Jump to content
Shipfriends

Ανθή Μαρίνα (ΙΜΟ 7820473)


Recommended Posts

  • 7 months later...
  • Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 11 months later...
  • 4 months later...

Ας θυμηθούμε τα αποκρυφα σημεια του πλοιου ,απο πρυμα οπου φαινονται οι τρεις προπέλες ,αλλα και σε μια πιο εντυπωσιακη απο πλωρα οπου επισης διακρινεται το τιμονι και λιγο το προπελακι που ειχε ακριβως απο πισω

Τρομερα εντυπωσιακο πλοιο οταν το εβλεπες εκτος νερου ,στη δεξαμενη

Link to comment
Share on other sites

Στη πλώρη είχε έλικα με τιμονι,αν βλέπουν καλά τα μάτια μου είχε και bow thruster; Γενικά ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό πλοίο.Καλοτάξιδο,γρήγορο,μαιτζέβελο.Μεγάλο γκαράζ και αξιόλογοι χώροι.Μόνο ελάττωμα ο μικρός αριθμός καμπινών,έπρεπε να χτιστούν στη μετασκευή.Εμένα η αλλόκοτη εμφανιση του μου άρεσε.Και ο καπτά γάτος του είχε φτιάξει Πλωράκλαα!!!

Link to comment
Share on other sites

Από τα αγαπημένα μου πλοία. Όσο άσχημο φαινόταν σε όλους τους άλλους ,τόσο όμορφο φαινόταν σε μένα. Χωρίς υπερβολές πέρασα μια τριετία σε αυτό . Σχεδόν κάθε εβδομάδα ταξίδευα. Ήταν πολύ αγαπητό πλοίο για όλους τους οδηγούς και εξαιρετικό πλοίο για εξερεύνηση με πολλές κρυφές σκάλες και διαδρόμους. Ήταν και από τα πιο γρήγορα του καπταΜακη ακόμα και στα τελευταία (ειδικά τα καλοκαίρια που έκανε το εξπρές Σ-Τ-Μ). Θα μπορούσε να δουλέψει και άλλο αυτό το πλοίο σαν μια πιο low cost επιλογή . Ίσως το αγαπημένο μου πλοίο .

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Strofalos said:

Αν δεν έγραφε πάνω "Ανθή Μαρίνα" θα έλεγε κανείς πως είναι το Κορνάρος. Ολόϊδια. 

Είναι  αρκετά διαφορετικά, πιο πολύ έμοιζαν τα Σαμοθράκη και Ρομίλντα αν θυμάμαι καλά. Πολύ παράξενο οπτικά το Ανθή Μαρίνα, σαν να είναι παρα-χτισμένο. Νομίζω τα άλλα ήταν πολύ πιο όμορφα. 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό με εντυπωσίασε και ήθελα να γράψω χθες το ότι ενώ είχε πλωριό τιμόνι και προπέλα είχε και δύο!! bow.Ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση του GA plan ήθελα πολύ να το βρω-δω.

Βλέπουμε λοιπόν πως στο ντεκ πάνω από τα γκαράζ πρύμα ήταν ένα μεγάλο μαγαζί-εμπορικό κέντρο,πιστεύω το μεγαλύτερο της ακτοπλοίας ever.Πιο μπροστά και στο κέντρο ήταν ένα πολύ όμορφο σαλόνι οικονομικής και τέρμα πλώρα στο καθρέφτη το self service.Στο από πάνω κατάστρωμα είχε πρύμα αεροπορικά,μετά ένα χώρο σαν self service μετά ένα όμορφο σαλόνι,μετά τα πολλά αεροπορικά που έφτιαξε ο καπτά Μάκης και πλώρα καμπίνες.Στο ανώτερο κατάστρωμα είχε πρύμα αεροπορικά παλαιού τύπου που δεν επικοινωνούσαν με το υπόλοιπο ντεκ,στο μέσον δύο πολυτελή και πανέμορφα σαλόνια και πλώρα καμπίνες.

Πιστεύω πως εκεί που έβαλε ο καπτά Μάκης τα αεροπορικά έπρεπε να χτιστούν καμπίνες.Και πιο πρύμα στο χώρο που ήταν το 2ο self service να γινόταν αεροπορικά.Το μόνο ελάττωμα του βάπορα ήταν οι λίγες καμπίνες.Αλλιώς θα δούλευε πολύ καλά.

Link to comment
Share on other sites

Μιας και εγινε θεμα για το εσωτερικο του πλοιου ,ας παρουμε μια μικρη εικονα του πως ηταν

Αρχικα βλεπουμε το μεγαλο μαγαζι που υπηρχε,ενω το πλοιο διεθετε ξεχωριστη τραπεζαρια και self service. Ιδιαιτερο σημειο στο πλοιο ηταν ενας χωρος ,ο οποιος εμεινε αναλλοιωτος και ειχε θεμα τη F1.Δυστυχως δεν βρηκα καποια φωτογραφια απο το συγκεκριμενο σημειο.Μικρη λεπτομερια ενας πινακας που βρισκοταν αν δεν κανω λαθος στην διακεκριμενη θεση και απεικονιζε 4 πλοια του Καπτα Μακη. Μπορουμε ακομα να παρουμε μια ιδεα απο το πως φαινοταν η πλωρη καθως και μια ματια προς τα πρυμα ,ενω το πλοιο ηταν εν πλω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...