Jump to content
Shipfriends

Libertas-H (IMO 9388388)


Recommended Posts

On 7/17/2010 at 1:00 AM, Nick the Greek said:

Να' μαστε πάλι εδώ μαζί από τα αγαπημένα μας Λιβόρνο και Γένοβα. Πάμε να δούμε λίγο εμπορική κίνηση από το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πάμε στο Λιβόρνο και το συμπαθητικό Libertas-H που εισέρχεται στο λιμάνι. Χτισμένο το 2007 στο ναυπηγείο Cassens του Emden στη Γερμανια, με πλοιοκτήτη την Alfred Hinsch από το Buxtehude στη νότια πλευρά του Elbe. Δεν ξέρω που είναι ναυλωμένο το πλοίο, αυτόν τον καιρό όμως κάνει ταξίδια στην Ιταλία κυρίως ανάμεσα σε Νάπολι, Λιβόρνο Τσιβιταβέκια ενώ πηγαίνει ακόμα σε Κάλιαρι, Παλέρμο και Μάλτα.

 

Πέρασαν 10+ χρόνια και το Libertas-H με ελαφρώς αλλαγμένο χρωματισμό, βρέθηκε ξανά μπροστά στο φακό μου. Αυτήν τη φορά στον Πειραιά, το βλέπουμε εδώ δεμένο να κάνει οπερέσιο. Να συμπληρώσω το ΙΜΟ του που είναι 9388388, χωρητικότητα στα 724 TEU και μηχανή Caterpillar. Εκτός από μια περίοδο 10 μηνών που ονομάστηκε CMA CGM Safi, έχει το τωρινό του όνομα από τότε που χτίστηκε.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Λίγο ακόμη Libertas-H στον Πειραιά. Αν συγκρίνει κανείς με την περσινή φωτογραφία, βλέπει πόσο έχει αφήσει ο ένας+ χρόνος τα σημάδια του επάνω στο πλοίο.

Edited by Nick the Greek
Quote
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...