωση του Wasa Express(που κάνει ήδη δρομολόγια ανάμεσα στην Almeria και το Nador) είναι βραχύβια και μέχρι την έλευση της πιο μόνιμης λύσης. Αυτό δεν είναι άλλο από το Kerry.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Τελικά το Kerry προφανώς δε μας έκατσε, οπότε η ναύλωση έγινε μακρόχρονη κατά τα φαινόμενα και το πλοίο κάνει πια δρομολόγια στη γραμμή Algeciras - Tanger Med, μάλλον σε αντικατάσταση του Poeta Lopez Anglada.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Δεύτερο έτος ναύλωσης του πλοίου από την Balearia, φαίνεται και στα καλοκαιρινά δρομολόγια να κάνει ημερήσια δρομολόγια από την Almeria για το Nador και νυχτερινές επιστροφές με άφιξη το πρωί στην Almeria.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Τέλος η ναύλωση του πλοίου από την Balearia, όπως λέει το Puente de Mando το πλοίο έχει δέσει στην Almeria και αλλάζει σινιάλα, βάζοντας αυτά της πλοιοκτήτριάς του εταιρείας, UME.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Τρέχουν γρήγορα οι εξελίξεις στην Ισπανία. Από το Ferrybalear, μαθαίνουμε πως το πλοίο ναυλώθηκε στη Peregar για τη γραμμή Μάλαγα - Tanger Med. Λογικά η ναύλωση γίνεται για να καλυφθεί το κενό του Tom Sawyer που από σήμερα βρίσκεται στο Algeciras. Δεν φαίνεται πως η ναύλωση θα έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά ο καιρός θα δείξει.

Link to comment
Share on other sites

Αφού πιάσαμε στο στόμα μας το πολυταξιδεμένο φέρρυ, να το δούμε κι από λίγο πιο κοντά, είναι από μια καλοκαιρινή του άφιξη στην Almeria από το Nador. Για κάποιο λόγο πάντα μου άρεσε αυτό το πλοίο, ακόμη κι αν η κατάπλωρη άποψή του δείχνει κάπως έτσι. Το βλέπουμε κι από απόσταση αναπνοής καθώς περνά το πράσινο φανάρι του λιμανιού, πέρασε συνολικά ήδη 2 χρόνια στην Ισπανία με τα σινιάλα της Balearia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Εδώ και πάνω από μια εβδομάδα, το πλοίο έχει σταματήσει τα δρομολόγια του και παραμένει δεμένο στη Μάλαγα. Υποθέτω πως ολοκληρώθηκε η ναύλωση του στη Peregar, αλλιώς δεν βρίσκω λόγο να έχουν ακυρώσει 9 συνεχόμενα δρομολόγια!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Αφού παρέμεινε για αρκετές μέρες στη ράδα της Malaga ταξίδεψε ως το Algeciras όπου παραμένει πλαγιοδετημένο στον εξωτερικό λιμενοβραχίονα.  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...