Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Με αφορμή τη κουβέντα τις τελευταίες μέρες και νομίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα για την ίσως μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας,λέω να ανοίξουμε το παρών θέμα.

Η Ηπειρωτική είχε πάρα πολλά κρουαζιερόπλοια,δεν έχω χρόνο να τα απαρυθμίσω.Ήταν μετασκευασμένα από τη δεκ 50 κυρίως τα περισσότερα.Ο Πήγασος όταν αποκτήθηκε ήταν αναφιαβήτητα η ναυαρχδα.Ο Ωκεανός είχε μετασκευαστεί απο τον κ Lozzi και εσωτερικά πρέπει να ήταν πολύ καλό.

Θέλω να σταθώ στις πάρα πολλές αβαρίες που είχε η εταιρεία μέσα σε πολυ λίγα χρόνια.Το Jupiter εμβολίστηκε έξω από το Πειραιά αππ Ιταλικό ρο-ρο,η βύθιση του Ωκεανός στη Ν Αφρική,η πυρκαγιά στο Πήγασος(εγώ είχα ακούσει για βραχυκύκλωμα) και η πυρκαγιά στο τεράστιο και πανέμορφο Παλλάς Αθήνα μέσα στο Πειραιά.Όλα αυτά,οδήγησαν τη τεράστια αυτή εταιρεία στο κλείσιμο και στη δημιουργία της Roc.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερες λσπτομέρεις για τη συγκεκριμένη εταιρεία.Θεωρώ πως δε ξύνουμε πληγές όταν μαθαίνουμε την ιστορία ώστε να μην επαναληφθούν ενδεχομένως τα ίδια λάθη.

 

Edited by proud_ionian
tag
Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει θέμα για την Ηπειρωτική. Καλά έκανες.

Υπάρχουν... συγγενή θέματα: Για την R.O.C, τον Ποταμιάνο και τη Sun Line του Κιοσσέογλου, με την οποία συγχωνεύτηκε η Ηπειρωτική και δημιούργησαν την R.O.C.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...