Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Προ λίγου,μπαίνοντας να δω που βρίσκεται το Πρέβελης στο τελευταίο του δρομολόγιο (για να αρχίσω τα τηλέφωνα σε γνωστούς σε Κάσο και Κάρπαθο για τις στιγμές του αποχαιρετισμού του) είδα μια μπλε κουκίδα στο λιμάνι της Κάσου και ένα μπλε τρίγωνο νότια της Καρπάθου. Έχει, λέω, δεύτερο καράβι σήμερα η γραμμή, αναρωτήθηκα. Πατώντας πάνω τους είδα πως στην Κάσο έχει δέσει ένα mega-yacht το ΜΟΝΕΤ. Αν δεν με απατά η μνήμη μου, πρέπει να είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο με mega-yacht ή κρουαζιερόπλοιο στο νησί. 

Link to comment
Share on other sites

Είναι ένα μικρό κρουαζιερόπλοιο - τσαρτεράδικο , το οποίο προσεγγίζει σε διάφορα νησιά τ, τα οποία μέχρι στιγμής λόγω λιμενικών υποδομών δεν είχαν την ευκαιρία να αναπτυχθούν στο τομέα της κρουαζιέρας.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Προχθές Τρίτη, το Blue Star Chios συμμετείχε "άτυπα" στους εορτασμούς για το Ολοκαύτωμα του νησιού από τους Οθωμανούς, καθώς η ώρα του κατάπλου του στο νησί συνέπεσε με τις εκδηλώσεις. Σφύριζε ασταμάτητα και έκανε πιρουέτες στο λιμάνι του νησιού. 

IMG_20230608_110726.jpg

Edited by proud_ionian
μεταφορά
Link to comment
Share on other sites

Επετειακές εκδηλώσεις για τα 199 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του νησιού από τους Τούρκους.

Edited by proud_ionian
μεταφορά
Link to comment
Share on other sites

Βίντεο από την άφιξη του Blue Star Chios με την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος, όπου έκανε περιστροφή γύρω από τον άξονα του, με συνεχής σφυρίγματα και φωτοβολίδες στη πλώρη και στη πρύμη του πλοίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ακόμα μία προσέγγιση του κρουαζιερόπλοιου-τσαρτεράδικου ΜΟΝΕΤ στο λιμάνι του νησιού σήμερα. Είναι η δεύτερή του καθώς και πέρσι έκανε την εμφάνισή του στο νησί. Ανοίγει η "βεντάλια" των προσεγγίσεων τέτοιων κρουαζιερόπλοιων και σε νησιά "λιγότερο προβεβλημένα".

IMG_20230707_171705.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...