Jump to content
Shipfriends

Teseo (IMO 6519041)


NHSOS XIOS

Recommended Posts

Πετυχα κατι ομορφα καραβακια στο naviermatori και μου κινησαν την περιεργεια.Προκειται για τα TESEO και CAMOGLI τα οποια εξυπηρετουν τα νησακια που βρισκονται στα δυο βορεια ακρα της Σαρδηνιας.Δουλευουν ακομα,και το λεω με την εννοια οτι ειναι κατασκευασμενα το 1965 :blink: Μαλιστα πρεπει να ειναι προ-προ-προγονοι των σημερινων ομορφων αμφιπλωρων.

Edited by Nick the Greek
Link to comment
Share on other sites

  • 9 years later...

Το Teseo που αναφέραμε παραπάνω, έκανε δρομολόγια ανάμεσα σε Monte di Procida και Procida. Οι πληροφορίες από την Ιταλία λένε πως αποχώρησε από την περιοχή ρυμουλκούμενο και κατέληξε στη Λιβύη, φαντάζομαι για περαιτέρω χρήση.

Edited by Nick the Greek
Quote
Link to comment
Share on other sites

Τελευταίο στίγμα του πλοίου στη Napoli το 2018, έκτοτε αγνοείται η τύχη του. Ποιός ξέρει αν υπάρχει ακόμη στη Λιβύη ή αν έπεσε θύμα των εχθροπραξιών. Εμείς ας το θυμηθούμε -ή για τους περισσότερους εξ' υμών, γνωρίσουμε- στο λιμανάκι του Monte di Procida πίσω στην άνοιξη του 2016. Ομολογουμένως η εμφάνισή του και η γενικότερή του κατάσταση δεν εμπνέει και πάρα πολύ εμπιστοσύνη. Βετεράνος των Νορβηγέζικων φιόρδ με μοναδικό του προηγούμενο όνομα το Dalsfjord, ήταν μόλις το yard number 2 από το ναυπηγείο Hasund Smie & Sveiseverk AS του Ulsteinvik. Δύο κύριες μηχανές Winchmann, μήκος 39.5 μέτρα, και γκαράζ για περίπου 29 ΙΧ

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...