Jump to content
Shipfriends

Recommended Posts

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ Marmaris Express στη Ρόδο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ πλοίου ''MARMARIS EXPRESS'' σημαίας Τουρκίας ότι, κατά τη διαδικασία απόπλου του εν λόγω πλοίου, για Μαρμαρίδα Τουρκίας, διαπιστώθηκε αδυναμία εκκίνησης της αριστερής κύριας μηχανής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Ε/Γ πλοίου μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον αρμόδιο οργανισμό που το παρακολουθεί, ενώ οι 87 επιβάτες προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο Ε/Γ πλοίο.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Απαγόρευση απόπλου του Ε/Γ Marmaris Express στη Ρόδο

Quote

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρόδου, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ πλοίου ''MARMARIS EXPRESS'' σημαίας Τουρκίας ότι διαπιστώθηκε ηλεκτρολογική βλάβη από την οποία προέκυπτε αδυναμία παροχής ρεύματος στον ηλεκτρικό κινητήρα της δεξιάς κύριας μηχανής, ενώ επρόκειτο να αποπλεύσει για Μαρμαρίδα Τουρκίας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου απαγορεύτηκε ο απόπλους του εν λόγω Ε/Γ πλοίου μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον αρμόδιο οργανισμό που το παρακολουθεί, ενώ οι 153 επιβάτες του προωθήθηκαν, με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, στον προορισμό τους με έτερο Ε/Γ πλοίο.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...